Endelig! Samsung på vej med Android 10

7

Den endelige version af Android 10 med One UI 2 er langt om længe ved at være klar fra Samsung.

Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung er angiveligt i gang med udrulningen af Android 10 One UI 2 i Tyskland. Det oplyser SamMobile, ifølge GSMArena.

Det skulle være ejerne af Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+, som modtager opdateringen først. De allerførste er dem, der har deltaget i Samsung One UI 2 beta-programmet. Det er uvist, hvornår opdateringen er klar til de enheder, der ikke har været en del af beta-programmet.  

Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Foruden Android 10 og One UI 2 er også Googles sikkerhedsopdatering for december med i opdateringen. 

Hvornår de danske enheder vil modtage opdateringen er uvist, men ifølge Android Central, så er det ikke sikkert, at vi skal forvente det bliver i år.

Android Central er kommet i besiddelse af oplysninger (roadmap) fra Samsung Israel, der tyder på det først sker til Galaxy S10 og Galaxy Note10 i januar 2020. Vi kan dog håbe, at vi modtager den inden årsskiftet nu den i skrivende stund er ved at blive udrullet i Tyskland.

Mens det ser ud til, at Galaxy Note9 er den eneste Samsung-enhed fra 2018, som også vil få opdateringen i januar 2020. Galaxy S9 og Galaxy S9+ får, ifølge Samsung Israel, først opdateringen i april 2020.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Mere til historien

Det ventes desuden, at Samsung enten i slutningen af 2019 eller starten af 2020 vil afsløre en ny model, som på nogle markeder vil få navnet Galaxy S10 Lite og andre markeder Galaxy A91.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer