Apple WWDC 2019 – her er de mulige datoer for eventen

7

RYGTE: Apple har endnu ikke offentliggjort dette års datoer for den årlige udviklerkonference WWDC, men er her de forventede datoer.

Apple har ikke sendt invitationerne ud til deres årlige udviklerkonference. Derfor er datoerne endnu ikke bekræftede. Men det forventes, at den vil finde sted i dagene 3.-7. juni i San Jose, Californien. Det skriver Cnet.com.

Apple logo (Foto: Pixabay.com)

Det passer med, at konferencen sidste år fandt sted 4.-8. juni 2018. Og generelt afholdes i en af de første to uger i juni måned.

Apple Watch reddede nordmand

Generelt er udviklerkonferencen for udviklere, men den indledende keynote plejer at have interessante ting, som også kan interessere andre end udviklere. Det er nemlig her, at Apple plejer at give et sneakpeak på de kommende softwareopdateringer til iOS, macOS, watchOS og tvOS. Det ventes derfor, at vi til dette års WWDC vil få en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af iOS 13.

Det er sjældent, men det er dog sket, at Apple også har lanceret ny hardware på udviklerkonferencen.

Apple sænker prisen på iPhones efter svigtende salg

Hvornår Apple udsender den officielle invitation er uvist. Det er derfor vigtigt at huske, at datoerne for konferencen endnu ikke er bekræftet. Sidste år blev invitationerne først sendt ud i slutningen af marts måned.

Det ventes, at Apple vil afholde et event i løbet af marts, hvor de vil afsløre en eller flere nyheder. Dette er dog også kun på rygtebasis på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Generelt er der mange rygter og spekulationer ude om Apple og holder disse stik bliver det et rigtigt spændende første halvår af 2019. Der rygtes at være nye iPads på vej, nye AirPods og endelig forlyder det også opladestationen AirPower skulle være på vej i handlen. Ligesom der også er rygter om, at Apple vil offentliggøre deres ”Netflix-konkurrent”. Apple har ikke kommenteret på nogle af de mange rygter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer