Apple AirPower – lanceres den eller glemmes den?

2

Apple har tidligere fremvist deres trådløse oplader AirPower, men den er endnu ikke i handlen. Mon den bare skal glemmes?

Apple AirPower
AirPower plade fra Apple der kan lade både iPhone, iPad og AirPods (Foto: Apple)

Apple afholder event på tirsdag (den 30. november 2018) og det har tidligere heddet, at de var klar med lanceringen af deres trådløse oplader AirPower i efteråret 2018.

AirPower – Apples trådløse oplader er yderligere forsinket

AirPower blev oprindeligt fremvist i september 2017, da den egentlig skulle have været i handlen i forbindelse med Apple Watch Series 3 og iPhone 8, iPhone 8 Plus samt iPhone X. Men problemer med produktionen har  betydet, at den endnu ikke er lanceret.

Problemerne har angiveligt været, at den blandt andet blev overophedet. Dette er dog ikke oplysninger, som Apple har meldt ud.

Meningen med AirPower er, at den kan oplade tre enheder på én gang. Så man kan oplade en iPhone, Apple Watch og AirPods samtidigt.

BAGGRUND: Bag om Qi-trådløs opladning

Men nu forlyder det altså på rygtebørsen, at en snarlig lancering er på vej. I hvert fald hvis man lytter på nogle af vandrørerne. Disse mener, at vi måske får en annoncering af AirPower på næste uges event.

Lyttes på andre vandrør – ja så er der helt stille omkring AirPower og Apple forsøger på deres website osv. at ”slette alle spor”. Dermed kan det altså betyde, at man skal glemme alt om AirPower.

WEB-TV: Er trådløs opladning smart? Få styr på fordele og ulemper

Du kan følge Apples event, hvor det altså ventes de blandt andet offentliggør mindst en ny iPad Pro. OnePlus havde oprindeligt planlagt lanceringen af deres OnePlus 6T denne dag, men dette er i stedet rykket til mandag den 29. oktober 2018. MereMobil.dk dækker begge lanceringer.

Datoen er sat: Apple annoncerer ny iPad Pro

Mere til historien

Rygterne florerer også om, at næste uges event byder på en ny generation af iPad Mini.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer