Kampen om tronen – Huawei haler ind på Samsung

Huawei rykker nærmere mod topplaceringen som verdens største smartphoneproducent. Feltet i toppen indsnævres. Kun få procent adskiller Huawei og Samsung.

Huawei har fornyligt erklæret, at de stadig kan blive verdens største smartphone-producent, selvom Googles tjenester ikke kan lægges ind på deres nye telefoner.

Måske får det ret. Nye tal peger i hvert fald i den retning.

Ifølge Korea Herold vil Huawei slutte 2019 på andenpladsen, på listen over de største smartphoneproducenter, med 251 millioner solgte smartphones. Det giver en markedsandel på 17,7 procent ved udgangen af året.

Huawei vil i så fald kun være 3,6 procent efter Samsung, der estimeres til en markedsandel på 21,3 procent baseret på 323 millioner solgte enheder, skriver GSMArena.

Tallene kommer fra Strategic Analytics.

Ved udgangen af 2018 var der en forskel mellem Huawei og Samsung på 5,6 procent. Det er denne forskel som nu indsnævres.

Selvom Huawei har det hårdt i vesten på grund af handelskrigen, som forhindrer Huawei i at bruge Googles tjenester på de nye smartphones, så skal vi stadig huske på Huaweis hjemland Kina. Her rapporteres om et godt salg af den seneste topmodel Huawei Mate 30 Pro.

Den totale katastrofe med et gigantisk dyk i salget, som følge af handelskrigen, afværges måske på grund af salget i netop Kina.

Apple vil komme ud af 2019 som verdens tredjestørste smartphoneproducent. Her er der altså ingen ændringer. Strategic Analytics estimerer et salg på 193 millioner iPhones på verdensplan i 2019 og en markedsandel på 13,6 procent.

Huawei lancerer stadig nyheder i blandt andet Danmark. Senest mellemklasse telefonen Huawei Nova 5T. Du kan se min anmeldelse af Nova 5T herunder.

Nova 5T er en genudgivelse af Honor 20, er kom på nogle markeder i foråret. Honor er et subbrand under Huawei. Denne telefon har stadig alle Googles tjenester, da den oprindeligt er lanceret før handelskrigen brød ud.

ANMELDELSE: Huawei Nova 5T er en fed mobil på en trist baggrund

Huawei P Smart Pro har også set dagens lys.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Min mening om Nova 5T

Mere til historien

Selvom Mate 30 og Mate 30 Pro ikke er kommet til Danmark, så forhindrer det ikke rygter om den næste store Huawei-nyhed. Det første billede af Huawei P40 er netop sluppet ud.

Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Galaxy A55 og Galaxy A35 er klar i handlen

Samsung er klar med deres nye Galaxy A-modeller på det danske marked.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
54 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram