Apple lancerer nye AirPods med støjreduktion

4

RYGTER: Indbygget støjreduktion, vandafvisende og længere rækkevidde er blandt nyhederne i kommende generation af AirPods, lyder rygterne.

I 2019 vil Apple øge deres fokus på lyd, rapporterer Bloomberg med kilde i rygter.

Angiveligt arbejdes der på nye AirPods med støjreduktion og modstandsdygtighed overfor vand. Apple prøver desuden at forbedre rækkevidden mellem iPhone eller iPad og AirPods.

Du vil ikke kunne svømme med de nye AirPods. Vandafvisningen skal primært beskytte AirPods mod vand og sved. Dermed vil Apple sandsynligvis også kunne mindske reparationer eller ombytninger af AirPods, hvor fugt har gjort skade på teknologien.

I den nuværende generation er der en grad af støjreduktion, men det lader altså til, at den næste udgave tager et skridt yderligere på dette område.

Apple skriver selv om AirPods (første generation): ”Og når du snakker i telefon eller bruger Siri, sørger to stråledannende mikrofoner for at filtrere baggrundsstøjen fra, så du går klart igennem”.

Støjreduktion står ikke direkte omtalt i Apple officielle tekster. I flere konkurrerende headsets er digital støjreduktion en almindelig funktion. Eksempelvis i Jabra Elite 65t, som jeg tidligere har anmeldt.

ANMELDELSE: Jabra Elite 65t lyder langt bedre end AirPods

En ny chip med mulighed for at aktivere Siri, blot med stemmen, finder måske også vej til den nye AirPods version.

Udover opdaterede AirPods kan vi, ifølge rygterne, også se frem til rigtige hovedtelefoner fra Apple, der skal konkurrere med Bose og Sennheiser. Dette skulle være et high-end alternativ til Beats produkterne.

Der er ikke forlydender om prissætning, lanceringsdato eller om Apple beholder den nuværende generation AirPods i sortimentet, for at have et billigere alternativ.

AirPods blev præsenteret den 8. september 2016. Planen var en salgsstart i oktober samme år. Med nød og næppe blev AirPods klar til julehandlen 2016.

Herunder kan du se min test af AirPods op mod Jabra Elite 65t.

Mere til historien

Siden lanceringen i 2016 har Apple sendt en opdateret udgave af AirPods på gaden, hvor opladningsæsken understøtter trådløs opladning.

LÆS OGSÅ: AirPower opladeren er forsinket

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer