Galaxy Watch Active 2 kan måle blodtryk

Samsungs smartwatch, Galaxy Watch Active 2, kan fremover måle blodtryk. Læs detaljerne her.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 er i stand til at måle dit blodtryk – funktionen mangler bare at blive godkendt i Danmark. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Watch Active 2 er designet med en lang række helbredsfunktioner, hvoraf adgangen til flere er begrænset. Det handler primært om, at de rigtige instanser skal godkende funktionerne, før Samsung må åbne for dem.

Samsung Galaxy Watch 3 – alle rygterne

Det er nu sket i Sydkorea, hvor myndighederne har godkendt en funktion i Galaxy Watch Active 2, der tillader uret at måle blodtryk, skriver Engadget. Samsung har derfor startet udrulningen af funktionen, der ligesom EKG-funktionen kun er tilgængelig i Sydkorea.

Flere funktioner på vej

At Samsung nu kan låse op for blodtryksmåling med Galaxy Watch Active 2 understreger blot, hvor mange funktioner uret faktisk har. Det er et billede der gør sig gældende for mange smartwatches fra de populæreste producenter.

Funktioner som eksempelvis blodtryksmåling og måling af iltmætning i blodet ligger latent i flere modeller på markedet. Desværre får vi sjældent gavn af funktionerne, da de som nævnt skal godkendes af forskellige instanser, før producenterne må åbne for adgangen.

Skærmen på Samsung Galaxy Note20 er måske ikke ”all that”

I tilfældet med Samsung Galaxy Watch Active 2 skal man først og fremmest kalibrere ur og urrem til blodtryksmåling. Derefter kan brugerne måle blodtrykket hvor og hvornår det passer. Kalibreringen af uret skal helst gentages hver fjerde uge for at opnå den mest præcise måling.

Målinger bliver automatisk gemt i Samsungs helbredsapp. Derfra kan brugere både overvåge eventuelle ændringer i blodtryk, samt dele data direkte med sin læge.

Samsungs konkurrent Apple arbejder også på nye funktioner i helbredskategorien. Således forlyder det, at Apple Watch bliver i stand til at forudse angstanfald.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Ifølge rygterne vil det kommende Samsung Galaxy Watch 3 også understøtte en række helbredsfunktioner. Det forlyder, at det kommende smartwatch vil have otte pulsmålende fotodioder, som blandt andet vil kunne bruges til blodtryksmåling. Vi ved ikke om funktionen kommer til Danmark med det nye ur, men muligheden er der i hvert fald.

Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Samsung Galaxy A55: God til prisen, men ikke uden ulemper

VIDEO: Kameraet og batteritiden overrasker, men ydelsen er begrænset. Se min Samsung Galaxy A55 test her.

(mere…)
AI-funktioner får Samsung til tops

Samsung er atter i førertrøjen på det globale smartphone-marked, hvilket særligt skyldes de nye AI-funktioner i Galaxy S24-serien.

(mere…)
Samsung på vej med Galaxy Watch FE

Samsung kan være på vej med et billigere smartwatch i sortimentet. Rygterne lyder, at de er på vej med Galaxy Watch FE.

(mere…)
Samsung Galaxy S24 FE måske på vej til sommer

Galaxy S24 FE kan være på vej allerede til sommer.

(mere…)
Samsung Galaxy A55 test | faktisk ret god billigtelefon

TEST: Denne telefon bringer dig ned i gear! Kameraet og batteritiden overrasker men ydelsen er begrænset. Læs min Galaxy A55 test her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram