Apple har sat prisen ned på iPhone Xr

Dette års ”billig” telefon fra Apple var reelt set ikke billig, men nu er prisen på den nye iPhone-model sat ned.

iPhone Xr

iPhone Xr (Foto: Apple)

MereMobil.dk skrev i sidste uge, at det forlød, at Apple ville justere prisen på iPhone Xr i nedadgående retning. Denne prisnedsættelse er nu en realitet. Det gælder dog det japanske marked og på nuværende tidspunkt ikke det danske marked.

 - Apple udskifter fejlramte iPhone X skærme gratis

Prisnedsættelsen er i den størrelse, hvor det kan mærkes. Faktisk er prisen faldet med 100 dollars hos de japanske operatører. Det skriver Pocketnow.com.

Grunden til prisnedsættelsen skulle angiveligt være svigtende salg. Om det derfor også betyder, at der på andre markeder vil blive justeret på iPhone Xr prisen i nærmeste fremtid er uvist.

TIP: Sådan flytter du markøren hurtigt i en besked på iPhone

Apple sælger fortsat telefoner, men det tyder altså lidt på, at mange mobilkøbere går fra butikkerne med de ældre modeller, som iPhone 8. Særligt grundet prisen.

Nogle fravælger måske også iPhone Xr, da den fysisk er lidt større end iPhone X og iPhone 8. Det er formentlig derfor, at kunderne altså ikke vælger iPhone Xr fremfor de øvrige modeller. iPhone Xr findes i flere forskellige farver.

Generelt synes vi, at iPhone Xr er en rigtig god telefon og de fleste mobilkøbere kan sagtens "nøjes" med denne fremfor iPhone Xs eller iPhone Xs Max. Sådan var konklusionen i vores anmeldelse.

ANMELDELSE: iPhone Xr - god nok til de fleste

Apple har ikke meldt noget ud omkring prisnedsættelsen og ej heller oplyst om det vil gælde andre markeder på sigt.

Prisen på den billigste variant af iPhone Xr (64 GB) var ved salgsstarten 6.699 kroner uden abonnement). Du kan se de dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk. Hos flere forhandlere er den gule farve eksempelvis billigst.

Mere til historien

Samtidig med rygterne begyndte om, at Apple ville sænke prisen på iPhone Xr forlød det også, at de vil starte produktionen op igen på iPhone X. Denne røg ellers ud af sortimentet i forbindelse med lanceringen af dette års iPhone-modeller (iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr).

iOS 16.2 bringer disse nye features med sig

KORT NYT: Apple ventes at sende en større opdatering ud inden jul med flere nye features.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16.1.2 opdatering

Apple har frigivet en opdatering, som blandt andet forbedrer pålideligheden af funktionen Crash Detection.

(mere…)
Her er årets apps og spil 2022 i App Store

Apple er klar med listen over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2022. Se vinderne her.

(mere…)
Apple Watch Ultra er klar til dykkere med Oceanic+

Så er dykkermulighederne gevaldigt opgraderet på Apple Watch Ultra. Appen Oceanic+ kan nu hentes.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Sådan sletter du automatisk apps der ikke bruges på din iPhone

TIP: Der kan frigøres hukommelse på din iPhone eller iPad ved automatisk at slette ubrugte apps. Se her hvordan du gør.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram