Samsung Galaxy Note20+ får 50x zoom

RYGTE: En troværdig kilde påstår, at Samsung Galaxy Note20+ ikke får 100x zoom, som Galaxy S20 Ultra. Derimod kommer den nye Note med 50x zoom.

Lækket renders af Samsung Galaxy Note 20 fra OnLeaks (Kilde: OnLeaks og Pigtou)
Ifølge disse billeder fra OnLeaks, ser Samsung Galaxy Note20 ud til at få fire linser på bagsiden. En Twitter-bruger påstår dog, at der kun vil være et tredobbelt kamerasetup i den kommende topmodel. (Kilde: OnLeaks og Pigtou)

I sidste måned påstod den populære Twitter-tipster, Ice Universe, at Samsung Galaxy Note20+ ikke vil få samme 100x Space Zoom, som vi har set på Samsung Galaxy S20 Ultra. Sidenhen har Ice Universe delt lidt flere informationer omkring kameraet i det kommende flagskib fra Samsung, skriver Androidcentral.

Sådan ser kameraet på Samsung Galaxy Note20 ud

Først og fremmest vil Galaxy Note20+ ”kun” få et tredobbelt kamerasetup på bagsiden. Hovedobjektivet vil være et Samsung ISOCELL Bright HM1 på 108 megapixels, hvilket er det samme som i Galaxy S20 Ultra. Ultravidvinkelobjektivet bliver angiveligt en ISOCELL Fast 2L3 sensor på 12 megapixels.

Som nævnt er det en periskoplinse, der skal levere de 50x zoom. Sensoren bag periskoplinsen bliver, ifølge Ice Univers, en ISOCELL SLIM 3M5 på 13 megapixels.

Selvom 50x zoom kun er halvdelen af, hvad Samsung Galaxy S20 Ultra præsterer, så er det stadig en forbedring fra Galaxy S20 og S20+, som begge kan præstere 30x zoom.

Vi har tidligere set billeder af det, der angiveligt skulle være Samsung Galaxy Note20-serien. Billederne viser et fire-dobbelt kamerasetup på bagsiden. Ifølge Ice Universe vil den fjerde “linse” dog være en laserfokus-funktion, der skal assistere hovedobjektivet på 108 megapixels.

Er dette Samsung Galaxy Note20?

Hvis alt går vel, så forventes Samsung at lancere Galaxy Note20, Note20+ og Galaxy Fold2 i august. Det kommer med al sandsynlighed til at foregår ved et online Unpacked-event.

Mere til historien

Samsung håber højest sandsynligt på, at en lancering af Galaxy Note-serien vil få gang i salget. Alle de store smartphoneproducenter har været hårdt ramt i første kvartal af 2020. Værst ser det dog ud for Samsung, der har oplevet en markant tilbagegang i antallet af solgte enheder. Det kan du læse mere om her.

Den bedste kameratelefon 2023 – se listen

OVERBLIK: iPhone 15 Pro Max og iPhone 15 Pro er de bedste kameratelefoner i 2023, viser en stor mobilkameratest.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE kommer til Danmark nu

Lavprisudgaven af Galaxy S23, der hedder Galaxy S23 FE, rammer nu endelig Danmark. Se priserne her.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE snart klar i Europa

KORT NYT: Samsung ventes, at lancere Galaxy S23 FE på det europæiske marked senere denne uge.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 – billeder og specifikationer lækket

Vi forventer, at Samsung allerede i næste måned vil løfte sløret for Galaxy S24-serien. Allerede nu er der lækket billeder og specifikationer.

(mere…)
Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram