Tim Cook: Nye services er på vej i år

Apple vil i år lancere ”nye services”. Spekulationerne går nu på, at Apple er på vej med en konkurrent til Netflix.

I et interview fornyligt sagde Apples CEO Tim Cook, at Apple planlægger at lancere ”new services” i år. Han gik ikke nærmere ind i hvilke services, der er tale om, men udtalelsen har sparket fornyet liv i gamle rygter. Det skriver Pocketnow.

Vi har tidligere hørt rygter om, at Apple vil lancere en videostreaming-service i stil med hvordan de åbnede Apple Music som en seriøs konkurrent til blandt andet Spotify.

En videostreaming-service fra Apple, hvis det er dette som Tim Cook henviser til, kan betyde konkurrence til særligt YoTube og Netflix, der sidder hårdt på dette marked.

Senest har Apple lanceret understøttelse af AirPlay 2 og iTunes i Samsungs 2019-fladskærme. Senere følger opdateringer til 2018-udgaverne, der også åbnes for disse services. Sony kommer også med AirPlay 2 i deres 2019-skærme.

Nu er alt dette jo bare rygter og spekulationer, men i en tid hvor Apple nedjusterer forventningerne til iPhone-salget, der ellers har været deres store cash-cow, så virker det helt naturligt, at der afsøges nye forretningsområder.

Efter Apples nedjustering af iPhone-salget i jule kvartalet 2018 forlød det, at iPhone Xr kan bære en del af skylden for det svigtende salg.

GUIDELæs dette før du køber iPhone Xr

Inden for videostreaming er markedet og potentialet stort. I sommeren 2018 var YouTube den overvejende største steamingservice for video i USA. YouTube havde i juli 2018 197,5 millioner månedlige brugere, oplyser Statista. Langt mindre, men stadig store, finder vi Netflix med 72,9 millioner brugere om måneden.

Under Netflix findes Hulu, Vimeo, Dailymotion og Amazon Prime Video – blot for at nævne nogle stykker.

Mere til historien

I sommeren 2018 fremlagde Detektor på DR tal der viste, at 39 procent af danskerne havde et Netflix-abonnement, som de betaler for. YouSee sad på 21,9 procent mens ViaPlay og TV 2 Play lå på henholdsvis 15,5 og 14,1 procent.

Danskernes streaming når nye højder

TV 2 Play og DRTV driver udviklingen i danskernes streaming-lyst med blandt andet sport og dækning af tronskifte.

(mere…)
Fandt logins på Google – nu er han dømt

En mand fra Odense fandt brugernavne og kodeord til streamingtjenester via simpel søgning på Google.

(mere…)
iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram