Der teases for næste års Samsung Galaxy A-serie

1

Samsung afslører allerede i midten af december det første medlem af Galaxy A-serien for 2020. En ny video er klar, Den viser lidt af, hvad du kan forvente.

Samsung har succes med A-serien, som i år blandt andet har budt på et roterende pop-up kamera på Galaxy A80. Det er også spændende, hvad næste års modeller byder på.

Samsung er allerede i næste uge klar til at give et lille smugkig på 2020.

Endelig! Samsung på vej med Android 10

Galaxy A-serien er kendt for at have priser, der er lavere end flagskibsmodellerne, men hvor de alligevel har lidt af de nyeste features.

Samsung lancerede sidste år telefonen Galaxy A8s den 10. december 2018. Den var den første smartphone med et hul i skærmen til kameraet. Det Samsung kalder Infinity-O display. Og det ser ud til, at vi også i år får en lancering af næste års Galaxy A-serie.

Ifølge GSMArenavil Samsung afsløre det første medlem af Galaxy A-serien (2020) torsdag den 12. december 2019.

Det er bekræftet af Samsung Vietnam, der har posted en kort teaser på YouTube. Hvilken model Samsung lancerer den 12. december er uvist, men ifølge GSMArena, så kunne det være Galaxy A51 og/eller Galaxy A71. Dette er dog i skrivende stund ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Men lækkede billeder af Galaxy A51 og Galaxy A71 har afsløret et lignende design, som det der ses i teaservideoen. Her tydes et L-formet quad-kamera på bagsiden af telefonen og et punch-hole i skærmen.

Det er uvist om det er en model, der bliver tilgængelig på det danske marked. Det er ikke alle A-modellerne, som lanceres herhjemme. MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Der har også været mange rygter og spekulationer om en Galaxy S10 Lite, som også på nogle markeder måske får navnet Galaxy A91. Disse oplysninger er ikke bekræftet af Samsung.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer