Huawei Nova 6 5G har det bedste selfie kamera

6

Frontkameraet i den netop annoncerede Huawei Nova 6 5G er, ifølge DxOMark den telefon, som har det bedste frontkamera. Læs frontkamerabedømmelsen her.

Huawei Nova 6 5G (Foto: Huawei)
Huawei Nova 6 5G (Foto: Huawei)

Huawei har netop introduceret telefonen Nova 6 5G på det kinesiske marked. Den kommer med et dual-frontkamera, som er placeret i et punch-hole i skærmen.

Kameraeksperterne på DxOMark har allerede haft telefonen under deres kyndige hænde. De er klar med en bedømmelse for, hvordan kameraet klarer sig.

Huawei: Vi kan blive nummer #1 uden Google

Ifølge hjemmesiden så er frontkameraet det bedste på markedet – netop nu. Nova 6 5G scorer 100 point i testen, hvor den tidligere nummer ét var Galaxy Note10+ 5G, som scorede 99 point.

Frontkameraet er som tidligere nævnt et dual-kamera, der har henholdsvis en 32 megapixels sensor og en 8 megapixels ultravidvinkel sensor.

Kameraet på bagsiden er et triple-kamera med en 40 megapixels hovedsensor, samt en 8 megapixels telefotosensor (3x) og 8 megapixels ultravidvikel.

LCD-Skærmen er 6,57 tommer med Full HD+ opløsning. Desuden kommer Nova 6 5G med et batteri på 4.100 mAh, mens den ”almindelige” Nova 6 har et batteri på 4.200 mAh. Derudover har den en fingeraftrykslæser på siden, der ved første øjekast ligner den på Nova 5T.

Nova 6 5G (og Nova 6) kommer med Kirin 990 processor, hvilket er den samme processor, som der sidder i Mate 30-serien. Derudover har den 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. 5G-varianten findes også i en udgave med 256 GB intern hukommelse.

DxOMark giver den 105 point i foto og 93 point i video. Du kan læse deres samlede bedømmelse her.

Det er uvist om Nova 6 lanceres på det danske marked, men bortset fra Nova 5T har det ikke været kutyme, at lancere Nova-modellerne herhjemme.

ANMELDELSE: Huawei Nova 5T er en fed mobil med en trist baggrund

Anmeldelse af Huawei Nova 5T

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube’s Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video

I denne video kan du se min anmeldelse af Nova 5T.

Mere til historien

Huawei har netop lanceret telefonen Huawei P Smart Pro, der også godt kunne tyde på, at være en re-lancering af en tidligere model (Huawei Enjoy 10 Plus), da den også lanceres med Googles tjenester. Dette er dog ikke bekræftet af Huawei.