Apple arbejder nu på iOS 12.2

0

Apple har udsendt opdateringen iOS 12.2 i den første betaversion til udviklerne. iOS 12.2 er den anden større opdatering til iOS 12.

Nyt Kontrolcenter på iPad i iOS 12
Nyt Kontrolcenter på iPad i iOS 12 (Foto: MereMobil.dk)

Apple udsendte tidligere på ugen iOS 12.1.3 til offentligheden. Nu er de også klar med en ny opdatering til udviklerne. Apple har nemlig gjort iOS 12.2 klar i første betaversion. Det skriver MacRumors.com.

Apple udsender iOS 12.1.3 til flere modeller

iOS 12.2 er den anden større opdatering til iOS 12, som så dagens lys i efteråret.

Hvad iOS 12.2 præcis byder på er uvist, da der gennem de forskellige betaversioner kan komme rettelser eller ændringer inden den endelige iOS 12.2 version er klar.

iOS 12.2 har i første betaversion udvidet Apple News til Canada. Der bringes også sport for TV i HomeKit og et opdateret AirPlay ikon.

TV Remote-featuren i Kontrolcenter er blevet redesignet og har nu fået et mere strømlinet design.

Apple forbyder appudviklere at videresælge dine oplysninger

De releasenotes, som Apple har sendt med opdateringen viser, at der har været nogle kendte problemer med mindre ting i Apple Pay, Sundhedsapp’en m.m., der altså nu skulle være løst.

Hvor mange betaversioner af iOS 12.2 der frigives før den endelige udgave er uvist. Det er også uvist, hvornår opdateringen er klar til offentligheden. Men sikkert er det, at Apple nu er i gang.

E du interesseret i at prøve den, så kan du være klar til public betaopdateringen frigives, hvis du ikke er registreret udvikler.

Husk altid, inden du opdaterer din telefon, at lave en backup af indholdet på denne.

TIP: Sådan laver du backup af iPhone eller iPad

Læs mere om, hvordan du bliver public betatester her.

Mere til historien

iOS 13, eller hvad den næste store iOS-opdatering vil blive kaldt, frigives normalt samtidig med der lanceres nye iPhone-modeller. Men gør Apple, som de plejer, så vil vi ved WWDC-konferencen få et smugkig på den næste store iOS-opdatering.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer