Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret

Stikket sættes i til en video-, film- og serietjeneste fra Apple. Det ventes snart at ske.

Der er ikke sluppet mange informationer ud om Apples kommende streaming-service, der måske bliver en konkurrent til blandt andet Netflix.

Tidligere har vi beskrevet, at Apple har indgået aftaler om indkøb af indhold til brug på de forskellige platforme. Det er ikke noget Apple har været hemmelige omkring. Apple har blandt andet indgået flerårige aftaler med selskaberne Powerhouse A24 og Oprah Winfrey Network.

Nu rasler rygterne igen. Måske er en åbning af streamingtjenesten nært forestående.

Ifølge The Information har Apple fortalt forskellige studier og produktionsnetværk, at deres indhold bliver tilgængelige via den kommende service, når den lanceres i midten af april. Den præcise dato er ikke kendt eller bekræftet.

Hvordan Apples tjeneste bliver udformet ved vi ikke. Der spekuleres i, at tjenesten bliver en ”ekstra bonus” til ejere af Apple-produkter. Måske en model hvor streamingtjenesten følger billigt, eller måske gratis, med, når forbrugeren køber et Apple-produkt.

Hvis en sådan tjeneste følger med, eller er meget billigt, animerer det klart forbrugerne til at se endnu mere i retning af Apples produkter.

Ved CES 2019 fyldte Apple, indirekte, en del. De var ikke selv tilstede med en udstilling, men CES blev brugt til at annoncere adgang til iTunes og AirPlay 2 i Samsungs tv-serier for 2019. 2018-modellerne fra Samsung vil senere i 2019 blive opdateret, så de bliver ”Apple-klar”.

Sony meldte sig også klar til at åbne for AirPlay adgang på deres skærme. Dette indikerer i hvert fald, at Apple er i gang med at åbne sig på flere platforme, der handler om tv og streaming.

Apples CEO Tim Cook har ikke bekræftet oplysningerne om en nært forestående Netflix-konkurrent. I starten af januar kom der alligevel en melding fra top-chefen. Apple vil i år lancere ”nye services”, forlød det.

Rygterne om en Netflix-konkurrent fra Apple har kørt længe. Tilbage i efteråret 2015 skrev vi om det første gang på MereMobil.dk.

Mere til historien

Apple har ifølge Wall Street Journal brugt over 1 milliard dollars på nye Hollywood-shows.

iPhone 16 Plus kommer måske i disse farver

Når Apple er klar med iPhone 16-serien til efteråret, så kan iPhone 16 Plus måske komme i syv forskellige farver.

(mere…)
Disney vil også stoppe konto-deling

Disney+ er klar til at følge i Netflix’ fodspor i kampen mod konto-deling.

(mere…)
Apple måske på vej med AirPods Lite?

Rygterne svirrer om, at Apple senere i år vil lancere en billigversion af AirPods, der måske vil hedde AirPods Lite.

(mere…)
iPhone 12 har fået kraftigere trådløs opladning

iOS 17.4-opdateringen har angiveligt åbnet op for den nye trådløs opladestandard på iPhone 12.

(mere…)
Den store årlige Apple-event – dette kan du forvente

Datoen for udviklerkonferencen WWDC, som Apple afholder hvert år, er offenliggjort.

(mere…)
Stort søgsmål: Apple skaber monopol

App Store, Apple Watch, og et lukket system. Nu skal Apple forholde sig til et nyt søgsmål. Denne gang er det hjemme i USA.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram