Sådan løser du dagligdags-problemer med fingeraftrykslæseren

TIP: Vejr og vind kan sagtens spille ind, hvis du har problemer med din fingeraftrykslæser på telefonen. Se hvordan du løser fejl med fingeraftrykslæseren.

Fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro er vildt hurtig (Foto: MereMobil.dk)

Fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro er vildt hurtig (Foto: MereMobil.dk)

Fingeraftrykslæserne i telefonerne er efterhånden så gode og hurtige, at flere og flere er afhængige af dem, og selv telefoner i den billigere kategori har i dag fingeraftrykslæser – men vidste du, at der ikke skal så meget til før sensoren kan give problemer?

 – WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Huawei Mate 9 Pro

Det kan være, at du i vinterkulden har oplevet, at din fingeraftrykslæser ikke virker så godt, som den plejer. Det kan også være, at du nogle gange har problemer med fingeraftrykslæseren eksempelvis i regnvejr eller lige når du kommer ud af badet.

Oftest er det heldigvis ikke fingeraftrykslæseren, som er problemet, men faktisk dig og din finger.

Temperatur, fugtighed osv. kan nemlig påvirke din hud, så fingeraftrykslæseren ikke kan genkende den – og dermed ikke godkende den.

 – Vi sjofler med sikkerheden på smartphonen

Du løser dog hurtigt problemet. Det er nemlig muligt, at tilføje flere fingeraftryk. Det kan du så gøre enten af forskellige fingre eller af samme finger i forskellige situationer. Det kan være lige kort efter badet, om sommeren, vinteren osv. Dermed har telefonen altså flere ”Fingeraftryk” som den kan genkende – man kan sige, at det er den samme finger i forskellige tilstande.

Dette tip gælder på både iPhone og Android. Det kan dog være tilfældigt på forskellige modeller, hvordan du tilføjer fingeraftryk.

 – De mest populære TIPS i 2016

Vi håber, at du kan gøre brug af tippet, hvis du har oplevet problemer med fingeraftrykslæseren på din mobil.

Så hurtige er fingeraftrykslæsere blevet

Mere til historien

Du er velkommen til, at kommentere i kommentarfeltet, hvis du har oplevet fingeraftrykslæseren på din telefon har drillet. Og eventuelt fortælle i hvilken situation, samt hvordan du løste problemet. Hvis du altså har fået det løst.

I 2021 får iPhone fingeraftrykslæser i skærmen

Analytikeren Ming-Chi Kuo spår om ting langt ude i fremtiden. Nu mener han at vide, at iPhone i 2021 vil komme med fingeraftrykslæser i skærmen.

(mere…)
Ny Touch ID gør hele skærmen til en sensor

KORT NYT: En helt ny sensortype med helt ny funktionalitet genopliver måske Touch ID-fingeraftryk på kommende iPhones

(mere…)
Oneplus 6T får in-screen fingeraftrykslæser

Når OnePlus 6T præsenteres i oktober bliver det den første telefon i vores marked med fingeraftrykslæser indbygget under skærmen. (mere…)

Forskere udvikler fingeraftrykssensor, der måler din temperatur

Koreanske forskere har udviklet en sensor, som kan åbne din smartphone ved hjælp af dit fingeraftryk og din kropstemperatur.

(mere…)
Vivo præsenterer telefon med fingeraftrykslæser i skærmen

Nu er det muligt at have fingeraftrykslæser på fronten og en minimal skærmramme. Vivo har indbygget fingeraftrykslæseren i skærmen.

(mere…)
I 2018 ligger fingeraftrykslæseren under skærmen

Synaptics er igang med at masseproducerer en løsning, som gør det muligt at placere fingeraftrykslæseren under skærmen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram