Apple WWDC 2019 – her er de mulige datoer for eventen

RYGTE: Apple har endnu ikke offentliggjort dette års datoer for den årlige udviklerkonference WWDC, men er her de forventede datoer.

Apple har ikke sendt invitationerne ud til deres årlige udviklerkonference. Derfor er datoerne endnu ikke bekræftede. Men det forventes, at den vil finde sted i dagene 3.-7. juni i San Jose, Californien. Det skriver Cnet.com.

Apple logo (Foto: Pixabay.com)

Det passer med, at konferencen sidste år fandt sted 4.-8. juni 2018. Og generelt afholdes i en af de første to uger i juni måned.

Apple Watch reddede nordmand

Generelt er udviklerkonferencen for udviklere, men den indledende keynote plejer at have interessante ting, som også kan interessere andre end udviklere. Det er nemlig her, at Apple plejer at give et sneakpeak på de kommende softwareopdateringer til iOS, macOS, watchOS og tvOS. Det ventes derfor, at vi til dette års WWDC vil få en smagsprøve på, hvad vi kan forvente af iOS 13.

Det er sjældent, men det er dog sket, at Apple også har lanceret ny hardware på udviklerkonferencen.

Apple sænker prisen på iPhones efter svigtende salg

Hvornår Apple udsender den officielle invitation er uvist. Det er derfor vigtigt at huske, at datoerne for konferencen endnu ikke er bekræftet. Sidste år blev invitationerne først sendt ud i slutningen af marts måned.

Det ventes, at Apple vil afholde et event i løbet af marts, hvor de vil afsløre en eller flere nyheder. Dette er dog også kun på rygtebasis på nuværende tidspunkt.

Mere til historien

Generelt er der mange rygter og spekulationer ude om Apple og holder disse stik bliver det et rigtigt spændende første halvår af 2019. Der rygtes at være nye iPads på vej, nye AirPods og endelig forlyder det også opladestationen AirPower skulle være på vej i handlen. Ligesom der også er rygter om, at Apple vil offentliggøre deres ”Netflix-konkurrent”. Apple har ikke kommenteret på nogle af de mange rygter.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram