iOS 12.2 beta afslører nye iPads og iPod Touch

Den første iOS 12.2 beta er ude til udviklerne. Nu forlyder det, at kildekoden afslører flere nye iPads og en ny iPod Touch er på vej.

Apple frigav i sidste uge iOS 12.2 til udviklerne og kildekoden afslører, at en række nye produkter kan være på vej.

Kildekoden indeholder blandt andet teksten ”iPad11Wifi” og ”iPad11Cellular”, hvilket kunne indikere nye iPads. Rygterne har også svirret om en billigere iPad, samt en ny generation af iPad Mini.

Apple på vej med iPad Mini og ”billig” iPad i 2019

Faktisk er der referencer til fire iPads, som i kildekoden er identificeret som iPad11.1, iPad11.2, iPad11.3 og iPad11.4. Det er både Wifi only og WiFi-Cellular modeller.

Det er iOS-uvikleren Steve Troughton-Smith, som har kigget nærmere i kildekoden og fundet ud af, at der er nogle oplysninger, der kan referere til kommende enheder. Det skriver 9to5mac.com.

Steve Troughton-Smith mener desuden ikke, at nogen af de fire iPads bliver udstyret med Face-ID. Om det betyder, at der er tale om fire forskellige billige iPad-modeller vides ikke.

Apple arbejder nu på iOS 12.2

Kildekoden har desuden en lille reference til iPod Touch, iPod9.1 forlyder det i koden. Så om vi skal forvente, at Apple vil lancere en ny iPod Touch er altså tænkeligt. Den kommer formentlig hverken med FaceID eller Touch ID. Kommer Apple med en ny iPod Touch vil det blive 7. generation. iPod Touch 6. generation blev lanceret i 2015 og denne sælges fortsat.

Det er flere år siden, at Apple både lancerede en iPad Mini og en iPod Touch. Så det er altså spændende om det er produkter vi atter får at se i 2019.

Er dette iPad Mini (5. generation)?

Om disse produkter er på vej eller ej er ikke hverken be- eller afkræftet fra Apple. Men er der hold i ”rygterne” så kunne marts måned være et godt bud til en event. Apple har tidligere lanceret iPad’s i foråret.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple melder nyt ud.

Mere til historien

Apple oplyste i slutningen af sidste år, at de havde solgt over 400 millioner eksemplarer af iPads igennem årene. I samme ombæring meldte de også ud, at de ikke længere ville offentliggøre salgstal for iPhones, iPads og Macs.

Apple har frigivet iOS 17.1.2

KORT NYT: Apple er klar med en ny sikkerhedsopdatering til iPhone, der anbefales til alle enheder. Der er ligeledes en klar til iPad og Mac også.

(mere…)
Apple får artige stryg af Huawei

Trods slutspurt på de nyere markeder, vil der forlade færre smartphones fra fabrikkerne i år, vurderer analysefirma.

(mere…)
Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram