Huawei Nova 5T – se testen her

VIDEO: Honor 20 eller Nova 5T er én og samme telefon. Det positive for danskerne er, at Googles tjenester er med. Se vores test af Huawei Nova 5T her.

Se anmeldelsen af Nova 5T her

Wauw… Sådan siger mange, når de ser den fysiske bagside af Nova 5T fra Huawei. Den er nemlig super flot og anderledes end de fleste bagsider, som der ellers ses.

Huawei: Vi kan blive nummer #1 uden Google

En telefon med lignende hardware er tidligere i år, helt præcis i maj måned, lanceret under navnet Honor 20. Det betyder også, at den har licens til alle Googles tjenester. Det er en af fordelene ved Nova 5T. Du får altså Gmai, YouTube og alt det Google står bag på telefon mobiln.

Nova 5T er ikke den første Nova-model, der er lanceret herhjemme, men det er dog begrænset hvor mange Nova-modeller, som er blevet tilgængelige på det danske marked. Det er derfor også spændende at se om der i fremtiden vil lanceres flere Nova-modeller herhjemme.

Huawei har netop lige lanceret Nova 6-serien, som ifølge DxOMark har det bedste selfiekamera.

Huawei Nova 6 5G har det bedste selfie kamera

Men tilbage til Nova 5T. Specifikationsmæssigt er der en del ligheder med Huawei P30. Dog er kameraet ikke helt på niveau med Huawei P30 og P30 Pro, men den gør det ganske fornuftigt alligevel.

Batteritiden er også ganske god og fingeraftrykslæseren fungerer som den skal. Det er en fysisk fingeraftrykslæser og dermed ikke en i skærmen eller lignende. Dette er absolut et plus.

Prisen for Nova 5T er i skrivende stund cirka 3.700 kroner uden abonnement. Min vurdering er dog, at du får en bedre telefon ved at købe Huawei P30, der har en dagspris på 3.800 kroner uden abonnement.

Dermed er prisen nærmest den samme og tager man lanceringstidspuntet for Honor 20, er det også foråret 2019, som tilfældet er med P30.

Jeg endte på 4 ud af 6 stjerner i anmeldelsen af Nova 5T, hvor Huawei P30 derimod fik topkarakter.

ANMELDELSE: Huawei P30 Pro er alt det du forventer

Mere til historien

I hele krisen mellem Huawei og USA, så har Huawei for kort tid siden fået en midlertidig licens i 3 måneder, der dog giver en del begrænsninger.

Se dette før du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14

VIDEO: Her er nyhederne i iPhone 14 Pro og de manglende nyheder i iPhone 14. Se denne videotest inden du køber iPhone 14 Pro eller iPhone 14.

(mere…)
Sonos Sub Mini test | baspower til fornuftpris

TEST: Den er lille - men MEGET effektiv. Sonos Sub Mini er meget større (i lyden) end du regner med.

(mere…)
Sony Xperia 5 IV test | Kompakt topmodel for kameraentusiasten

TEST: Sony er en af de få, som tilbyder en kompakt smartphone med topspecifikationer. Sony Xperia 5 IV er rigtig god, men har små skønhedsfejl.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Du vil elske denne drone - se DJI Mini 3 Pro in action

VIDEO: Kan en drone på 249 gram være til andet end leg? Svaret er JA! DJI har dronen du vil elske.

(mere…)
Motorola Edge 30 Ultra eller OnePlus?

VIDEO: Kom tæt på Motorola Edge 30 Ultra og hør hvorfor valget står mellem Motorola og OnePlus.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram