Apple vil sætte prisen ned på iPhone Xr

7

Apple vil justere prisen i nedadgående retning på iPhone Xr, skriver WSJ. Prisnedsættelsen sker på det japanske marked og det er uvist om det vil sprede sig til vores marked.

Ifølge Wall Street Journal gør Apple klar til en prisnedsættelse i Japan på iPhone Xr, der i forvejen er den billigste af de nye iPhones. Prisnedsættelsen skulle ske gennem subsidier til de lokale japanske operatører.

For nyligt har der gået rygter om, at Apple har skruet ned for produktionen af iPhone Xs, Xs Max og iPhone Xr.

Angiveligt sælger 2018-modellerne af iPhone dårligere end forventet. Mange går fra butikken med en iPhone 8 i stedet for iPhone Xr. Simpelthen fordi iPhone 8 er billigere og stadig en god telefon.

Det kan måske også hænge sammen med, at iPhone 8 har en bedre fysisk størrelse end iPhone Xr. Netop størrelsen var en af de problemstillinger vi har fokuseret på i anmeldelsen af iPhone Xr.

Tidligere har Wall Street Journal beskrevet, at Apple genstarter produktionen af iPhone X til levering i udvalgte markeder. iPhone X udgik ellers i forbindelse med lancerings af årets nye X-modeller.

Apple har ikke kommenteret på historien i Wall Street Journal.

På MereMobil.dk holder vi dagligt øje med Apples webshop for at se om iPhone X pludselig dukker op igen eller om iPhone Xr får en ny pris.

Mere til historien

iPhone Xr kører på samme processortype som de dyrere modeller iPhone Xs og iPhone Xs Max. Det er altså ikke hastigheden at iPhone Xr køberne går ned på.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer