Apple udsender iOS 12.1.3 til flere modeller

3

Apple har nu udsendt iOS 12.1.3, der kommer med flere fejlrettelser blandt andet til HomePod. Men også fejlrettelser til iPad Pro og iPhone.

Skærmtid i iOS 12
Skærmtid i iOS 12 (Foto: MereMobil.dk)

Apple er klar med en ny iOS-opdatering. Den nye version hedder iOS 12.1.3. Den kan hentes til iPhone, iPad og HomePod. Opdateringen indeholder fejlrettelser til alle enhederne.

Fejlrettelser til iPhone og iPad:

  • Løser et problem i Beskeder, der kunne påvirke rulning mellem fotos i oversigten Oplysninger.
  • Retter en fejl, hvor der kunne opstå striber på fotos, efter de blev sendt via siden til delinger.
  • Løser et problem, der muligvis kunne forårsage lydforvrængninger, når der blev brugt eksterne enheder til indgående lyd på iPad Pro (2018).
  • Løser et problem, der betød, at forbindelsen mellem nogle CarPlay-systemer og iPhone Xr, iPhone Xs og iPhone Xs Max blev afbrudt.

iOS 12.1.3 indeholder, som tidligere nævnt, også fejlrettelser til HomePod. Denne er dog ikke så aktuel for os danskere, da produktet ikke sælges på det danske marked.

Fejlrettelserne til HomePod er:

  • Løser et problem, der kunne medføre, at HomePod startede igen.
  • Retter en fejl, der kunne medføre, at Siri stoppede med at lytte.

Opdateringen fylder 332,3 MB og kan altså nu installeres på alle understøttede enheder.

Disse iPhones og iPads kan opdateres til iOS 12

Ved den seneste opgørelse fra Apple havde 75 procent af alle aktive iOS-enheder iOS 12 installeret. Kigger vi på enheder, der er lanceret de seneste fire år, så er der 78 procent, som har iOS 12 installeret.

iOS 12 nu installeret på 78 procent af nyere enheder

Det er uvist, hvor mange opdateringer der kommer til iOS 12. Men næste helt store iOS-opdateringen kommer formentlig i efteråret, hvis Apple gør som de sidste mange år.

Mere til historien

Foruden iOS 12.1.3 opdateringen, så har Apple også frigivet en opdatering til Apple Watch. Denne opdatering hedder WatchOS 5.1.3 og indeholder ”forbedringer og fejlrettelser”. Der er også en opdatering til Apple TV, der nu bringer det op på tvOS 12.1.2. Mac-brugere snydes ikke – opdateringen macOS 10.14.3 er også klar.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer