Samsung Galaxy A51 på vej med quad-kamera

Hvis rygterne holder stik, så vil Samsung om få dage annoncere Galaxy A51, som angiveligt er en telefon med quad-kamera. Læs mere om de seneste rygter her.

Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)
Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)

Samsung Galaxy A51 er angiveligt telefonen, som Samsung vil annoncere inden årets udgang. Ifølge de seneste oplysninger så vil den blive offentliggjort torsdag den 12. december 2019.

A51 ventes at komme med et quad-kamera.

Twitter-brugeren Evan Blass har tidligere lækket detaljerne på Galaxy A71, og der skulle nogle ligheder mellem Galaxy A71 og Galaxy A51.

Ifølge SamMobile så kommer Galaxy A51 med Infinity-O display, hvor selfie-kameraet er placeret i et centreret punch-hole. Formentlig noget vi vil se i flere af de kommende Galaxy A-modeller, der ventes lanceret i 2020. På bagsiden af telefonen ses quad-kameraet i et ”L-formet” design.

Der teases for næste års Samsung Galaxy A-serie

Derudover forlyder det, at Galaxy A51 vil køre på Exynos 9611 processoren, og have 4 GB / 6 GB RAM samt 64 GB / 128 GB intern hukommelse. Skærmen er en 6,5 tommer FHD+ Super AMOLED med indbygget fingeraftrykslæser.

Frontkameraet har en oplysning på 32 megapixels og quadkameraet består af en primærsensor på 48 megapixels f/2.0, en 12 megapixels f/2.2 ultravidvinkelssensor, 5 megapixels dybdesensor og 5 megapixels macro sensor.

Batteriet er på 4.000 mAh og understøtter 15 W hurtig opladning.

Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)
Lækkede billeder af Samsung Galaxy A51 (Kilde: SamMobile)

Foruden specifikationerne er der også lækket flere billeder af det, som altså eftersigende er Galaxy A51.

Samsung Galaxy S11 – måske de første billeder?

Galaxy A51 vil blive tilgængelig i følgende fire farver: Prism Crush White, Black, Pink og Blue.

Det er uvist om Galaxy A51 vil blive tilgængelig på det danske marked. Men MereMobil.dk holder dig opdateret, når telefonen er offentliggjort.

Mere til historien

Har man en Samsung Galaxy S10-enhed, så kan denne endelig opdateres til Android 10 og One UI 2. I første omgang er det ”kun” Galaxy S10-serien, som kan opdateres, men det ventes at Samsung i starten af 2020 også vil udrulle Android 10 til en række andre modeller.

Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Samsungs ledningsfrie støvsuger klarer (næsten) alt – tæt på Samsung Bespoke Jet

ANMELDELSE: Samsung Bespoke Jet er en batteridreven ledningsfri støvsuger, som klarer næsten alt snavs. Vi kigger på det gode - og det der halter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram