iOS 12 nu installeret på 78 procent af nyere enheder

12

Apple har frigivet de seneste tal, som viser udbredelsen af iOS. Nu er iOS 12 installeret på 75 procent af alle aktive iOS-enheder.

Apple er klar med en ny opgørelse, der viser udbredelsen af iOS 12. Tre en halv måned efter frigivelsen af iOS 12-opdateringen er den altså nu installeret på 78 procent af alle aktive iOS-enheder, der ikke er ældre end fire år. Det viser de seneste tal fra Apple.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

Da de frigav iOS 12 begyndte Apple også at offentliggøre tallene på to forskellige måder. Nemlig en generel oversigt, som tidligere. Men også en ny måde, der viser enheder som er kommet på markedet indenfor de seneste fire år.

Opgørelserne er rimelig ens. På begge opgørelser er der 17 procent, som har iOS 11 installeret. Mens forskellen er på 3 procent på iOS 12 og ældre iOS-versioner.

Det betyder også, at brugerne tager iOS 12 til sig hurtigere end de gjorde med iOS 11. Sidste år var der 65 procent, som havde iOS 11 installeret den 25. januar 2018.

Apple stopper salget af iPhone 7 og iPhone 8 i Tyskland

Adoptionsraten til opdateringen minder om iOS 10, som var installeret på 76 procent af alle aktive enheder den 5. januar 2017.

Det er uvist, hvornår Apple er klar med en ny opdatering. Men det ventes, at der vil komme flere mindre opdateringer inden vi formentlig får iOS 13 til efteråret.

Mere til historien

Allerede nu er flere enheder spottet på hjemmesiden MacRumors med iOS 13.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer