Apples Netflix-konkurrent åbner måske i foråret

Stikket sættes i til en video-, film- og serietjeneste fra Apple. Det ventes snart at ske.

Der er ikke sluppet mange informationer ud om Apples kommende streaming-service, der måske bliver en konkurrent til blandt andet Netflix.

Tidligere har vi beskrevet, at Apple har indgået aftaler om indkøb af indhold til brug på de forskellige platforme. Det er ikke noget Apple har været hemmelige omkring. Apple har blandt andet indgået flerårige aftaler med selskaberne Powerhouse A24 og Oprah Winfrey Network.

Nu rasler rygterne igen. Måske er en åbning af streamingtjenesten nært forestående.

Ifølge The Information har Apple fortalt forskellige studier og produktionsnetværk, at deres indhold bliver tilgængelige via den kommende service, når den lanceres i midten af april. Den præcise dato er ikke kendt eller bekræftet.

Hvordan Apples tjeneste bliver udformet ved vi ikke. Der spekuleres i, at tjenesten bliver en ”ekstra bonus” til ejere af Apple-produkter. Måske en model hvor streamingtjenesten følger billigt, eller måske gratis, med, når forbrugeren køber et Apple-produkt.

Hvis en sådan tjeneste følger med, eller er meget billigt, animerer det klart forbrugerne til at se endnu mere i retning af Apples produkter.

Ved CES 2019 fyldte Apple, indirekte, en del. De var ikke selv tilstede med en udstilling, men CES blev brugt til at annoncere adgang til iTunes og AirPlay 2 i Samsungs tv-serier for 2019. 2018-modellerne fra Samsung vil senere i 2019 blive opdateret, så de bliver ”Apple-klar”.

Sony meldte sig også klar til at åbne for AirPlay adgang på deres skærme. Dette indikerer i hvert fald, at Apple er i gang med at åbne sig på flere platforme, der handler om tv og streaming.

Apples CEO Tim Cook har ikke bekræftet oplysningerne om en nært forestående Netflix-konkurrent. I starten af januar kom der alligevel en melding fra top-chefen. Apple vil i år lancere ”nye services”, forlød det.

Rygterne om en Netflix-konkurrent fra Apple har kørt længe. Tilbage i efteråret 2015 skrev vi om det første gang på MereMobil.dk.

Mere til historien

Apple har ifølge Wall Street Journal brugt over 1 milliard dollars på nye Hollywood-shows.

Anden generation af Apples AirTag måske klar i 2025

Apples AirTag har efterhånden flere år på bagen, men nu skulle en ny generation være på vej.

(mere…)
Max er klar til danskerne

HBO Max og Discovery+ er nu smeltet sammen til Max, som i dag er åbnet i Danmark. Har stor OL-dækning.

(mere…)
Netflix har succes med reklame-abonnement

Hader du reklamer på tv? Så er du én af få. Netflix har i hvert fald stor succes med deres reklameabonnement.

(mere…)
Apple har frigivet iOS 17.5

iOS 17.5 opdateringen er ude til iPhone, mens Apple også har frigivet nye softwareopdateringer til andre enheder.

(mere…)
Har Apple ikke opgivet elbilen alligevel?

Apples planer om en elbil var droppet, lød det tidligere i år. Nu er et nyt samarbejde måske ved at opstå.

(mere…)
Adgangen til dine købte film og spil slettes måske

TENDENS: Et onlinekøb af film og spil er måske slet ikke et ”køb”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram