iPhone Xr sælger dårligere end forventet

102

Rygterne svirrer om, at Apple har skruet ned for produktionen af iPhone Xr, da telefonen angiveligt sælger dårligere end forventet.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple skulle angiveligt have skruet ned for produktionen af iPhone Xr, da salget indtil videre har været lavere end forventet. Det skriver Tek.no.

Det er netavisen Nikkei Asian Review, der skulle have talt med kilder hos de produktionsfirmaer, som Apple benytter. Kinesiske Foxconn, er det største produktionsselskab som Apple samarbejder med, og de skulle ifølge kilden kun bruge 45 ud af de 60 produktionslinjer, der ellers sat op til iPhone Xr.

Derfor tyder det på, at der dagligt produceres omkring 100.000 færre end oprindelig planlagt, mener Nikkei Asian Review.

 – iPhone Xr solgt i 9 mio. eksemplarer i åbningsweekenden

Dermed er det altså også en nedskalering på omkring 20-25 procent.

Det er ikke kun Foxconn, at dette skulle være gældende hos, men også Pegatron, som er en anden topleverandør til Apple.

Derimod skulle produktionen af iPhone 8 og iPhone 8 Plus til gengæld være blevet opjusteret, da efterspørgslen på de ”ældre” enheder er større end forventet.

Om denne efterspørgsel på iPhone 8-modellerne kommer fordi, at den er billigere end iPhone Xr er uvist. Det kan også handle om, at nogle mobilkøbere gerne vil den gamle hjem-knap og den “velkendte iPhone”. Det er nemlig slut nu, hvor det altså ikke længere ser ud til, at Apple vil producere iPhones med ”hjem-knappen”.

 – iPhone Xr roses til skyerne af udenlandske anmeldere

iPhone 8 koster 5.349 kroner for varianten med 64 GB intern hukommelse, mens der skal 6.699 kroner på bordet for 256 GB varianten. Plus modellen har priser på henholdsvis 6.249 kroner og 7.599 kroner. Dermed kan mobilkøberne altså få en iPhone 8 med 256 GB intern hukommelse for samme pris, som en iPhone Xr koster med 64 GB intern hukommelse.

iPhone Xr er ellers en yderst god smartphone, som vi på MereMobil.dk netop har anmeldt til topkarakter.

ANMELDELSE: iPhone Xr – god nok til de fleste

Vælger man iPhone 8 fremfor iPhone Xr, så får man mere ”telefon” for pengene. Til gengæld får man ikke noget af ”fremtiden”, som ansigtsgenkendelse, trådløs opladning osv. Så det er som med alt andet, at man skal vurdere hvad der er vigtigt for én selv.

Mere til historien

Du kan også læse vores anmeldelse af iPhone Xs og iPhone Xs Max, som vi anmeldte for nogle uger tilbage.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
102 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer