Endelig! Samsung på vej med Android 10

Den endelige version af Android 10 med One UI 2 er langt om længe ved at være klar fra Samsung.

Samsung Galaxy S10+
Samsung Galaxy S10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung er angiveligt i gang med udrulningen af Android 10 One UI 2 i Tyskland. Det oplyser SamMobile, ifølge GSMArena.

Det skulle være ejerne af Galaxy S10e, Galaxy S10 og Galaxy S10+, som modtager opdateringen først. De allerførste er dem, der har deltaget i Samsung One UI 2 beta-programmet. Det er uvist, hvornår opdateringen er klar til de enheder, der ikke har været en del af beta-programmet.  

Samsung Galaxy S11+ får måske radikal designændring

Foruden Android 10 og One UI 2 er også Googles sikkerhedsopdatering for december med i opdateringen. 

Hvornår de danske enheder vil modtage opdateringen er uvist, men ifølge Android Central, så er det ikke sikkert, at vi skal forvente det bliver i år.

Android Central er kommet i besiddelse af oplysninger (roadmap) fra Samsung Israel, der tyder på det først sker til Galaxy S10 og Galaxy Note10 i januar 2020. Vi kan dog håbe, at vi modtager den inden årsskiftet nu den i skrivende stund er ved at blive udrullet i Tyskland.

Mens det ser ud til, at Galaxy Note9 er den eneste Samsung-enhed fra 2018, som også vil få opdateringen i januar 2020. Galaxy S9 og Galaxy S9+ får, ifølge Samsung Israel, først opdateringen i april 2020.

Samsung Galaxy Note 10+ er på vej i Star Wars Edition

Mere til historien

Det ventes desuden, at Samsung enten i slutningen af 2019 eller starten af 2020 vil afsløre en ny model, som på nogle markeder vil få navnet Galaxy S10 Lite og andre markeder Galaxy A91.


Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.