Apple Watch måske på vej med ny cool funktion

En ny funktion som kan hjælpe mange brugere, er måske på vej til Apple Watch. Det er meningen, at uret skal kunne detektere et angstanfald.

Apple Watch Series 5 (Foto: Apple)
Det er uvist om den nye rygtede funktion vil kræve ny hardware eller også virke på Apple Watch Series 5, som ses her på billedet (Foto: Apple)

Apple er angiveligt på vej med en ny funktion, som forventes at blive præsenteret ved udviklerkonferencen WWDC. Konferencen bliver online i år på grund af covid-19 pandemien.

Der er tale om en ny funktion, som skal kunne detektere et angstanfald. Når Apple Watch har detekteret et angstanfald, så tilbydes brugeren vejrtrækningsøvelser for at kunne tackle situationen. Det skriver Indianexpress.com.

Funktionen kræver, at Apple Watch laver nogle beregninger af iltniveauet i blodet. Dette har også tidligere været rygtet, at være på vej til Apple Watch.

Apple Watch vil i fremtiden kunne måle ilt i blodet

I SlashGears Geared Up-podcast har Jon Prosser forklaret, at funktionen vil fungere ved hele tiden at kontrollere blodets iltniveauer samt hjerterytmen. Dermed vurderer uret om brugeren hyperventilerer. Det gør uret i stand til at opfange et angstanfald før det sker og måske forsøge at undgå det ved, at brugeren laver vejrtrækningsøvelser og dermed får styr på situationen.

Det ventes, at den nye funktion vil være en del af softwaren, watchOS 7, som formentlig fremvises ved WWDC 2020.

Jon Prosser mener desuden, at funktionen formentlig kræver ny hardware og derfor ikke vil virke på ældre Apple Watches. Max Weinbach, der er en kendt Twitter-bruger på rygtebørsen, mener dog, at funktionen vil virke fra Apple Watch Series 4 og frem.

GUIDE: Hvilket Apple Watch skal jeg købe?

Apple har på nuværende tidspunkt ikke kommenteret på rygterne og spekulationerne. Det er derfor endnu uvist om det altså bliver en realitet.

MereMobil.dk holder dig opdateret, når der er nyt i sagen.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

Foruden watchOS 7, så ventes det også, at Apple giver et smugkig på iOS 14, iPadOS 14, macOS 10.16 og tvOS 14 ved WWDC.

Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Apple Watch-brugere får for lidt søvn

God nat! Apple Watch-ejerne sover for lidt.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram