Sådan løser du dagligdags-problemer med fingeraftrykslæseren

0

TIP: Vejr og vind kan sagtens spille ind, hvis du har problemer med din fingeraftrykslæser på telefonen. Se hvordan du løser fejl med fingeraftrykslæseren.

Fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro er vildt hurtig (Foto: MereMobil.dk)
Fingeraftrykslæseren på Mate 9 Pro er vildt hurtig (Foto: MereMobil.dk)

Fingeraftrykslæserne i telefonerne er efterhånden så gode og hurtige, at flere og flere er afhængige af dem, og selv telefoner i den billigere kategori har i dag fingeraftrykslæser – men vidste du, at der ikke skal så meget til før sensoren kan give problemer?

 – WEB-TV: Så hurtig er fingeraftrykslæseren på Huawei Mate 9 Pro

Det kan være, at du i vinterkulden har oplevet, at din fingeraftrykslæser ikke virker så godt, som den plejer. Det kan også være, at du nogle gange har problemer med fingeraftrykslæseren eksempelvis i regnvejr eller lige når du kommer ud af badet.

Oftest er det heldigvis ikke fingeraftrykslæseren, som er problemet, men faktisk dig og din finger.

Temperatur, fugtighed osv. kan nemlig påvirke din hud, så fingeraftrykslæseren ikke kan genkende den – og dermed ikke godkende den.

 – Vi sjofler med sikkerheden på smartphonen

Du løser dog hurtigt problemet. Det er nemlig muligt, at tilføje flere fingeraftryk. Det kan du så gøre enten af forskellige fingre eller af samme finger i forskellige situationer. Det kan være lige kort efter badet, om sommeren, vinteren osv. Dermed har telefonen altså flere ”Fingeraftryk” som den kan genkende – man kan sige, at det er den samme finger i forskellige tilstande.

Dette tip gælder på både iPhone og Android. Det kan dog være tilfældigt på forskellige modeller, hvordan du tilføjer fingeraftryk.

 – De mest populære TIPS i 2016

Vi håber, at du kan gøre brug af tippet, hvis du har oplevet problemer med fingeraftrykslæseren på din mobil.

Så hurtige er fingeraftrykslæsere blevet

Mere til historien

Du er velkommen til, at kommentere i kommentarfeltet, hvis du har oplevet fingeraftrykslæseren på din telefon har drillet. Og eventuelt fortælle i hvilken situation, samt hvordan du løste problemet. Hvis du altså har fået det løst.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer