Tim Cook: Nye services er på vej i år

Apple vil i år lancere ”nye services”. Spekulationerne går nu på, at Apple er på vej med en konkurrent til Netflix.

I et interview fornyligt sagde Apples CEO Tim Cook, at Apple planlægger at lancere ”new services” i år. Han gik ikke nærmere ind i hvilke services, der er tale om, men udtalelsen har sparket fornyet liv i gamle rygter. Det skriver Pocketnow.

Vi har tidligere hørt rygter om, at Apple vil lancere en videostreaming-service i stil med hvordan de åbnede Apple Music som en seriøs konkurrent til blandt andet Spotify.

En videostreaming-service fra Apple, hvis det er dette som Tim Cook henviser til, kan betyde konkurrence til særligt YoTube og Netflix, der sidder hårdt på dette marked.

Senest har Apple lanceret understøttelse af AirPlay 2 og iTunes i Samsungs 2019-fladskærme. Senere følger opdateringer til 2018-udgaverne, der også åbnes for disse services. Sony kommer også med AirPlay 2 i deres 2019-skærme.

Nu er alt dette jo bare rygter og spekulationer, men i en tid hvor Apple nedjusterer forventningerne til iPhone-salget, der ellers har været deres store cash-cow, så virker det helt naturligt, at der afsøges nye forretningsområder.

Efter Apples nedjustering af iPhone-salget i jule kvartalet 2018 forlød det, at iPhone Xr kan bære en del af skylden for det svigtende salg.

GUIDELæs dette før du køber iPhone Xr

Inden for videostreaming er markedet og potentialet stort. I sommeren 2018 var YouTube den overvejende største steamingservice for video i USA. YouTube havde i juli 2018 197,5 millioner månedlige brugere, oplyser Statista. Langt mindre, men stadig store, finder vi Netflix med 72,9 millioner brugere om måneden.

Under Netflix findes Hulu, Vimeo, Dailymotion og Amazon Prime Video – blot for at nævne nogle stykker.

Mere til historien

I sommeren 2018 fremlagde Detektor på DR tal der viste, at 39 procent af danskerne havde et Netflix-abonnement, som de betaler for. YouSee sad på 21,9 procent mens ViaPlay og TV 2 Play lå på henholdsvis 15,5 og 14,1 procent.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram