Apple måske på vej med nye AirPods

6

Er Apple på vej med nye AirPods? Rygterne svirrer om AirPods 2 er på vej – måske allerede inden jul.

Apple AirPods (Foto: MereMobil.dk)
Apple AirPods (Foto: MereMobil.dk)

Netop som du troede, at Apple havde lanceret de sidste produkter i år så er der måske endnu en produktlancering inden årsskiftet.

 – Sådan lyder Jabra Elite 65t og Apple AirPods

Det er Apple analytiker Ming-Chi Kuo der mener, at Apple vil lancere nye AirPods enten i år eller i starten af 2019. Dette bakkes op af Twitter-brugeren Ice Universe, som også mener Apple arbejder på lanceringen af AirPods 2 før årets udgang.

Hvornår Apple vil lancere nye AirPods, og om der er nogle ændringer på disse, er uvist. Tilbage i sommer var der rygter om nye AirPods. Her gik rygterne på, at de ville komme med indbygget støjreduktion, vandafvisende og have længere rækkevidde.

 – Apple lancerer nye AirPods med støjreduktion

Og måske næste generation af AirPods kan aktiveres via Siri.

Om næste generation vil få navnet AirPods 2 eller ”bare” vil fortsætte med navnet AirPods er uvist. Ligesom det også er uvist, om det vil betyde den nuværende version fortætter på markedet med en billigere pris end de nye eller den nye generation blot afløser den nuværende.

Apple har endnu ikke kommenteret på de mange rygter og spekulationer.

Mere til historien

Apple har tidligere sendt en opdateret udgave af AirPods på markedet. Her var ændringen at opladeæsken understøtter trådløs opladning.

Læs også:
Sådan parres Apples AirPods med Android-telefoner

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer