Samsung Galaxy A51 og Galaxy A71 er offentliggjort

Helt som forventet har Samsung netop annonceret de første medlemmer af Galaxy A-serien for 2020. Møde Galaxy A51 og Galaxy A71.

Samsung har i dag annonceret de første medlemmer af Galaxy A 2020-serien. De to første medlemmer til Galaxy A—serien for 2020 er helt som ventet Galaxy A51 og Galaxy A71. Det skriver GSMArena.

Kan Samsung udkonkurrere Motorola Razr med ny klapmobil?

Galaxy A51 kommer med en Exynos 9611 SoC, samt 8 GB RAM og op til 128 GB intern hukommelse. Hukommelsen kan udvides via microSD-kort op til 512 GB. Styresystemet er Android 10 og One UI 2.0 fra salgsæsken.

Skærmen på Galaxy A51 er en 6,5 tommer Infinity-O Super AMOLED skærm med Full HD+ opløsning, samt i 20:9 format. Fingeraftrykslæseren er indbygget i skærmen. Frontkameraet på 32 megapixels er placeret i et punch-hole i midten af skærmen.

Galaxy A51 kommer med et quad-kamera med en primær 48 megapixels sensor, 12 megapixels ultravidvinkel (123 grader) og 5 megapixels dybdesensor, samt en 5 megapixels macro sensor.

Batteriet er på 4.000 mAh, hvilket understøtter 15 watt hurtigopladning. Telefonen kommer i fire forskellige farver: Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Blue og Prism Crush Pink.

Samsung Galaxy A71

Galaxy A51 og Galaxy A71 har mange ligheder designmæssigt, men der er dog nogle forskelle de to modeller imellem.

Skærmen på Galaxy A71 er vokset til 6,7 tommer og batteriet er også blevet lidt større. Det er nemlig på 4.500 mAh på Galaxy A71. Batteriet på Galaxy A71 understøtter også hurtigopladning på 25 watt.

Samsung Galaxay S10 er nu opdateret til Android 10

Processoren i Galaxy A71 er en Snapdragon 730 og den kommer også med et quad-kamera. Kameraet har en primær sensor på 64 megapixel.

Galaxy A71 kommer også i de fire farvevarianter, som Galaxy A51 gør. Der er dog ikke nogle oplysninger om pris og tilgængelighed.

Mere til historien

Designet på Galaxy S11+ ser ud til, at blive ændret radikalt. Det venter vi spændt på, at se hvordan bliver.

Læs også:
Samsung Galaxy S10 Lite er bekræftet

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram