Samsung Galaxy A51 på vej med quad-kamera

0

Hvis rygterne holder stik, så vil Samsung om få dage annoncere Galaxy A51, som angiveligt er en telefon med quad-kamera. Læs mere om de seneste rygter her.

Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)
Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)

Samsung Galaxy A51 er angiveligt telefonen, som Samsung vil annoncere inden årets udgang. Ifølge de seneste oplysninger så vil den blive offentliggjort torsdag den 12. december 2019.

A51 ventes at komme med et quad-kamera.

Twitter-brugeren Evan Blass har tidligere lækket detaljerne på Galaxy A71, og der skulle nogle ligheder mellem Galaxy A71 og Galaxy A51.

Ifølge SamMobile så kommer Galaxy A51 med Infinity-O display, hvor selfie-kameraet er placeret i et centreret punch-hole. Formentlig noget vi vil se i flere af de kommende Galaxy A-modeller, der ventes lanceret i 2020. På bagsiden af telefonen ses quad-kameraet i et ”L-formet” design.

Der teases for næste års Samsung Galaxy A-serie

Derudover forlyder det, at Galaxy A51 vil køre på Exynos 9611 processoren, og have 4 GB / 6 GB RAM samt 64 GB / 128 GB intern hukommelse. Skærmen er en 6,5 tommer FHD+ Super AMOLED med indbygget fingeraftrykslæser.

Frontkameraet har en oplysning på 32 megapixels og quadkameraet består af en primærsensor på 48 megapixels f/2.0, en 12 megapixels f/2.2 ultravidvinkelssensor, 5 megapixels dybdesensor og 5 megapixels macro sensor.

Batteriet er på 4.000 mAh og understøtter 15 W hurtig opladning.

Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)
Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)

Foruden specifikationerne er der også lækket flere billeder af det, som altså eftersigende er Galaxy A51.

Samsung Galaxy S11 – måske de første billeder?

Galaxy A51 vil blive tilgængelig i følgende fire farver: Prism Crush White, Black, Pink og Blue.

Det er uvist om Galaxy A51 vil blive tilgængelig på det danske marked. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når telefonen er offentliggjort.

Mere til historien

Har man en Samsung Galaxy S10-enhed, så kan denne endelig opdateres til Android 10 og One UI 2. I første omgang er det ”kun” Galaxy S10-serien, som kan opdateres, men det ventes at Samsung i starten af 2020 også vil udrulle Android 10 til en række andre modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer