Apple lancerer nye AirPods med støjreduktion

RYGTER: Indbygget støjreduktion, vandafvisende og længere rækkevidde er blandt nyhederne i kommende generation af AirPods, lyder rygterne.

I 2019 vil Apple øge deres fokus på lyd, rapporterer Bloomberg med kilde i rygter.

Angiveligt arbejdes der på nye AirPods med støjreduktion og modstandsdygtighed overfor vand. Apple prøver desuden at forbedre rækkevidden mellem iPhone eller iPad og AirPods.

Du vil ikke kunne svømme med de nye AirPods. Vandafvisningen skal primært beskytte AirPods mod vand og sved. Dermed vil Apple sandsynligvis også kunne mindske reparationer eller ombytninger af AirPods, hvor fugt har gjort skade på teknologien.

I den nuværende generation er der en grad af støjreduktion, men det lader altså til, at den næste udgave tager et skridt yderligere på dette område.

Apple skriver selv om AirPods (første generation): ”Og når du snakker i telefon eller bruger Siri, sørger to stråledannende mikrofoner for at filtrere baggrundsstøjen fra, så du går klart igennem”.

Støjreduktion står ikke direkte omtalt i Apple officielle tekster. I flere konkurrerende headsets er digital støjreduktion en almindelig funktion. Eksempelvis i Jabra Elite 65t, som jeg tidligere har anmeldt.

ANMELDELSE: Jabra Elite 65t lyder langt bedre end AirPods

En ny chip med mulighed for at aktivere Siri, blot med stemmen, finder måske også vej til den nye AirPods version.

Udover opdaterede AirPods kan vi, ifølge rygterne, også se frem til rigtige hovedtelefoner fra Apple, der skal konkurrere med Bose og Sennheiser. Dette skulle være et high-end alternativ til Beats produkterne.

Der er ikke forlydender om prissætning, lanceringsdato eller om Apple beholder den nuværende generation AirPods i sortimentet, for at have et billigere alternativ.

AirPods blev præsenteret den 8. september 2016. Planen var en salgsstart i oktober samme år. Med nød og næppe blev AirPods klar til julehandlen 2016.

Herunder kan du se min test af AirPods op mod Jabra Elite 65t.

Mere til historien

Siden lanceringen i 2016 har Apple sendt en opdateret udgave af AirPods på gaden, hvor opladningsæsken understøtter trådløs opladning.

LÆS OGSÅ: AirPower opladeren er forsinket

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Sonos Ace er en realitet – Sonos hovedtelefoner

Spatial Audio, støjreduktion og integration med Sonos soundbars. Her er Sonos Ace.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Denne iPad udgår

Apple har fjernet en meget populær, og prisbillig, iPad fra deres sortiment. Skarpere priser på restlagerne på vej?

(mere…)
iPad får markant prisdyk

Apple har sat prisen på deres iPad (10. generation) markant ned. Prisjusteringen sker i forbindelse med introduktionen af nye iPads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram