Apple har sat prisen ned på iPhone Xr

Dette års ”billig” telefon fra Apple var reelt set ikke billig, men nu er prisen på den nye iPhone-model sat ned.

iPhone Xr

iPhone Xr (Foto: Apple)

MereMobil.dk skrev i sidste uge, at det forlød, at Apple ville justere prisen på iPhone Xr i nedadgående retning. Denne prisnedsættelse er nu en realitet. Det gælder dog det japanske marked og på nuværende tidspunkt ikke det danske marked.

 - Apple udskifter fejlramte iPhone X skærme gratis

Prisnedsættelsen er i den størrelse, hvor det kan mærkes. Faktisk er prisen faldet med 100 dollars hos de japanske operatører. Det skriver Pocketnow.com.

Grunden til prisnedsættelsen skulle angiveligt være svigtende salg. Om det derfor også betyder, at der på andre markeder vil blive justeret på iPhone Xr prisen i nærmeste fremtid er uvist.

TIP: Sådan flytter du markøren hurtigt i en besked på iPhone

Apple sælger fortsat telefoner, men det tyder altså lidt på, at mange mobilkøbere går fra butikkerne med de ældre modeller, som iPhone 8. Særligt grundet prisen.

Nogle fravælger måske også iPhone Xr, da den fysisk er lidt større end iPhone X og iPhone 8. Det er formentlig derfor, at kunderne altså ikke vælger iPhone Xr fremfor de øvrige modeller. iPhone Xr findes i flere forskellige farver.

Generelt synes vi, at iPhone Xr er en rigtig god telefon og de fleste mobilkøbere kan sagtens "nøjes" med denne fremfor iPhone Xs eller iPhone Xs Max. Sådan var konklusionen i vores anmeldelse.

ANMELDELSE: iPhone Xr - god nok til de fleste

Apple har ikke meldt noget ud omkring prisnedsættelsen og ej heller oplyst om det vil gælde andre markeder på sigt.

Prisen på den billigste variant af iPhone Xr (64 GB) var ved salgsstarten 6.699 kroner uden abonnement). Du kan se de dagsaktuelle priser på %%%% Pricerunner.dk. Hos flere forhandlere er den gule farve eksempelvis billigst.

Mere til historien

Samtidig med rygterne begyndte om, at Apple ville sænke prisen på iPhone Xr forlød det også, at de vil starte produktionen op igen på iPhone X. Denne røg ellers ud af sortimentet i forbindelse med lanceringen af dette års iPhone-modeller (iPhone Xs, iPhone Xs Max og iPhone Xr).

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Mindre opdatering til iPhone

Du kan nu hente iOS 15.5 til iPhone. Der er også opdateringer til iPad, Apple Watch, Apple TV og Mac.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram