Apple vil sætte prisen ned på iPhone Xr

Apple vil justere prisen i nedadgående retning på iPhone Xr, skriver WSJ. Prisnedsættelsen sker på det japanske marked og det er uvist om det vil sprede sig til vores marked.

Ifølge Wall Street Journal gør Apple klar til en prisnedsættelse i Japan på iPhone Xr, der i forvejen er den billigste af de nye iPhones. Prisnedsættelsen skulle ske gennem subsidier til de lokale japanske operatører.

For nyligt har der gået rygter om, at Apple har skruet ned for produktionen af iPhone Xs, Xs Max og iPhone Xr.

Angiveligt sælger 2018-modellerne af iPhone dårligere end forventet. Mange går fra butikken med en iPhone 8 i stedet for iPhone Xr. Simpelthen fordi iPhone 8 er billigere og stadig en god telefon.

Det kan måske også hænge sammen med, at iPhone 8 har en bedre fysisk størrelse end iPhone Xr. Netop størrelsen var en af de problemstillinger vi har fokuseret på i anmeldelsen af iPhone Xr.

Tidligere har Wall Street Journal beskrevet, at Apple genstarter produktionen af iPhone X til levering i udvalgte markeder. iPhone X udgik ellers i forbindelse med lancerings af årets nye X-modeller.

Apple har ikke kommenteret på historien i Wall Street Journal.

På MereMobil.dk holder vi dagligt øje med Apples webshop for at se om iPhone X pludselig dukker op igen eller om iPhone Xr får en ny pris.

Mere til historien

iPhone Xr kører på samme processortype som de dyrere modeller iPhone Xs og iPhone Xs Max. Det er altså ikke hastigheden at iPhone Xr køberne går ned på.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Apple frigiver iOS 16-opdatering – retter kamerafejl

Kamerafejlen på iPhone 14-modellerne rettes med iOS 16.0.2, som nu er klar til download.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram