Tim Cook: Nye services er på vej i år

Apple vil i år lancere ”nye services”. Spekulationerne går nu på, at Apple er på vej med en konkurrent til Netflix.

I et interview fornyligt sagde Apples CEO Tim Cook, at Apple planlægger at lancere ”new services” i år. Han gik ikke nærmere ind i hvilke services, der er tale om, men udtalelsen har sparket fornyet liv i gamle rygter. Det skriver Pocketnow.

Vi har tidligere hørt rygter om, at Apple vil lancere en videostreaming-service i stil med hvordan de åbnede Apple Music som en seriøs konkurrent til blandt andet Spotify.

En videostreaming-service fra Apple, hvis det er dette som Tim Cook henviser til, kan betyde konkurrence til særligt YoTube og Netflix, der sidder hårdt på dette marked.

Senest har Apple lanceret understøttelse af AirPlay 2 og iTunes i Samsungs 2019-fladskærme. Senere følger opdateringer til 2018-udgaverne, der også åbnes for disse services. Sony kommer også med AirPlay 2 i deres 2019-skærme.

Nu er alt dette jo bare rygter og spekulationer, men i en tid hvor Apple nedjusterer forventningerne til iPhone-salget, der ellers har været deres store cash-cow, så virker det helt naturligt, at der afsøges nye forretningsområder.

Efter Apples nedjustering af iPhone-salget i jule kvartalet 2018 forlød det, at iPhone Xr kan bære en del af skylden for det svigtende salg.

GUIDELæs dette før du køber iPhone Xr

Inden for videostreaming er markedet og potentialet stort. I sommeren 2018 var YouTube den overvejende største steamingservice for video i USA. YouTube havde i juli 2018 197,5 millioner månedlige brugere, oplyser Statista. Langt mindre, men stadig store, finder vi Netflix med 72,9 millioner brugere om måneden.

Under Netflix findes Hulu, Vimeo, Dailymotion og Amazon Prime Video – blot for at nævne nogle stykker.

Mere til historien

I sommeren 2018 fremlagde Detektor på DR tal der viste, at 39 procent af danskerne havde et Netflix-abonnement, som de betaler for. YouSee sad på 21,9 procent mens ViaPlay og TV 2 Play lå på henholdsvis 15,5 og 14,1 procent.

Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram