iOS 13 får dark mode og ny hjemme-skærm på iPhone og iPad iPad

Den næste store iOS-opdatering ventes at komme med dark mode og ny hjemmeskærmen. Læs mere om iOS 13 her.

Dark Mode virker til at være det nye ”sort”.

Apples næste store iOS-opdatering, iOS 13, kommer angiveligt med dark mode.

I de senere år er mange apps begyndt at tilføje dark mode, men iPhone-brugerne har ønsket Apple kom med deres egen. Nu ser det ud til at være på vej, hvilket også virker helt forventeligt, da Apple lancerede dark mode til macOS Mojave sidste år. Det skriver MacRumors.com med kilde i Bloomberg.

Ny hjemmeskærm på iPad

Dark mode bliver dog ikke den eneste større tilføjelse i iOS 13. Der skulle også komme forbedringer til Apple CarPlay, samt en ny hjemmeskærm på iPad.

Der har tidligere været rygter om en redesignet hjemmeskærm. Men dette blev angiveligt sat på ”pause” til iOS 12 opdateringen, hvor Apple havde fokus på at forbedre oplevelsen generelt.

Bloomberg kommer ikke med detaljer på, hvordan den nye hjemmeskærm på iPad vil se ud. Men mon ikke vi inden for de kommende måneder vil høre mere om dette.

Ifølge MacRumors vil iOS 13 også komme med nye services integreret. Dette skulle inkludere magasiner og videoindhold. Dette giver rygterne om en streaming-løsning fra Apple mere liv, samt meldingen tidligere i år fra Tim Cook om, at Apple var på vej med nye services i 2019.

Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret

Vi bliver formentlig klogere på alt dette inden sommer. Hvis ikke Apple melder noget ud før, så har de for vane at give et smugkig på den næste store iOS-opdatering ved deres årlige udviklerkonference WWDC (Worldwide Developer Conference). Denne afholdes normalt i juni måned.

Mere til historien

I skrivende stund er den næste større opdatering fra Apple til iOS-enheder, iOS 12.2, som netop nu er frigivet i første betaversion til udviklerne.

iOS 17.5 er på vej – her er nyhederne

Apple har udgivet den anden betaudgave af iOS 17.5. Vi har set på de største nyheder i opdateringen.

(mere…)
Sony Xperia 1 VI lanceres snart

KORT NYT: Rygterne svirrer om, at Sony snart vil annoncere Xperia 1 VI.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 14T og Xiaomi 14T Pro lækket

Xiaomi har høstet stor ros for Xiaomi 14-serien. Mens den fortsat er ny på markedet, er rygterne klar om Xiaomi 14T-modellerne.

(mere…)
Galaxy S22-serien får AI-funktionerne fra Galaxy S24

Samsung har bekræftet, at en opdatering til Galaxy S22-serien og andre enheder fra 2022 er på vej inkl. de nye AI-funktioner.

(mere…)
Google Pixel 8a er lækket i flere farver

Den kommende Google Pixel 8a er blevet lækket, hvor den afsløres i fire forskellige farver. Se billedet her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram