Der teases for næste års Samsung Galaxy A-serie

Samsung afslører allerede i midten af december det første medlem af Galaxy A-serien for 2020. En ny video er klar, Den viser lidt af, hvad du kan forvente.

Samsung har succes med A-serien, som i år blandt andet har budt på et roterende pop-up kamera på Galaxy A80. Det er også spændende, hvad næste års modeller byder på.

Samsung er allerede i næste uge klar til at give et lille smugkig på 2020.

Endelig! Samsung på vej med Android 10

Galaxy A-serien er kendt for at have priser, der er lavere end flagskibsmodellerne, men hvor de alligevel har lidt af de nyeste features.

Samsung lancerede sidste år telefonen Galaxy A8s den 10. december 2018. Den var den første smartphone med et hul i skærmen til kameraet. Det Samsung kalder Infinity-O display. Og det ser ud til, at vi også i år får en lancering af næste års Galaxy A-serie.

Ifølge GSMArenavil Samsung afsløre det første medlem af Galaxy A-serien (2020) torsdag den 12. december 2019.

Det er bekræftet af Samsung Vietnam, der har posted en kort teaser på YouTube. Hvilken model Samsung lancerer den 12. december er uvist, men ifølge GSMArena, så kunne det være Galaxy A51 og/eller Galaxy A71. Dette er dog i skrivende stund ikke hverken be- eller afkræftet af Samsung.

Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Men lækkede billeder af Galaxy A51 og Galaxy A71 har afsløret et lignende design, som det der ses i teaservideoen. Her tydes et L-formet quad-kamera på bagsiden af telefonen og et punch-hole i skærmen.

Det er uvist om det er en model, der bliver tilgængelig på det danske marked. Det er ikke alle A-modellerne, som lanceres herhjemme. MereMobil.dk holder dig opdateret når Samsung har meldt noget officielt ud.

Mere til historien

Der har også været mange rygter og spekulationer om en Galaxy S10 Lite, som også på nogle markeder måske får navnet Galaxy A91. Disse oplysninger er ikke bekræftet af Samsung.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram