iPhone Xr roses til skyerne af udenlandske anmeldere

91

iPhone Xr er den billigste iPhone af de nye X-modeller og ifølge de udenlandske anmeldere er den også det bedste køb. Læs hvad anmeldere rundt i verden synes om iPhone Xr her.

iPhone Xr
iPhone Xr

Hvor meget er en god smartphone værd? Ja, det er et spørgsmål som der findes rigtig mange forskellige svar og holdninger til.

Spørger man de udenlandske anmeldere, som allerede nu har haft fingrene i den ”billige” iPhone Xr, der lander i handlen i morgen. Ja, så er en god iPhone ikke mere værd end 6.699 kroner. Dette er prisen for iPhone Xr. Det skriver Eb.dk.

 – iPhone Xr – hvad står “R’et” for?

Med iPhone Xr skal man gå på kompromis med nogle ting i forhold til iPhone Xs eller iPhone Xs Max. Eksempelvis får man en LCD-skærm og ikke en OLED, som der er på iPhone Xs-modellerne. Skærmen på iPhone Xr går heller ikke ligeså meget til kanten og opløsningen er lidt lavere. Ligesom også 3D Touch ikke er en del af iPhone Xr.

Men…men… du får alligevel på mange måder en for de fleste tilstrækkelig iPhone med en fin skærm, godt kamera og bedre batteritid end der er på iPhone Xs.

Kameraet er ikke et dual-kamera og du har derfor ikke de samme muligheder som på iPhone Xs-modellerne.

The Verge

Hos The Verge er anmelderen generelt meget positiv overfor iPhone Xr.

– ”Displayet på iPhone XR er fint. Det har en lavere opløsning end iPhone XS, Galaxy S9 eller Pixel 3, men samme opløsning som på Apples andre nuværende LCD-modeller,” skriver Nilay Patel. Og fortsætter med, at han mener de fleste vil finde skærmen helt acceptabel.

Telefonen har dog en størrelse, som ligger mellem iPhone Xs og iPhone Xs Max med dens 6,1 tommer store skærm. Så kommer du fra en mindre telefon, så vil den altså være markant større at skifte til en iPhone X og iPhone Xs eller de ”ældre” iPhone 7 og iPhone 8.

Nilay Patel slutter anmeldelsen med en konklusion, hvor han selv skriver han pga. hans kræsenhed ville betale ekstra for OLED-skærm m.m. Men går man ikke op i disse ting og har andre ting at bruge pengene på. Ja, så er iPhone Xr det oplagte valg.

 – iPhone Xr er Apples nye “lavpris iPhone”

CNET

Også anmelderen Scott Stein fra Cnet er yderst positiv overfor Apples ”billige” model. Han skriver i hans anmeldelse, at han har haft iPhone Xr i brug i en uge og ikke savnet andet end et bedre kamera.

Han synes ikke, at det er et problem skærmen ikke er OLED. Processoren er den samme som i iPhone Xs og derfor mangler telefonen ikke hurtighed. Batteritiden er også overraskende god.

– ”Batteriet er et område, hvor iPhone XR virkeligt får point. Jeg ladede telefonen op til en hel dag. Og modsat andre iPhones var der ikke brug for at lade om aftenen eller tage en batteripakke med mig,” skriver Scott Stein.

Scott Stein skriver desuden også, at han ikke har været begejstret over en iPhone i flere år. Men iPhone Xr begejstrer ham og den er noget, som andre Apple-produkter kan lære af. God størrelse og ja – den er tæt på en perfekt telefon til prisen ifølge Scott Stein.

TEST: Stor test af iPhone Xs og iPhone Xs Max – er den MAX fed?

Engadget

Har du en ældre iPhone – og måske ikke villig til at betale hvad iPhone Xs koster. Ja så er svaret iPhone Xr. I hvert fald hvis du skal tro Chris Velazco fra Engadget. Han mener, at iPhone Xr er et rigtig godt kompromis.

– ”Trods den lavere opløsning på skærmen og det mindre prangende kamera, så er den virkelig interessant for den målgruppe, som Apple vil ramme med iPhone Xr,” skriver Chris Velazco.

Er man allerede nu glad for særligt at lave flotte portrætter eller gerne vil gøre det – så er iPhone Xr ikke den rette telefon.

Dog mener Chris Velazco, at der er mulighed for en yderst populær telefon.

– ”Det er en rigtig god iPhone. Færdig. Det er den iPhone, de fleste burde købe,” sådan konkluderer Engadgets anmeldelse.

iPhone Xr klar i handlen

iPhone Xr lander i handlen i morgen, fredag den 26. oktober 2018. Men allerede nu kan du forudbestille dit eksemplar.

Selvom den kaldes for den ”billige” iPhone, så er prisen altså 6.699 kroner for den billigste konfiguration, der kommer med 64 GB intern hukommelse.

Ønskes telefonen med 128 GB intern hukommelse er prisen 7.149 kroner, mens den koster 8.049 kroner for den helt store på 256 GB intern hukommelse. Priserne er uden abonnement.

MereMobil.dk vil inden længe bringe en fyldestgørende anmeldelse af iPhone Xr.

Mere til historien

iPhone X er udgået fra Apples sortiment, hvilket skete i forbindelse med lanceringen af iPhone Xs og iPhone Xs Max. Ser du derfor nogle eksemplarer af iPhone X er det restlager, derfor kan du også være heldig at finde denne til en god pris.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
91 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer