Sådan flytter du markøren hurtigt i en besked på iPhone

TIP: Måske kender du dette trick, måske ikke. Gør du ikke, så kan du her lære, hvordan markøren hurtigere kan flyttes rundt på tastaturet på din iPhone.

Sådan flyttes markøren nemt rundt på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Sådan flyttes markøren nemt rundt på iPhone (Foto: MereMobil.dk)

Hvis du har det som os – så elsker du tips, som gør hverdagen nemmere. Her får du et tip til din iPhone.

Mange bruger timevis om dagen på at skrive på deres iPhone – hvad enten det er beskeder, mails eller andet.

Gør du dette kender du måske også til, at du har lavet en stavefejl eller andet, som gør du skal flytte markøren rundt. Netop nu florerer et gammelt trick på de sociale medier til at gøre dette lettere.

 - Apple udskifter fejlramte iPhone X skærme gratis

Det er den amerikanske madblogger Krissy Brierre-Davis, som ifølge Ekstra Bladet er afsenderen bag det tweet, der altså flyver rundt.

Krissy Brierre-Davis skriver på Twitter: ”Hvorfor har I aldrig fortalt mig om dette iPhone-trick? Jeg føler mig snydt”. Tricket går i alt sin enkelthed ud på, at flytte markøren rundt i tekstfeltet. Indtil nu har Krissy Brierre-Davis brugt fingeren til at flytte markøren med (ligesom vi også har). Men det lille trick gør det altså nemmere.

Hvordan gør man så? Jo! Du holder bare mellemrumstasten nede og efter noget tid er alle bogstaver forsvundet og blevet grå. Nu kan du så køre fingeren rundt på skærmen, og flytte markøren rundt oppe i tekstfeltet.

 - TIP: Sådan tager du screenshots på de nye iPhones

Nogle brugere mener, at det fungerer uanset hvor på tastaturet man holder fingeren inde. Vi har dog på vores testeksemplar af iPhone Xr kun kunne få det frem ved at holde mellemrumstasten nede. Denne understøtter heller ikke 3D Touch, som funktionen her virker til at have noget at gøre med.

iPhone Xs Max har vi også forsøgt os på. Her er det lige meget, hvilke taster på tastaturet vi trykker hårdt på, så får vi muligheden frem.

Mere til historien

Hvis du oplever problemer med en ældre iPhone i forbindelse med fingeraftrysklæseren, så guider vi dig i denne video til, hvordan du kan løse det problem.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram