Er Apple på vej med Netflix-konkurrent?

0

RYGTE: Apple skulle angiveligt have holdt møder med henblik på opstart af en Netflix-konkurrent.

Apple logo
Apple logo

Apple har for to måneder siden lanceret deres musikstreamingtjeneste Apple Music, som en konkurrent til Spotify. Men måske det ikke er nok for Apple. Rygterne florerer i hvert fald om, at Apple har planer om opstart af en streamingtjeneste for film og tv-serier. Det skriver Variety.com.

Variety.com har været i kontakt med kilder, som hævder, at Apple har holdt samtaler med flere selskaber i Hollywood for at finde de rette samarbejdspartnere, der kan producere underholdningsindhold til den måske kommende tjeneste.

 – Apple Music bruges kun af hver anden

Det er endnu uvist om der er hold i rygterne om en ny streamingtjeneste, samt om der vil blive satset på film, tv-serier eller begge dele.

 – Netflix giver website en tiltrængt overhaling

Ifølge rygterne skulle samtalerne med de forskellige selskaber i Hollywood være startet med henblik på, at have et produkt klar i løbet af næste år.

Mere til historien

I midten af juli måned oplyste Netflix, at det nu blev dyrere at benytte den populære tjeneste for de danske abonnenter. Selvom der ikke kommer nye abonnementer eller nye muligheder, så stiger priserne med 10 kroner for alle tre abonnementstyper hos Netflix, alt sammen uden varsel.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer