Samsung Galaxy S11 – måske de første billeder?

Nye billeder er lækket af det, som måske viser sig at være Samsungs næste topmodel, Galaxy S11.

Samsung Galaxy S11 (Foto: @OnLeaks)
Samsung Galaxy S11 (Foto: @OnLeaks)

Hvis de nye lækkede billeder viser sig at være Samsung Galaxy S11, så ser det ud til, at den ikke kommer med 3,5 mm jackstik.

Nye oplysninger om Samsung Galaxy S11 er muligvis afsløret

Det er Twitter-brugeren OnLeaks, der atter har været på spil med de første CAD-billeder af Galaxy S11. OnLeaks har desuden netop afsløret Galaxy A71. Det skriver Android Central.

Skulle billederne vise sig at stemme overens med virkeligheden, så kommer Galaxy S11 også med præcis samme ”hul i skærmen” som Galaxy Note10-serien.

Måske mere overraskende så ser det ud til at S11 kommer med et penta-kamera. Ud fra billederne at dømme ligner det i hvert fald, at der er fem sensorer på bagsiden. Den primære sensor rygtes til at være på 108 megapixels.

Samsung Galaxy S11 på vej med 108 megapixels kamera

Det ventes desuden, at Galaxy S11 kommer med en 6,7 tommer skærm, som understøtter 120 Hz. Dernæst skulle ansigtsgenkendelsen også blive opgraderet på Galaxy S11, så den bliver som det kendes fra blandt andet Apples iPhones.

Galaxy S11 "stjæler" vigtig funktion fra iPhone

Mere til historien

Samsung har bekræftet modelnavnet Galaxy Lite. Det er derfor spændende om telefonen allerede lanceres i år, samt om den kommer på det danske marked. Der spekuleres i øvrigt i, at Galaxy S10 Lite måske på nogle markeder vil få navnet Galaxy A91.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram