Apple vil sætte prisen ned på iPhone Xr

Apple vil justere prisen i nedadgående retning på iPhone Xr, skriver WSJ. Prisnedsættelsen sker på det japanske marked og det er uvist om det vil sprede sig til vores marked.

Ifølge Wall Street Journal gør Apple klar til en prisnedsættelse i Japan på iPhone Xr, der i forvejen er den billigste af de nye iPhones. Prisnedsættelsen skulle ske gennem subsidier til de lokale japanske operatører.

For nyligt har der gået rygter om, at Apple har skruet ned for produktionen af iPhone Xs, Xs Max og iPhone Xr.

Angiveligt sælger 2018-modellerne af iPhone dårligere end forventet. Mange går fra butikken med en iPhone 8 i stedet for iPhone Xr. Simpelthen fordi iPhone 8 er billigere og stadig en god telefon.

Det kan måske også hænge sammen med, at iPhone 8 har en bedre fysisk størrelse end iPhone Xr. Netop størrelsen var en af de problemstillinger vi har fokuseret på i anmeldelsen af iPhone Xr.

Tidligere har Wall Street Journal beskrevet, at Apple genstarter produktionen af iPhone X til levering i udvalgte markeder. iPhone X udgik ellers i forbindelse med lancerings af årets nye X-modeller.

Apple har ikke kommenteret på historien i Wall Street Journal.

På MereMobil.dk holder vi dagligt øje med Apples webshop for at se om iPhone X pludselig dukker op igen eller om iPhone Xr får en ny pris.

Mere til historien

iPhone Xr kører på samme processortype som de dyrere modeller iPhone Xs og iPhone Xs Max. Det er altså ikke hastigheden at iPhone Xr køberne går ned på.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Din iPhone skal opdateres nu – det er faktisk vigtigt

Center For Cybersikkerhed er på banen med en melding til ejere af Apple-produkter.

(mere…)
Dårligere batteritid efter iPhone-opdatering

Har du netop opdateret din iPhone til iOS 17 en af de seneste dage og oplever nu dårligere batteritid?

(mere…)
Apple opdaterer allerede

Få dage efter iOS 17 blev frigivet, er Apple klar til at rette sikkerhedsfejl.

(mere…)
Sådan gør du iPhone super-brugervenlig for ældre

TIP: Apples nye brugerflade kan vinde indpas hos ældre eller brugere med funktionsnedsættelser. Læs hvordan du aktiverer den simple brugerflade.

(mere…)
Har du hørt, at din iPhone lyder anderledes?

Lyt godt efter… Din iPhone lyder ikke længere, som den plejer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram