iOS 13 får dark mode og ny hjemme-skærm på iPhone og iPad iPad

Den næste store iOS-opdatering ventes at komme med dark mode og ny hjemmeskærmen. Læs mere om iOS 13 her.

Dark Mode virker til at være det nye ”sort”.

Apples næste store iOS-opdatering, iOS 13, kommer angiveligt med dark mode.

I de senere år er mange apps begyndt at tilføje dark mode, men iPhone-brugerne har ønsket Apple kom med deres egen. Nu ser det ud til at være på vej, hvilket også virker helt forventeligt, da Apple lancerede dark mode til macOS Mojave sidste år. Det skriver MacRumors.com med kilde i Bloomberg.

Ny hjemmeskærm på iPad

Dark mode bliver dog ikke den eneste større tilføjelse i iOS 13. Der skulle også komme forbedringer til Apple CarPlay, samt en ny hjemmeskærm på iPad.

Der har tidligere været rygter om en redesignet hjemmeskærm. Men dette blev angiveligt sat på ”pause” til iOS 12 opdateringen, hvor Apple havde fokus på at forbedre oplevelsen generelt.

Bloomberg kommer ikke med detaljer på, hvordan den nye hjemmeskærm på iPad vil se ud. Men mon ikke vi inden for de kommende måneder vil høre mere om dette.

Ifølge MacRumors vil iOS 13 også komme med nye services integreret. Dette skulle inkludere magasiner og videoindhold. Dette giver rygterne om en streaming-løsning fra Apple mere liv, samt meldingen tidligere i år fra Tim Cook om, at Apple var på vej med nye services i 2019.

Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret

Vi bliver formentlig klogere på alt dette inden sommer. Hvis ikke Apple melder noget ud før, så har de for vane at give et smugkig på den næste store iOS-opdatering ved deres årlige udviklerkonference WWDC (Worldwide Developer Conference). Denne afholdes normalt i juni måned.

Mere til historien

I skrivende stund er den næste større opdatering fra Apple til iOS-enheder, iOS 12.2, som netop nu er frigivet i første betaversion til udviklerne.

Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Lydkvaliteten bliver bedre på din iPhone

Fra iOS 16.4 forbedres lydkvaliteten ved telefonsamtaler fra iPhone.

(mere…)
iPhone 15 får hurtigopladning - men ...

Analytikeren Ming-Chi Kuo mener, at Apple på dette års iPhone-modeller får hurtigopladning - dog med begrænsninger.

(mere…)
Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram