Huawei Nova 6 5G har det bedste selfie kamera

Frontkameraet i den netop annoncerede Huawei Nova 6 5G er, ifølge DxOMark den telefon, som har det bedste frontkamera. Læs frontkamerabedømmelsen her.

Huawei Nova 6 5G (Foto: Huawei)
Huawei Nova 6 5G (Foto: Huawei)

Huawei har netop introduceret telefonen Nova 6 5G på det kinesiske marked. Den kommer med et dual-frontkamera, som er placeret i et punch-hole i skærmen.

Kameraeksperterne på DxOMark har allerede haft telefonen under deres kyndige hænde. De er klar med en bedømmelse for, hvordan kameraet klarer sig.

Huawei: Vi kan blive nummer #1 uden Google

Ifølge hjemmesiden så er frontkameraet det bedste på markedet – netop nu. Nova 6 5G scorer 100 point i testen, hvor den tidligere nummer ét var Galaxy Note10+ 5G, som scorede 99 point.

Frontkameraet er som tidligere nævnt et dual-kamera, der har henholdsvis en 32 megapixels sensor og en 8 megapixels ultravidvinkel sensor.

Kameraet på bagsiden er et triple-kamera med en 40 megapixels hovedsensor, samt en 8 megapixels telefotosensor (3x) og 8 megapixels ultravidvikel.

LCD-Skærmen er 6,57 tommer med Full HD+ opløsning. Desuden kommer Nova 6 5G med et batteri på 4.100 mAh, mens den ”almindelige” Nova 6 har et batteri på 4.200 mAh. Derudover har den en fingeraftrykslæser på siden, der ved første øjekast ligner den på Nova 5T.

Nova 6 5G (og Nova 6) kommer med Kirin 990 processor, hvilket er den samme processor, som der sidder i Mate 30-serien. Derudover har den 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. 5G-varianten findes også i en udgave med 256 GB intern hukommelse.

DxOMark giver den 105 point i foto og 93 point i video. Du kan læse deres samlede bedømmelse her.

Det er uvist om Nova 6 lanceres på det danske marked, men bortset fra Nova 5T har det ikke været kutyme, at lancere Nova-modellerne herhjemme.

ANMELDELSE: Huawei Nova 5T er en fed mobil med en trist baggrund

Anmeldelse af Huawei Nova 5T

I denne video kan du se min anmeldelse af Nova 5T.

Mere til historien

Huawei har netop lanceret telefonen Huawei P Smart Pro, der også godt kunne tyde på, at være en re-lancering af en tidligere model (Huawei Enjoy 10 Plus), da den også lanceres med Googles tjenester. Dette er dog ikke bekræftet af Huawei.

Sony Xperia 1 IV test | genial på sin egen måde

TEST: 10-spors lydstudie, avanceret 4K-video (op til 120 fps) og ekstern mikrofonindgang – ja og så er Xperia 1 IV i øvrigt bare en god telefon.

(mere…)
Dette skal du vide om Sonys kamera- og lydtopmodel

Sony Xperia 1 IV er landet i Danmark. Xperia IV er rettet mod de kreative smartphone-brugere, som går op i lyd, billeder og video.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Xiaomi og Leica indgår partnerskab om mobilkamera

Huawei og Leica samarbejder ikke længere om mobilkamera-teknologi. Nu overtager Xiaomi.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Sony Xperia Pro-I test | Kameratelefonen udover det sædvanlige

TEST: Sony følger sjældent den slagne vej, når det kommer til telefoner og det giver både plusser og minusser på den nye Xperia Pro-I, som vi har testet.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram