Huawei Nova 6 5G har det bedste selfie kamera

6

Frontkameraet i den netop annoncerede Huawei Nova 6 5G er, ifølge DxOMark den telefon, som har det bedste frontkamera. Læs frontkamerabedømmelsen her.

Huawei Nova 6 5G (Foto: Huawei)
Huawei Nova 6 5G (Foto: Huawei)

Huawei har netop introduceret telefonen Nova 6 5G på det kinesiske marked. Den kommer med et dual-frontkamera, som er placeret i et punch-hole i skærmen.

Kameraeksperterne på DxOMark har allerede haft telefonen under deres kyndige hænde. De er klar med en bedømmelse for, hvordan kameraet klarer sig.

Huawei: Vi kan blive nummer #1 uden Google

Ifølge hjemmesiden så er frontkameraet det bedste på markedet – netop nu. Nova 6 5G scorer 100 point i testen, hvor den tidligere nummer ét var Galaxy Note10+ 5G, som scorede 99 point.

Frontkameraet er som tidligere nævnt et dual-kamera, der har henholdsvis en 32 megapixels sensor og en 8 megapixels ultravidvinkel sensor.

Kameraet på bagsiden er et triple-kamera med en 40 megapixels hovedsensor, samt en 8 megapixels telefotosensor (3x) og 8 megapixels ultravidvikel.

LCD-Skærmen er 6,57 tommer med Full HD+ opløsning. Desuden kommer Nova 6 5G med et batteri på 4.100 mAh, mens den ”almindelige” Nova 6 har et batteri på 4.200 mAh. Derudover har den en fingeraftrykslæser på siden, der ved første øjekast ligner den på Nova 5T.

Nova 6 5G (og Nova 6) kommer med Kirin 990 processor, hvilket er den samme processor, som der sidder i Mate 30-serien. Derudover har den 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. 5G-varianten findes også i en udgave med 256 GB intern hukommelse.

DxOMark giver den 105 point i foto og 93 point i video. Du kan læse deres samlede bedømmelse her.

Det er uvist om Nova 6 lanceres på det danske marked, men bortset fra Nova 5T har det ikke været kutyme, at lancere Nova-modellerne herhjemme.

ANMELDELSE: Huawei Nova 5T er en fed mobil med en trist baggrund

Anmeldelse af Huawei Nova 5T

I denne video kan du se min anmeldelse af Nova 5T.

Mere til historien

Huawei har netop lanceret telefonen Huawei P Smart Pro, der også godt kunne tyde på, at være en re-lancering af en tidligere model (Huawei Enjoy 10 Plus), da den også lanceres med Googles tjenester. Dette er dog ikke bekræftet af Huawei.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer