Samsung Galaxy Note20+ får 50x zoom

RYGTE: En troværdig kilde påstår, at Samsung Galaxy Note20+ ikke får 100x zoom, som Galaxy S20 Ultra. Derimod kommer den nye Note med 50x zoom.

Lækket renders af Samsung Galaxy Note 20 fra OnLeaks (Kilde: OnLeaks og Pigtou)
Ifølge disse billeder fra OnLeaks, ser Samsung Galaxy Note20 ud til at få fire linser på bagsiden. En Twitter-bruger påstår dog, at der kun vil være et tredobbelt kamerasetup i den kommende topmodel. (Kilde: OnLeaks og Pigtou)

I sidste måned påstod den populære Twitter-tipster, Ice Universe, at Samsung Galaxy Note20+ ikke vil få samme 100x Space Zoom, som vi har set på Samsung Galaxy S20 Ultra. Sidenhen har Ice Universe delt lidt flere informationer omkring kameraet i det kommende flagskib fra Samsung, skriver Androidcentral.

Sådan ser kameraet på Samsung Galaxy Note20 ud

Først og fremmest vil Galaxy Note20+ ”kun” få et tredobbelt kamerasetup på bagsiden. Hovedobjektivet vil være et Samsung ISOCELL Bright HM1 på 108 megapixels, hvilket er det samme som i Galaxy S20 Ultra. Ultravidvinkelobjektivet bliver angiveligt en ISOCELL Fast 2L3 sensor på 12 megapixels.

Som nævnt er det en periskoplinse, der skal levere de 50x zoom. Sensoren bag periskoplinsen bliver, ifølge Ice Univers, en ISOCELL SLIM 3M5 på 13 megapixels.

Selvom 50x zoom kun er halvdelen af, hvad Samsung Galaxy S20 Ultra præsterer, så er det stadig en forbedring fra Galaxy S20 og S20+, som begge kan præstere 30x zoom.

Vi har tidligere set billeder af det, der angiveligt skulle være Samsung Galaxy Note20-serien. Billederne viser et fire-dobbelt kamerasetup på bagsiden. Ifølge Ice Universe vil den fjerde “linse” dog være en laserfokus-funktion, der skal assistere hovedobjektivet på 108 megapixels.

Er dette Samsung Galaxy Note20?

Hvis alt går vel, så forventes Samsung at lancere Galaxy Note20, Note20+ og Galaxy Fold2 i august. Det kommer med al sandsynlighed til at foregår ved et online Unpacked-event.

Mere til historien

Samsung håber højest sandsynligt på, at en lancering af Galaxy Note-serien vil få gang i salget. Alle de store smartphoneproducenter har været hårdt ramt i første kvartal af 2020. Værst ser det dog ud for Samsung, der har oplevet en markant tilbagegang i antallet af solgte enheder. Det kan du læse mere om her.

Samsungs Jet-robotstøvsuger- og gulvvasker lyder som en JET

TEST: Samsung Bespoke Jet Bot Combo AI kombinerer støvsugning med gulvvask, hvor der vaskes med rent vand hele tiden. Rengøringen er virkelig god, men den larmer helt vildt.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Flip6 er et fremskridt | Test

TEST: Samsung Galaxy Flip6 er et skridt frem fra Galaxy Flip5, men der er stadig udfordringer. Her kan du læse min test af 2024-klaptelefonen.

(mere…)
Her er alle nyhederne fra Samsung Unpacked 2024

OVERBLIK: Samsung har været produktive og ved denne sommers Unpacked event præsenterede de intet mindre end 6 nye produkter.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold6 rammer ikke mig | Test

TEST: Høj kvalitet, fleksibel brug og imponerende skærmteknologi. Samsung Galaxy Z Fold6 har også de nyeste AI-funktioner. Læs testen her.

(mere…)
Lån en DYR mobil før du køber!

Et nyt tiltag gør det muligt, at låne en telefon inden du vælger at købe den. Læs mere om det her.

(mere…)
Mine første indtryk af Samsung Galaxy Z Fold6

PRE-TEST: Jeg er i gang med testen af Samsung Galaxy Z Fold6. Her får du mine første indtryk.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram