Apple inviterer til WWDC 2019

0

Datoen for dette års Worldwide Developers Conference er nu klar, ny software og hardware er i vente. Se datoen for eventen her.

WWDC 2019 finder sted i dagene 3. til 7. juni 2019. Tilmeldingen til WWDC19, Apples største årlige begivenhed WWDC, er åben nu og frem til den 20. marts (Foto: Apple)
WWDC 2019 finder sted i dagene 3. til 7. juni 2019. Tilmeldingen til WWDC19, Apples største årlige begivenhed WWDC, er åben nu og frem til den 20. marts (Foto: Apple)

De officielle datoer for WWDC 2018 er nu klar. Det finder sted i San Jose fra den 3. juni til den 7. juni i McEnery Convention Center. Det var også her at eventet fandt sted sidste år. Det bliver også de datoer, som rygterne har svirret om. Men nu er de altså officielt bekræftet af Apple.

Den mest interessante dag, er den 3. juni. Her forventer vi at se ny software for iOS, macOS, tvOS og watchOS. Som altid vil disse først komme i betaudgaver, men der vil som regel være mulighed for adgang til denne software allerede samme dag, hvis man er udvikler. Og kort efter for public betatestere.

iOS 13, ventes at blive den helt store nyhed. Den nuværende software, iOS 12, bragte ikke på de store nyheder sidste år. Dette skyldes at iOS 12 havde til formål at optimere oplevelsen og ydeevnen, især på ældre generationer.

Dark mode er noget som flere og flere udviklere tilbyder, og dette er en af de ting, som vi forventer at se i iOS 13. I øjeblikket findes der ingen dark mode på iOS, som der gør på macOS Mojave. Hvis man vil beskytte sine øjne, og have mere ro, så er Night Shift det tætteste vi kommer i øjeblikket.

iOS 13 får dark mode og ny hjemme-skærm på iPhone og iPad iPad

iPad ventes at få stor gavn af iOS 13. Det rygtes at hjemmeskærmen vil blive re-designet. Hvordan ved vi ikke, men måske vil designet rykke macOS og iOS tættere sammen på iPad fronten. Dette er selvfølgelig kun gæt.

Vi forventer også et nyt udviklerværktøj, der vil gøre det muligt at sammenlægge macOS og iPad apps, så de kan køre på samme app. Dette har vi tidligere skrevet om, og værktøjet forventes at blive præsenteret ved dette års WWDC.

Apps til iOS og macOS smelter sammen i 2021

Rygterne omkring macOS, tvOS og watchOS er få, så det er svært at sige noget om, hvad vi kan forvente at se her.

Ikke kun software – ny hardware ventes også

Udover software, har der været rygter omkring en ny Mac Pro. Faktisk har Apple endda været ude og sige, at de arbejder på en ny model, som ventes at være klar i 2019. Dette meldte de ud, tilbage i 2017. Den nuværende Mac Pro, blev sidst opdateret tilbage i december 2013.

Det er muligt for udviklere at søge billetter via WWDC-webstedet. For andre, er det muligt at streame eventet, når det finder sted.

Mere til historien

Det er for 30. gang at WWDC finder sted, udover det store event den 3. juni, vil der også være små konferencer de efterfølgende dage, omkring software og udvikling.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer