Galaxy Watch Active 2 kan måle blodtryk

Samsungs smartwatch, Galaxy Watch Active 2, kan fremover måle blodtryk. Læs detaljerne her.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 er i stand til at måle dit blodtryk – funktionen mangler bare at blive godkendt i Danmark. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Watch Active 2 er designet med en lang række helbredsfunktioner, hvoraf adgangen til flere er begrænset. Det handler primært om, at de rigtige instanser skal godkende funktionerne, før Samsung må åbne for dem.

Samsung Galaxy Watch 3 – alle rygterne

Det er nu sket i Sydkorea, hvor myndighederne har godkendt en funktion i Galaxy Watch Active 2, der tillader uret at måle blodtryk, skriver Engadget. Samsung har derfor startet udrulningen af funktionen, der ligesom EKG-funktionen kun er tilgængelig i Sydkorea.

Flere funktioner på vej

At Samsung nu kan låse op for blodtryksmåling med Galaxy Watch Active 2 understreger blot, hvor mange funktioner uret faktisk har. Det er et billede der gør sig gældende for mange smartwatches fra de populæreste producenter.

Funktioner som eksempelvis blodtryksmåling og måling af iltmætning i blodet ligger latent i flere modeller på markedet. Desværre får vi sjældent gavn af funktionerne, da de som nævnt skal godkendes af forskellige instanser, før producenterne må åbne for adgangen.

Skærmen på Samsung Galaxy Note20 er måske ikke ”all that”

I tilfældet med Samsung Galaxy Watch Active 2 skal man først og fremmest kalibrere ur og urrem til blodtryksmåling. Derefter kan brugerne måle blodtrykket hvor og hvornår det passer. Kalibreringen af uret skal helst gentages hver fjerde uge for at opnå den mest præcise måling.

Målinger bliver automatisk gemt i Samsungs helbredsapp. Derfra kan brugere både overvåge eventuelle ændringer i blodtryk, samt dele data direkte med sin læge.

Samsungs konkurrent Apple arbejder også på nye funktioner i helbredskategorien. Således forlyder det, at Apple Watch bliver i stand til at forudse angstanfald.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Ifølge rygterne vil det kommende Samsung Galaxy Watch 3 også understøtte en række helbredsfunktioner. Det forlyder, at det kommende smartwatch vil have otte pulsmålende fotodioder, som blandt andet vil kunne bruges til blodtryksmåling. Vi ved ikke om funktionen kommer til Danmark med det nye ur, men muligheden er der i hvert fald.

Samsung har fremvist Galaxy Ring på Mobile World Congress

På dette års Mobile World Congress har Samsung givet et første kig på Galaxy Ring. Bliv klogere på deres smartring her.

(mere…)
OnePlus Watch 2 test | én ting gør hele forskellen

TEST: 100 timer uden en oplader. Lækkert design og relevante funktioner. Læs min OnePlus Watch 2 test.

(mere…)
Nye billige smartwatches fra Xiaomi

Xiaomi har gang i en masse interessante lanceringer på dette års Mobile World Congress. To smartwatches til skarp pris er lanceret.

(mere…)
Samsung bekræfter betaling for AI-funktioner

BEKRÆFTET: AI i Galaxy-produkter vil koste penge, siger Samsung. Vil det reelt ske?

(mere…)
Samsung klar med Galaxy Ring i juli

Det ventes, at Samsungs bud på en smartring vil være klar til offentligheden i løbet af juli.

(mere…)
Ældre Samsung Galaxy-modeller får AI-funktioner i marts

I slutningen af marts kan ejere af flere Galaxy-enheder glæde sig over, at Galaxy AI-funktionerne er klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram