Huawei Nova 5T – se testen her

VIDEO: Honor 20 eller Nova 5T er én og samme telefon. Det positive for danskerne er, at Googles tjenester er med. Se vores test af Huawei Nova 5T her.

Se anmeldelsen af Nova 5T her

Wauw… Sådan siger mange, når de ser den fysiske bagside af Nova 5T fra Huawei. Den er nemlig super flot og anderledes end de fleste bagsider, som der ellers ses.

Huawei: Vi kan blive nummer #1 uden Google

En telefon med lignende hardware er tidligere i år, helt præcis i maj måned, lanceret under navnet Honor 20. Det betyder også, at den har licens til alle Googles tjenester. Det er en af fordelene ved Nova 5T. Du får altså Gmai, YouTube og alt det Google står bag på telefon mobiln.

Nova 5T er ikke den første Nova-model, der er lanceret herhjemme, men det er dog begrænset hvor mange Nova-modeller, som er blevet tilgængelige på det danske marked. Det er derfor også spændende at se om der i fremtiden vil lanceres flere Nova-modeller herhjemme.

Huawei har netop lige lanceret Nova 6-serien, som ifølge DxOMark har det bedste selfiekamera.

Huawei Nova 6 5G har det bedste selfie kamera

Men tilbage til Nova 5T. Specifikationsmæssigt er der en del ligheder med Huawei P30. Dog er kameraet ikke helt på niveau med Huawei P30 og P30 Pro, men den gør det ganske fornuftigt alligevel.

Batteritiden er også ganske god og fingeraftrykslæseren fungerer som den skal. Det er en fysisk fingeraftrykslæser og dermed ikke en i skærmen eller lignende. Dette er absolut et plus.

Prisen for Nova 5T er i skrivende stund cirka 3.700 kroner uden abonnement. Min vurdering er dog, at du får en bedre telefon ved at købe Huawei P30, der har en dagspris på 3.800 kroner uden abonnement.

Dermed er prisen nærmest den samme og tager man lanceringstidspuntet for Honor 20, er det også foråret 2019, som tilfældet er med P30.

Jeg endte på 4 ud af 6 stjerner i anmeldelsen af Nova 5T, hvor Huawei P30 derimod fik topkarakter.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro er alt det du forventer

Mere til historien

I hele krisen mellem Huawei og USA, så har Huawei for kort tid siden fået en midlertidig licens i 3 måneder, der dog giver en del begrænsninger.

Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Hørefejl? – Doro HearingBuds giver nye muligheder

TEST: Doro HearingBuds skærer igennem kaos og det højlydte. Og så spiller de bare fremragende.

(mere…)
Lavpris-mobil: Det er jo næsten umuligt at vælge

VIDEO: Jeg har sat to gode lavpris-telefoner i duel. Hvilken er bedst?

(mere…)
Fik du set den nye M3 MacBook Pro og iMac?

VIDEO: Her er mine første indtryk af M3 MacBook Pro og den nye 24” iMac.

(mere…)
Skal du skifte til iMac M3? TEST

TEST: M3-versionen af iMac er superfed, men overgår den M1 iMac? Læs min test af iMac M3 med 24 tommer skærm..

(mere…)
Motorola Edge 40 Neo giver fuld valuta for pengene | TEST
(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram