Apple iPad Pro event – det forventer vi Apple lancerer

8

Forventningerne er store til Apples event, hvor det ventes de afslører ny iPad Pro. Måske kommer også en MacBook Air og Mac Mini.

Det er halvanden månedstid siden, at Apple sidst inviterede indenfor til event. Her offentliggjorde de iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr og Apple Watch Series 4.

 – Her er Apples tre nye iPhones: iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr

Men nu er Apple endnu engang klar til at afsløre nye produkter.

Det forventes, at det er en eller to nye iPad Pro-modeller, som er showets stjerne. Disse nye iPad Pro modeller ventes at være re-designet i forhold til tidligere udgaver. Skærmen går nu mere til kant og iPad Pro kommer uden hjem-knappen. Desuden understøttes Face ID.

The Verge mener, at der er to iPad Pro modeller, som henholdsvis kommer med en 11 tommer og 12,9 tommer skærm.

Det kan også være et farvel til Lightning-stikket på iPads og et velkommen til USB Type-C stikket. 3,5 mm jackstik porten droppes sandsynligvis også.

Men det er ikke nok. Det ventes nemlig også, at der kommer en opgradering af den ellers forsømte MacBook Air og Mac Mini-serie. Det er cirka tre år siden, at der er sket noget nyt på MacBook Air, så skal denne model forblive på markedet skal der så småt til at ske noget. Det samme gør sig gældende med Mac Mini – her er det mere end fire år siden der sidst skete noget.

Designet på MacBook Air er efterhånden 10 år gammelt og er en ny model på vej, så ventes det den kommer med et nyt design.

MacBook Air har henvendt sig til studerende og til dem som for alvor har computeren med i tasken.

En ny generation af AirPods har der også floreret rygter om.

….one more thing?

Foruden disse produkter, så vil Apple måske også give andre eksisterende produkter en overhaling på hardwaren. Eksempelvis blev Apples 12 tommer MacBook, samt den billigste MacBook Pro 13 tommer overset i forårets opdatering af MacBooks.

Om Apple AirPower er klar vides ikke. Den trådløse oplader har ladet vente på sig et år på nuværende tidspunkt. Så måske den er på vej i glemmebogen.

Apple AirPower – lanceres den eller glemmes den?

MereMobil.dk dækker eventen og alle nyhederne.

Mere til historien

Foruden nye iPads og nye MacBooks, så ventes det også at Apple frigiver iOS 12.1 til offentligheden – eller fortæller hvornår den er klar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer