Huawei P Smart Pro – re-lancering af en tidligere model?

Huawei har lanceret en ny smartphone med pop-up kamera og alle Googles tjenester på det danske marked. Det er dog umiddelbart ny vin på gamle flasker.

Huawei P Smart Pro (Foto: Huawei)
Huawei P Smart Pro (Foto: Huawei)

Huawei lancerede i oktober telefonen Nova 5T på det danske marked, som trods krisen mellem USA og Kina kom med Googles tjenester. Dette kunne den, da der reelt set var tale om en ”genudgivelse”. Nova 5T var nemlig tidligere lanceret under navnet Honor 20. Derfor havde den licens til at benytte Googles tjenester. Honor 20 var dog ikke lanceret herhjemme.

Huawei Nova 5T – ny Huawei-telefon med Googles apps

Nu gør Huawei det angiveligt igen; re-lancerer en tidligere model.

Huawei P Smart Pro, som den nye smartphone fra Huawei hedder, ser ud til at være en genudgivelse af telefonen Huawei Enjoy 10 Plus – specifikationerne er i hvert fald identiske.

Huawei Danmark oplyser dog, at der er tale om et nyt produkt. Om der er tale om gradbøjninger af ordene "nyt produkt" er uvist.

Specifikationerne er som sagt identiske med Huawei Enjoy 10 Plus, men andre producenter lancerer også telefoner under ét navn på ét marked, mens de på andre markeder kan få ét andet navn. Det rygtes eksempelvis, at Samsung vil lancere en Galaxy S10 Lite, som på nogle markeder vil få navnet Galaxy A91.

Specifikationerne på P Smart Pro

Huawei P Smart Pro har en LCD-skærm på 6,59 tommer og Full HD-opløsning (2340 x 1080 pixel). Kameraet er et triple-kamera med en hovedsensor på 48 megapixels, 8 megapixels 120 graders vidvinkel og 2 megapixels dybdesensor.

Frontkameraet er et pop-up kamera med en 16 megapixels sensor. Derudover kommer den med 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse. Processoren er en Kirin 710F og dernæst har den et batteri på hele 4.000 mAh.

-"Med P Smart Pro får du virkelig meget smartphone for pengene. Den er perfekt til nybegynderen og den unge smartphonebruger, der vil tage gode billeder, streame videoer, og være social med sine venner. Ligesom den er det oplagte valg til dig, der bare gerne vil have en rigtig god smartphone til en rigtig god pris," siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelelse.

Googles tjenester er med på P Smart Pro

Modsat Huawei Mate 30 Pro, som endnu ikke er lanceret herhjemme, og altså ikke må lanceres med Googles tjenester, så kom Nova 5T og nu P Smart Pro altså med Googles tjenester. Dette kan de gøre, da de har fået licensen før den 16. maj 2019, hvor hele krisen startede mellem Huawei og USA. Det oplyser Huawei Danmark til MereMobil.dk.

Styresystemet er Android 9.0 Pie og EMUI 9.1. Tidligere har Huawei Enjoy 10 Plus været meldt ud til, at den ville blive opdateret til Android 10. Huawei Danmark oplyser også til MereMobil.dk, at Huawei P Smart Pro vil blive opdateret til Android 10. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysning om, hvornår opdateringen udrulles til den.

Huawei P Smart Pro lander i handlen i starten af december og vil som udgangspunkt blive tilgængelig i Elgigantens butikker i farverne Midnight black og Breathing Crystal.. Prisen er vejledende 2.799 kroner uden abonnement.

Mere til historien

Huawei P Smart Pro er udstyret med "Eye Comfort Mode", der giver brugeren en behagelig læseoplevelse med et dæmpet lys, hvilket især kan være nyttigt, hvis telefonen bruges kort tid inden, man skal sove.

Huawei Mate 50-serien lanceres internationalt

En international lancering med Mate 50-serien er på vej. Det er dog uvist, hvilke lande den lanceres i.

(mere…)
Huawei overhaler Apple inden om

Når Apple i dag muligvis præsenterer en iPhone med satellitforbindelse, så har kineserne allerede taget broden af nyheden.

(mere…)
Huawei bekræfter Leica-samarbejde er slut

Xiaomi og Leica har indgået et samarbejde omkring mobilkameraet. Nu bekræfter Huawei, at de ikke længere samarbejder med Leica.

(mere…)
Huawei røg fra toppen til bunden på få år

Straffet. Ja, det var hvad Huawei blev, da amerikanerne indførte de mange forbud i handelskrigen, som for alvor tog livet af Huawei.

(mere…)
Kinesiske telefoner skal smides i skraldespanden

Forsvarsminister opfordrer til, at ejere af kinesiske telefoner, skiller sig af med dem. En dansk ekspert bakker op.

(mere…)
Huawei udvider samarbejde med bilgigant

Huawei har udvidet samarbejdet med bilgiganten JAC Group om at udvikle forskellige typer teknisk udstyr. 

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram