Apple har genoptaget produktionen af iPhone X

Ved lanceringen af iPhone Xs-modellerne blev iPhone X taget ud af sortiment. Men nu ser det ud til, at produktionen atter er startet.

iPhone X

iPhone X (Foto: Apple)

Salget af dette års iPhone Xs og iPhone Xs Max har ikke været så godt som forventet. Det skulle angiveligt have betydet, at Apple har genoptaget produktionen af deres jubilæumsmodel iPhone X. Det skriver The Wall Street Journal ifølge The Verge.

Det mest overraskende er faktisk, at Apple ellers fjernede iPhone X fra sortimentet. Dette skete i forbindelse med lanceringen af iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max. Derfor er de iPhone X enheder, som du ser i butikkerne og webshops restlagre. Det kan derfor også være muligt nogle steder, at gøre en god handel ved køb af iPhone X.

Apple siger farvel til iPhone X – og to andre populære modeller

Men om hylderne snart atter fyldes med nyproducerede iPhone X enheder er uvist. Sker dette ventes det altså heller ikke, at prisen falder drastisk, hvilket ellers godt kan ske for at få tømt lagrene.

Det anslås, at iPhone X er billigere i produktionen end iPhone Xs og iPhone Xs Max. Grunden er selvfølgelig, at komponenterne er blevet billigere da der er kommet nyere og bedre.

Salget skulle være dårligere end forventet af alle dette års iPhone-modeller. iPhone Xr, som mange har haft høje forventninger til, skulle ofte blive forbigået da brugerne i stedet vælger sidste års iPhone 8 i stedet a denne stadigvæk er en god telefon, og billigere end iPhone Xr, som ellers skulle være ”billig modellen”. Dermed kan iPhone Xr altså måske få samme skæbne, som den der ramte iPhone 5C i 2013.

Tim Cook: iPhone 5C ikke så populær som forventet

Apple har ikke kommenteret på salget af deres nye modeller og ej heller om produktionen af disse.

Mere til historien

Foruden iPhone X blev også iPhone SE og iPhone 6S fjernet fra Apples sortiment i september 2018.

Apple også på vej med en smartring

Samsung er på vej med deres Galaxy Ring. Nu forlyder det, at Apple arbejder på en ”Apple Ring”.

(mere…)
Apple fordobler batterilevetiden på iPhone

Løftet om hvor længe et iPhone-batteri kan holde sig i topform ændres nu.

(mere…)
Nye farver til iPhone 16 Pro

Den næste generation af iPhone 16 Pro-modellerne ventes, at komme i nye farver. Se dem her.

(mere…)
Apple Vision Pro ejere fortryder køb – her er årsagen

Det dyre mixed reality-headset, Apple Vision Pro, returneres i stor stil af de amerikanske forbrugere. 

(mere…)
Samsung får tilladelse for snuden af Apple

Er Samsung foran Apple i kapløbet om nye funktioner i deres smartwatches?

(mere…)
Apple har bøvl med en foldbar iPhone

JEG MENER: Har vi brug for en foldbar iPhone eller klapskærme i almindelighed?  End ikke Apple kan udvikle en foldbar iPhone, som fungerer.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
13 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram