Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

En ny funktion som kan hjælpe mange brugere, er måske på vej til Apple Watch. Det er meningen, at uret skal kunne detektere et angstanfald.

Apple Watch Series 5 (Foto: Apple)
Det er uvist om den nye rygtede funktion vil kræve ny hardware eller også virke på Apple Watch Series 5, som ses her på billedet (Foto: Apple)

Apple er angiveligt på vej med en ny funktion, som forventes at blive præsenteret ved udviklerkonferencen WWDC. Konferencen bliver online i år på grund af covid-19 pandemien.

Der er tale om en ny funktion, som skal kunne detektere et angstanfald. Når Apple Watch har detekteret et angstanfald, så tilbydes brugeren vejrtrækningsøvelser for at kunne tackle situationen. Det skriver Indianexpress.com.

Funktionen kræver, at Apple Watch laver nogle beregninger af iltniveauet i blodet. Dette har også tidligere været rygtet, at være på vej til Apple Watch.

Apple Watch vil i fremtiden kunne måle ilt i blodet

I SlashGears Geared Up-podcast har Jon Prosser forklaret, at funktionen vil fungere ved hele tiden at kontrollere blodets iltniveauer samt hjerterytmen. Dermed vurderer uret om brugeren hyperventilerer. Det gør uret i stand til at opfange et angstanfald før det sker og måske forsøge at undgå det ved, at brugeren laver vejrtrækningsøvelser og dermed får styr på situationen.

Det ventes, at den nye funktion vil være en del af softwaren, watchOS 7, som formentlig fremvises ved WWDC 2020.

Jon Prosser mener desuden, at funktionen formentlig kræver ny hardware og derfor ikke vil virke på ældre Apple Watches. Max Weinbach, der er en kendt Twitter-bruger på rygtebørsen, mener dog, at funktionen vil virke fra Apple Watch Series 4 og frem.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal jeg købe?

Apple har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret på rygterne og spekulationerne. Det er derfor endnu uvist om det altså bliver en realitet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver mandag, onsdag og lørdag. Tilmeld dig gratis her! Afmeld når du har lyst.


Mere til historien

Foruden watchOS 7, så ventes det også, at Apple giver et smugkig på iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16 og tvOS 14 ved WWDC.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram