Her er datoen for WWDC 2020

3

Store nyheder om iOS 14 og iPadOS 14 bliver offentliggjort ved eventen WWDC 2020. Apple har nu fortalt, hvornår eventen afholdes.

Apple har offentliggjort datoen for starten på årets store udviklerevent WWDC.

Tidligere har Apple fortalt, at WWDC 2020 på grund af den globale coronapandemi, ville blive afholdt virtuelt, men datoerne blev i den forbindelse ikke kommunikeret.

WWDC 2020 afholdes fra den 22. juni 2020 i et virtuelt univers, oplyser Apple. Normalt afholder Apple deres udviklerkonference i starten af juni, men denne gang bliver det altså senere på måneden.

Eftersom udviklerne ikke kan møde fysisk frem til 2020-eventen, så skulle Apple tænke alternativt i planlægningen.

Resultatet blev, at WWDC vil finde sted virtuelt i Apple Developer-appen samt på Apple Developer websitet. Det er gratis for udviklere at deltage.

Apple lover, at udviklere verden over fra den 22. juni vil få et tidligt indblik i kommende versioner af iOS, iPadOS, macOS, tvOS og watchOS.

Udviklereventen starter altid med, at Apples CEO Tim Cook afholder en stor keynote, der traditionelt har flere nyheder på programmet Hvordan keynoten bliver afholdt i år, har Apple endnu ikke oplyst.

Apple vil komme med flere detaljer om programmet via Developer-appen, oplyser techgiganten i en pressemeddelelse.

På MereMobil.dk dækker vi nyhederne fra Apples event.

BLIV OPDATERET: Synes du dette var spændende læsning? Modtag de seneste nyheder gratis i indbakken hver onsdag og lørdag. Tilmeld dig nu! Afmeld når du har lyst.

Mere til historien

WWDC har hidtil været afholdt i 31 år. I 2019 havde Apple 30 års jubilæum for WWDC.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer