iPhone Xr solgt i 9 mio. eksemplarer i åbningsweekenden

17

KORT NYT: Analytiker mener, at Apple har solgt omkring 9 millioner eksemplarer af den nye ”billige” iPhone Xr i åbningsweekenden.

iPhone Xr
iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple har ikke selv offentliggjort salgstal, men skal man tro analytikeren Jun Zhang fra Rosenblatt Securities, så har Apple solgt omkring 9 millioner eksemplarer af den nye iPhone Xr. Salget er foregået i åbningsweekenden. Det skriver GSMArena.com.

 – iPhone Xr roses til skyerne af udenlandske anmeldere

iPhone Xr kom til salg i fredags, den 25. oktober 2018, og om salget også gælder forudbestillinger, er uvist.

Forventningen har været højere hos flere analytikere. Men skulle tallene være korrekte, så er det ikke sådan, at analytikerne ikke længere forventer et rekordkvartal.

Zhang mener, at Apple vil få et rekordjulekvartal med mere end 91 milliarder dollars i omsætning, hvor særligt de nye iPhones bærer skylden. Dog er de nye iPads, som forventes præsenteret senere i dag ikke uden skyld heller.

Apple iPad Pro event – det forventer vi Apple lancerer

MereMobil.dk er netop nu ved at teste iPhone Xr og du kan i nærmeste fremtid læse vores fyldestgørende anmeldelse af telefonen.

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Apple er på vej med en ny generation af deres tidligere populære iPad Mini. Om disse rygter holder stik, er uvist. Men i et nyt design med kant-til-kant skærm kunne de nok være interessante, så skærmen bliver større end tidligere uden formen bliver større. Hvis ikke er eksempelvis iPhone Xs Max tæt på størrelsen af de oprindelige iPad Mini-modeller.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
17 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer