Apples AirPods var et kæmpe hit på Black Friday

Danskerne har taget Black Friday til sig. I år Apple AirPods det mest populære produkt. I hvert fald på Pricerunner.dk.

Black Friday på Pricerunner.dk (Foto: Pricerunner.dk)

Black Friday på Pricerunner.dk (Foto: Pricerunner.dk)

Danskerne shoppede som aldrig før på Black Friday i år. Og Apples AirPods var måske lidt overraskende det mest populære produkt. Det viser en analyse PriceRunner.dk har foretaget.

AirPods var flere steder sat ned til en rigtig skarp pris.

Lidt pudsigt skrev vi faktisk, netop Black Friday, at Apple ifølge rygterne ville lancere en ny version af AirPods. Apple har dog endnu ikke bekræftet dette og det har absolut heller ikke påvirket salget.

Apple måske på vej med nye AirPods

Også Google Home havde danskernes interesse til Black Friday.

Nu invaderer Google dit hjem med Google Home

Der var desuden ældre iPhone modeller og andre smartphones, som endte i danskernes lommer denne Black Friday. Ligesom også smartwatches, fitnesstrackere og diverse gamingudstyr også hittede.

Analysen PriceRunner.dk har foretaget viser også, at Elgiganten blev den mest besøgte online butik og TV på tilbud var de mest eftertragtede produkter.

– ”I løbet af Black Friday døgnet var mere end 1 million danskere inde på PriceRunner.dk for at lede efter Black Friday tilbud, og sammenligne priser. Det er næsten 30 procent flere end sidste år, og det er helt vildt,” siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner, i en pressemeddelelse.

Danskerne viser også en øget interesse i Black Friday. Fra midnat og frem til kl. 01.30 var 600.000 mennesker inde og sammenligne priser. Dette var næsten dobbelt så mange som i 2017. Timen mellem midnat og 01.00 var den time, der har været mest trafik i PriceRunners snart 20-årige historie.

– ”Black Friday 2018 udsalget blev endnu et rekordudsalg. Vi oplevede en samlet vækst på 29 procent, og det overgik vores bedste forventninger. Det er en helt vild vækst,” siger Martin Andersen.

Først var det særligt priser på elektronik, at danskerne søgte på, mens det senere på dagen blev udstyr til hus og have og legetøj.

Mere til historien

PriceRunner.dk har analyseret priserne på 29.000 produkter. Og den gennemsnitlige rabat var på 19 procent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram