Apple enheder med iOS 13 spottet i Analytics

4

KORT NYT: MacRumors har spottet besøg fra Apple enheder, der kører iOS 13. Dermed kan spekulationerne om den næste store iOS-opdatering starte.

Apple arbejder allerede på den næste store iOS-opdatering, der ventes at få navnet iOS 13. Udviklingen er allerede godt i gang. Faktisk har MacRumors spottet besøg på deres hjemmeside med enheder, som kører iOS 13.

Apple: Vi har solgt færre iPhones end forventet

MacRumors skriver, at de allerede tilbage i oktober spottede de første enheder med iOS 13 på deres side. Mens der i november og december er blevet spottet flere enheder. Besøgene er stilnet af omkring jul og nytår, hvilket kunne tyde på udviklerne har holdt ferie.

Der er da heller ikke nogle hemmeligheder i, at Apple selvfølgelig starter udviklingen af den næste store opdatering kort efter den seneste. Mens de også jævnligt sender mindre opdateringer ud til offentligheden til den eksisterende iOS-version.

Hvad iOS 13 byder på af nyheder vil helt sikkert også komme frem i løbet af de kommende måneder i takt med der testes mere og mere på softwaren.

Ellers vil Apple helt sikkert også vanen tro give et smugkig på den næste store iOS-opdatering ved deres årlige Worldwide Developer Conference, som oftest finder sted i starten af juni måned.

Apple har sat prisen ned på iPhone Xr

MereMobil.dk holder dig opdateret når der er nyt om iOS 13.

I december måned frigav Apple iOS 12.1.2, som altså pt. er den seneste iOS-opdatering.

Apple udsender iOS 12.1.2 til iPhones – løser eSIM fej

Mere til historien

Du kan se hvilke sange og podcast, som hittede hos Apple i 2018.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer