Apple lancerer nye AirPods med støjreduktion

RYGTER: Indbygget støjreduktion, vandafvisende og længere rækkevidde er blandt nyhederne i kommende generation af AirPods, lyder rygterne.

I 2019 vil Apple øge deres fokus på lyd, rapporterer Bloomberg med kilde i rygter.

Angiveligt arbejdes der på nye AirPods med støjreduktion og modstandsdygtighed overfor vand. Apple prøver desuden at forbedre rækkevidden mellem iPhone eller iPad og AirPods.

Du vil ikke kunne svømme med de nye AirPods. Vandafvisningen skal primært beskytte AirPods mod vand og sved. Dermed vil Apple sandsynligvis også kunne mindske reparationer eller ombytninger af AirPods, hvor fugt har gjort skade på teknologien.

I den nuværende generation er der en grad af støjreduktion, men det lader altså til, at den næste udgave tager et skridt yderligere på dette område.

Apple skriver selv om AirPods (første generation): ”Og når du snakker i telefon eller bruger Siri, sørger to stråledannende mikrofoner for at filtrere baggrundsstøjen fra, så du går klart igennem”.

Støjreduktion står ikke direkte omtalt i Apple officielle tekster. I flere konkurrerende headsets er digital støjreduktion en almindelig funktion. Eksempelvis i Jabra Elite 65t, som jeg tidligere har anmeldt.

ANMELDELSE: Jabra Elite 65t lyder langt bedre end AirPods

En ny chip med mulighed for at aktivere Siri, blot med stemmen, finder måske også vej til den nye AirPods version.

Udover opdaterede AirPods kan vi, ifølge rygterne, også se frem til rigtige hovedtelefoner fra Apple, der skal konkurrere med Bose og Sennheiser. Dette skulle være et high-end alternativ til Beats produkterne.

Der er ikke forlydender om prissætning, lanceringsdato eller om Apple beholder den nuværende generation AirPods i sortimentet, for at have et billigere alternativ.

AirPods blev præsenteret den 8. september 2016. Planen var en salgsstart i oktober samme år. Med nød og næppe blev AirPods klar til julehandlen 2016.

Herunder kan du se min test af AirPods op mod Jabra Elite 65t.

Mere til historien

Siden lanceringen i 2016 har Apple sendt en opdateret udgave af AirPods på gaden, hvor opladningsæsken understøtter trådløs opladning.

LÆS OGSÅ: AirPower opladeren er forsinket

Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Så godt sælger iPhone i Kina

Det går godt for Apple på det kinesiske marked, hvor særligt iPhone 13-serien klarede sig flot i 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram