iPhone Xr solgt i 9 mio. eksemplarer i åbningsweekenden

KORT NYT: Analytiker mener, at Apple har solgt omkring 9 millioner eksemplarer af den nye ”billige” iPhone Xr i åbningsweekenden.

iPhone Xr

iPhone Xr (Foto: Apple)

Apple har ikke selv offentliggjort salgstal, men skal man tro analytikeren Jun Zhang fra Rosenblatt Securities, så har Apple solgt omkring 9 millioner eksemplarer af den nye iPhone Xr. Salget er foregået i åbningsweekenden. Det skriver GSMArena.com.

 - iPhone Xr roses til skyerne af udenlandske anmeldere

iPhone Xr kom til salg i fredags, den 25. oktober 2018, og om salget også gælder forudbestillinger, er uvist.

Forventningen har været højere hos flere analytikere. Men skulle tallene være korrekte, så er det ikke sådan, at analytikerne ikke længere forventer et rekordkvartal.

Zhang mener, at Apple vil få et rekordjulekvartal med mere end 91 milliarder dollars i omsætning, hvor særligt de nye iPhones bærer skylden. Dog er de nye iPads, som forventes præsenteret senere i dag ikke uden skyld heller.

- Apple iPad Pro event – det forventer vi Apple lancerer

MereMobil.dk er netop nu ved at teste iPhone Xr og du kan i nærmeste fremtid læse vores fyldestgørende anmeldelse af telefonen.

Mere til historien

Rygterne svirrer også om, at Apple er på vej med en ny generation af deres tidligere populære iPad Mini. Om disse rygter holder stik, er uvist. Men i et nyt design med kant-til-kant skærm kunne de nok være interessante, så skærmen bliver større end tidligere uden formen bliver større. Hvis ikke er eksempelvis iPhone Xs Max tæt på størrelsen af de oprindelige iPad Mini-modeller.

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
27 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram