Samsung Galaxy A51 og Galaxy A71 er offentliggjort

Helt som forventet har Samsung netop annonceret de første medlemmer af Galaxy A-serien for 2020. Møde Galaxy A51 og Galaxy A71.

Samsung har i dag annonceret de første medlemmer af Galaxy A 2020-serien. De to første medlemmer til Galaxy A—serien for 2020 er helt som ventet Galaxy A51 og Galaxy A71. Det skriver GSMArena.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Galaxy A51 kommer med en Exynos 9611 SoC, samt 8 GB RAM og op til 128 GB intern hukommelse. Hukommelsen kan udvides via microSD-kort op til 512 GB. Styresystemet er Android 10 og One UI 2.0 fra salgsæsken.

Skærmen på Galaxy A51 er en 6,5 tommer Infinity-O Super AMOLED skærm med Full HD+ opløsning, samt i 20:9 format. Fingeraftrykslæseren er indbygget i skærmen. Frontkameraet på 32 megapixels er placeret i et punch-hole i midten af skærmen.

Galaxy A51 kommer med et quad-kamera med en primær 48 megapixels sensor, 12 megapixels ultravidvinkel (123 grader) og 5 megapixels dybdesensor, samt en 5 megapixels macro sensor.

Batteriet er på 4.000 mAh, hvilket understøtter 15 watt hurtigopladning. Telefonen kommer i fire forskellige farver: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Blue og Prism Crush Pink.

Samsung Galaxy A71

Galaxy A51 og Galaxy A71 har mange ligheder designmæssigt, men der er dog nogle forskelle de to modeller imellem.

Skærmen på Galaxy A71 er vokset til 6,7 tommer og batteriet er også blevet lidt større. Det er nemlig på 4.500 mAh på Galaxy A71. Batteriet på Galaxy A71 understøtter også hurtigopladning på 25 watt.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Processoren i Galaxy A71 er en Snapdragon 730 og den kommer også med et quad-kamera. Kameraet har en primær sensor på 64 megapixel.

Galaxy A71 kommer også i de fire farvevarianter, som Galaxy A51 gør. Der er dog ikke nogle oplysninger om pris og tilgængelighed.

Mere til historien

Designet på Galaxy S11+ ser ud til, at blive ændret radikalt. Det venter vi spændt på, at se hvordan bliver.

Læs også:
Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Android Auto problemer med Samsung og OnePlus er løst

Sort skærm i bilen med Android Auto har i lang tid plaget nogle Samsung- og OnePlus-ejere, men nu er fejlen løst.

(mere…)
Samsung solgte flest Android-telefoner med 5G i februar

Galaxy A52s 5G fra Samsung slog alle konkurrenter og blev den bedst solgte Android-telefon med 5G i februar måned.

(mere…)
Samsung bekræfter at nye foldbare er på vej

Samsung officielt bekræftet, at de er på vej med flere foldbare smartphones i andet halvår af 2022.

(mere…)
Særlig Galaxy Z Flip 3 Pokémon Edition revnet væk

KORT NYT: Få minutter tog det for Samsung at få udsolgt af den nye særlige Pokémon Edition af Galaxy Z Flip 3.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold 4 får nye hængsler

Rygterne svirrer om den kommende foldbare Galaxy Z Fold 4 fra Samsung. Det ventes, at den kommer med bedre kamera og redesignede hængsler.

(mere…)
Samsung Galaxy S22 FE og S23 får måske Mediatek processorer

Samsung har indtil videre i stor grad benyttet Snapdragon- og Exynos-chipsets i deres topmodeller. Måske er Mediatek på vej ind.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram