Nye billeder af Samsung Galaxy Watch 3

0

Der er endnu ikke noget officielt, men nu er nye billeder af det, som ventes at være Samsung Galaxy Watch 3, lækket.

Skærmen på det kommende Galaxy Watch 3 fra Samsung (Kilde: MrTechTalkTV på Twitter)
Skærmen på det kommende Galaxy Watch 3 fra Samsung (Kilde: MrTechTalkTV på Twitter)

Samsung Galaxy Watch 3 ser ud til at bringe den runde roterende ur-ramme tilbage til smartwatch-kategorien. I hvert fald hvis nye lækkede billeder holder stik med virkeligheden.

3 tilbyder nu eSIM til Samsung Galaxy Watch

Brugerfladen ser ikke ud til at have ændret sig særlig meget. Den roterende ”ramme” benyttes stadig til at komme igennem menuerne, listen over nye apps og andre dele af brugerfladen.

Det forventes, at uret vil blive lanceret med softwaren Tizen 5.5 OS.

Derudover ventes det, at uret lanceres i to forskellige størrelser. Forskellen på disse er urkassen, som er henholdsvis 41 mm og 45 mm, modellerne vil formentlig hedde SM-R840 og SM-R850 i varianterne uden mobildata, mens de i de varianter hedder SM-R845 og SM-R855. Det skriver GSMArena.com.

Skærmene er på 1,2 tommer og 1,4 tommer. De er også ret modstandsdygtige og både IP68-certificerede og har militærstandarden MIL-STD-810G. Det betyder altså, at det kan holde til lidt af hver – både i forhold til vand og hvis det bliver tabt.

Samsung Galaxy Watch 3 – alle rygterne

Ifølge GSMArena så forventes det, at Samsung vil annoncere det nye smartwatch i løbet af næste måned. Det ser ikke ud til, at det vil blive i forbindelse med Unpacked i august, hvor Galaxy Note20-serien ventes afsløret.

Samsung har ikke meldt noget officielt ud på nuværende tidspunkt – og ej heller kommenteret de mange rygter og spekulationer.

Du kan læse det seneste om specifikationerne på Galaxy Note20 Ultra her.

Mere til historien

En ny funktion er så småt ved at finde vej til Samsung Galaxy Watch Active 2 – nemlig at kunne måle blodtrykket. Om denne funktion bliver tilgængelig i Danmark og hvornår, det er uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer