Apple vil afholde WWDC 2020-eventen

0

OFFICIELT: WWDC 2020 keynoten med nyt om iOS 14 bliver afholdt i juni, oplyser Apple.

WWDC 2020 bliver afviklet i juni 2020, oplyser Apple. Der vil ikke være tale om en fysisk begivenhed med tusindevis af udviklere og techfolk samlet. Den 31. udgave af WWDC (Worldwide Developers Conference) bliver afviklet online.

Apple nævner ikke datoerne for onlinesessionerne eller den store keynote. Apple holder dog timingen fra eksempelvis sidste år, hvor WWDC 2019 fandt sted fra den 3. til den 7. juni.

Apple har de seneste tre år afholdt WWDC i San Jose Convention Center, men 2020-eventen bliver altså markant anderledes.

Årsagen til ændringen fra en fysisk event med 6.000 deltagere (2019-tal) til onlinebegivenhed handler naturligvis om den globale corona/covid-19 krise.

 – ”Den aktuelle sundhedssituation har gjort det nødvendigt at lave et nyt format for WWDC 2020, som kan tilbyde et komplet program med en officiel onlinepræsentation og onlinesessioner, der skaber en god læringsoplevelse for hele vores udviklerfællesskab, overalt i verden. Vi fortæller om alle detaljerne i de kommende uger,” udtaler Phil Schiller, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing, i en pressemeddelelse.

Sådan bekæmper Google spredning af falske nyheder om coronavirus

Udviklerne vil, som det altid er tilfældet, så adgang til betaversioner af iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS, oplyser Apple.

En af de helt store nyheder fra Apple vil være et preview på de kommende iOS 14 og iPadOS versioner.

MereMobil.dk dækker naturligvis WWDC 2020 og lanceringerne.

LÆS OGSÅ:
Apple tillader nu desinficering med servietter
Sådan rengør du din smartphone korrekt

Mere til historien

Apple har, ifølge egne tal, 23 millioner registrerede udviklere i mere end 155 lande.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer