Samsung Galaxy S11 – måske de første billeder?

6

Nye billeder er lækket af det, som måske viser sig at være Samsungs næste topmodel, Galaxy S11.

Samsung Galaxy S11 (Foto: @OnLeaks)
Samsung Galaxy S11 (Foto: @OnLeaks)

Hvis de nye lækkede billeder viser sig at være Samsung Galaxy S11, så ser det ud til, at den ikke kommer med 3,5 mm jackstik.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

Det er Twitter-brugeren OnLeaks, der atter har været på spil med de første CAD-billeder af Galaxy S11. OnLeaks har desuden netop afsløret Galaxy A71. Det skriver Android Central.

Skulle billederne vise sig at stemme overens med virkeligheden, så kommer Galaxy S11 også med præcis samme ”hul i skærmen” som Galaxy Note10-serien.

Måske mere overraskende så ser det ud til at S11 kommer med et penta-kamera. Ud fra billederne at dømme ligner det i hvert fald, at der er fem sensorer på bagsiden. Den primære sensor rygtes til at være på 108 megapixels.

Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

Det ventes desuden, at Galaxy S11 kommer med en 6,7 tommer skærm, som understøtter 120 Hz. Dernæst skulle ansigtsgenkendelsen også blive opgraderet på Galaxy S11, så den bliver som det kendes fra blandt andet Apples iPhones.

Galaxy S11 “stjæler” vigtig funktion fra iPhone

Mere til historien

Samsung har bekræftet modelnavnet Galaxy Lite. Det er derfor spændende om telefonen allerede lanceres i år, samt om den kommer på det danske marked. Der spekuleres i øvrigt i, at Galaxy S10 Lite måske på nogle markeder vil få navnet Galaxy A91.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer