iPhone Xr kan være ansvarlig for Apples svigtende salg

Apples salgstal i det vigtige julekvartal er nedjusteret. Nu får iPhone Xr skylden for, at være grunden til et dårligere salg.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple havde svært ved at sælge deres produkter i de seneste måneder – særligt smartphones og særligt 2018-modellerne. Selv Apples CEO Tim Cook har været ude med en forklaring på, hvad der er skyld i dette.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Selvom Tim Cook mente, at det blandt andet var handelskrigen mellem Kina og USA, der kunne være en af grundene - og de billige batteriskift også har været nævnt - ja, så er Wall Street Journal nu af en anden mening. De skriver, at det måske kan være iPhone Xr, som bærer ”skylden”. Det skriver Pocketnow.com.

iPhone Xr var forventet at være den telefon, som skulle give Apples salg et boost op. Men dette er ikke gået efter planen.

iPhone Xr sælger dårligere end forventet

Det største problem med iPhone Xr er prisskiltet. Prisen er simpelthen for høj. Selvom den er 25 procent billigere end iPhone Xs og iPhone Xs Max, så er den stadigvæk alt for dyr for mange smartphone-købere.

Apples markedsandel er også faldet på det kinesiske marked, hvilket ellers er et utrolig vigtigt marked. Om det er handelskrigen eller fordi konkurrenterne tager kunderne fra Apple er uvist.

Apple har sat prisen ned på iPhone Xr

Sikkert er det dog, at forventningerne til salget i det normalt vigtige julekvartal er blevet nedjusteret. Dette gjorde Apples topchef Tim Cook i et åbnet brev til investorerne.

iPhone Xr er heller ikke på nogle af de fire store danske teleselskabers top 10 over de mest solgte mobiltelefoner i 2018. Dette kan indikere, at danskerne har valgt enten anden iPhone-model eller helt anden telefon end altså iPhone Xr.

2018: Årets mest solgte smartphones i Danmark

Mere til historien

Apple og Samsung er konkurrenter. Men de har også netop indgået et samarbejde. Samarbejdet giver Samsung fladskærms-TV mulighed for AirPlay 2 og iTunes adgang.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
21 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram