Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

I et officielt brev fortæller Apples CEO Tim Cook, at Apple har solgt færre iPhones end forventet.

iPhone Xs
iPhone Xs (Foto: MereMobil.dk)

Forventningen fra Apple havde været at omsætte for mellem 89 og 93 milliarder dollars i første kvartal af 2019 (oktober-december 18). Men i et officielt brev nedjusterer Apples topchef Tim Cook dette til at være 84 milliarder dollars. Sidste år i første kvartal var indtjeningen på 88,3 milliarder dollars.

Ifølge brevet er Apples grunde til nedjusteringen, at der er en dårligere økonomi i Kina. Generelt er konkurrencen også stor og Apples produkter er noget dyrere end konkurrenternes.

Apple har sat prisen ned på iPhone Xr

Tim Cook skriver også i brevet, at de vidste, at sammenligningerne med andre år ville blive svær, da iPhone Xs og iPhone Xs Max kom til salg i fjerde kvartal 2018 (juli-september 2018).

På trods at det ringere iPhone-salg, så ser det mere lovende ud for Apples andre produkter. Apples kategorier Mac, Services, iPad, Wearable/Home/Accessories går frem med næsten 19 procent i forhold til første kvartal 2018 i Apples regnskabsår.

Apple på vej med iPad Mini og ”billig” iPad i 2019

Også wearables-kategorien voksede med næsten 50 procent i forhold til sidste år. Det skyldes formentlig særligt, at Apple Watch og AirPods var meget populære i julehandlen.

Apples AirPods var et kæmpe hit på Black Friday

Trods iPhone-salget har været lavere end forventet, så oplyser Apple også i det åbne brev til investorerne, at de er på rette vej i forhold til at nå målet med fordobling af forretningen Services fra 2016 til 2020.n

Mere til historien

Patentsagen i Tyskland og Kina med Qualcomm hjælper dog heller ikke lige Apple i forhold til salget af iPhones. I Tyskland sælges iPhone 7 og iPhone 8 ikke længere i Apple Stores.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Sådan beskytter du din iPhone mod tyveri

GUIDE: Du kan gøre livet meget sværere for tyven, der har hapset din nye iPhone.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
78 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram