Apple iPad Pro event – det forventer vi Apple lancerer

Forventningerne er store til Apples event, hvor det ventes de afslører ny iPad Pro. Måske kommer også en MacBook Air og Mac Mini.

Det er halvanden månedstid siden, at Apple sidst inviterede indenfor til event. Her offentliggjorde de iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr og Apple Watch Series 4.

 - Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Men nu er Apple endnu engang klar til at afsløre nye produkter.

Det forventes, at det er en eller to nye iPad Pro-modeller, som er showets stjerne. Disse nye iPad Pro modeller ventes at være re-designet i forhold til tidligere udgaver. Skærmen går nu mere til kant og iPad Pro kommer uden hjem-knappen. Desuden understøttes Face ID.

The Verge mener, at der er to iPad Pro modeller, som henholdsvis kommer med en 11 tommer og 12,9 tommer skærm.

Det kan også være et farvel til Lightning-stikket på iPads og et velkommen til USB Type-C stikket. 3,5 mm jackstik porten droppes sandsynligvis også.

Men det er ikke nok. Det ventes nemlig også, at der kommer en opgradering af den ellers forsømte MacBook Air og Mac Mini-serie. Det er cirka tre år siden, at der er sket noget nyt på MacBook Air, så skal denne model forblive på markedet skal der så småt til at ske noget. Det samme gør sig gældende med Mac Mini – her er det mere end fire år siden der sidst skete noget.

Designet på MacBook Air er efterhånden 10 år gammelt og er en ny model på vej, så ventes det den kommer med et nyt design.

MacBook Air har henvendt sig til studerende og til dem som for alvor har computeren med i tasken.

En ny generation af AirPods har der også floreret rygter om.

....one more thing?

Foruden disse produkter, så vil Apple måske også give andre eksisterende produkter en overhaling på hardwaren. Eksempelvis blev Apples 12 tommer MacBook, samt den billigste MacBook Pro 13 tommer overset i forårets opdatering af MacBooks.

Om Apple AirPower er klar vides ikke. Den trådløse oplader har ladet vente på sig et år på nuværende tidspunkt. Så måske den er på vej i glemmebogen.

- Apple AirPower – lanceres den eller glemmes den?

MereMobil.dk dækker eventen og alle nyhederne.

Mere til historien

Foruden nye iPads og nye MacBooks, så ventes det også at Apple frigiver iOS 12.1 til offentligheden - eller fortæller hvornår den er klar.

Se den påskegule iPhone

VIDEO: Gul er forårets farve. Kom tæt på iPhone 14 i en genopfrisket variant.

(mere…)
Lanceringsdato for Google Pixel Fold og Pixel 7a afsløret

Salgsstart for de kommende Google Pixel Fold og Pixel 7a telefoner er måske afsløret. Google har endnu ikke bekræftet.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Ny niche: Klassisk musik som streaming

Interesserer du sig for klassisk musik? Nu kan du streame over 5 millioner værker.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram