Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

6

En ny funktion som kan hjælpe mange brugere, er måske på vej til Apple Watch. Det er meningen, at uret skal kunne detektere et angstanfald.

Apple Watch Series 5 (Foto: Apple)
Det er uvist om den nye rygtede funktion vil kræve ny hardware eller også virke på Apple Watch Series 5, som ses her på billedet (Foto: Apple)

Apple er angiveligt på vej med en ny funktion, som forventes at blive præsenteret ved udviklerkonferencen WWDC. Konferencen bliver online i år på grund af covid-19 pandemien.

Der er tale om en ny funktion, som skal kunne detektere et angstanfald. Når Apple Watch har detekteret et angstanfald, så tilbydes brugeren vejrtrækningsøvelser for at kunne tackle situationen. Det skriver Indianexpress.com.

Funktionen kræver, at Apple Watch laver nogle beregninger af iltniveauet i blodet. Dette har også tidligere været rygtet, at være på vej til Apple Watch.

Apple Watch vil i fremtiden kunne måle ilt i blodet

I SlashGears Geared Up-podcast har Jon Prosser forklaret, at funktionen vil fungere ved hele tiden at kontrollere blodets iltniveauer samt hjerterytmen. Dermed vurderer uret om brugeren hyperventilerer. Det gør uret i stand til at opfange et angstanfald før det sker og måske forsøge at undgå det ved, at brugeren laver vejrtrækningsøvelser og dermed får styr på situationen.

Det ventes, at den nye funktion vil være en del af softwaren, watchOS 7, som formentlig fremvises ved WWDC 2020.

Jon Prosser mener desuden, at funktionen formentlig kræver ny hardware og derfor ikke vil virke på ældre Apple Watches. Max Weinbach, der er en kendt Twitter-bruger på rygtebørsen, mener dog, at funktionen vil virke fra Apple Watch Series 4 og frem.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal jeg købe?

Apple har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret på rygterne og spekulationerne. Det er derfor endnu uvist om det altså bliver en realitet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Foruden watchOS 7, så ventes det også, at Apple giver et smugkig på iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16 og tvOS 14 ved WWDC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer