Galaxy Watch Active 2 kan måle blodtryk

Samsungs smartwatch, Galaxy Watch Active 2, kan fremover måle blodtryk. Læs detaljerne her.

Samsung Galaxy Watch Active 2 (Foto: Samsung)
Samsung Galaxy Watch Active 2 er i stand til at måle dit blodtryk - funktionen mangler bare at blive godkendt i Danmark. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Watch Active 2 er designet med en lang række helbredsfunktioner, hvoraf adgangen til flere er begrænset. Det handler primært om, at de rigtige instanser skal godkende funktionerne, før Samsung må åbne for dem.

Samsung Galaxy Watch 3 – alle rygterne

Det er nu sket i Sydkorea, hvor myndighederne har godkendt en funktion i Galaxy Watch Active 2, der tillader uret at måle blodtryk, skriver Engadget. Samsung har derfor startet udrulningen af funktionen, der ligesom EKG-funktionen kun er tilgængelig i Sydkorea.

Flere funktioner på vej

At Samsung nu kan låse op for blodtryksmåling med Galaxy Watch Active 2 understreger blot, hvor mange funktioner uret faktisk har. Det er et billede der gør sig gældende for mange smartwatches fra de populæreste producenter.

Funktioner som eksempelvis blodtryksmåling og måling af iltmætning i blodet ligger latent i flere modeller på markedet. Desværre får vi sjældent gavn af funktionerne, da de som nævnt skal godkendes af forskellige instanser, før producenterne må åbne for adgangen.

Skærmen på Samsung Galaxy Note20 er måske ikke ”all that”

I tilfældet med Samsung Galaxy Watch Active 2 skal man først og fremmest kalibrere ur og urrem til blodtryksmåling. Derefter kan brugerne måle blodtrykket hvor og hvornår det passer. Kalibreringen af uret skal helst gentages hver fjerde uge for at opnå den mest præcise måling.

Målinger bliver automatisk gemt i Samsungs helbredsapp. Derfra kan brugere både overvåge eventuelle ændringer i blodtryk, samt dele data direkte med sin læge.

Samsungs konkurrent Apple arbejder også på nye funktioner i helbredskategorien. Således forlyder det, at Apple Watch bliver i stand til at forudse angstanfald.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Ifølge rygterne vil det kommende Samsung Galaxy Watch 3 også understøtte en række helbredsfunktioner. Det forlyder, at det kommende smartwatch vil have otte pulsmålende fotodioder, som blandt andet vil kunne bruges til blodtryksmåling. Vi ved ikke om funktionen kommer til Danmark med det nye ur, men muligheden er der i hvert fald.

Ups! Specs på ny Samsung-mobil er sluppet ud

Amazon har tilsyneladende lagt specifikationer på Galaxy Z Fold4 ud på nettet før tid.

(mere…)
Er det de rigtige priser for nye Galaxy-produkter?

Troværdigt medie citerer troværdig kilde inden Samsungs afsløring af nye smartwatches og nye smartphones.

(mere…)
Samsung sætter prop i muligt privatlivslæk

Samsung barsler med mulighed for at skjule blandt andet billeder under en reparation med en såkaldt 'repair mode'.

(mere…)
Samsung bekræfter: Flip-mobil kommer i 71 farver

Nedtællingen til blandt andet Samsung Galaxy Z Flip 4 og nye Galaxy Watch er i fuld sving.

(mere…)
Samsung teaser for Galaxy Unpacked-event

Rygterne har svirret og nu teaser Samsung selv for kommende event og afslører selv datoen for Unpacked-eventen. Se også billeder.

(mere…)
Datoen for kommende Samsung Unpacked afsløret

Samsung afholder event i august måned, hvor de kommende foldbare smartphones vil blive annonceret. Datoen er nu afsløret.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
23 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram