iOS 12.2 beta afslører nye iPads og iPod Touch

Den første iOS 12.2 beta er ude til udviklerne. Nu forlyder det, at kildekoden afslører flere nye iPads og en ny iPod Touch er på vej.

Apple frigav i sidste uge iOS 12.2 til udviklerne og kildekoden afslører, at en række nye produkter kan være på vej.

Kildekoden indeholder blandt andet teksten ”iPad11Wifi” og ”iPad11Cellular”, hvilket kunne indikere nye iPads. Rygterne har også svirret om en billigere iPad, samt en ny generation af iPad Mini.

Apple på vej med iPad Mini og ”billig” iPad i 2019

Faktisk er der referencer til fire iPads, som i kildekoden er identificeret som iPad11.1, iPad11.2, iPad11.3 og iPad11.4. Det er både Wifi only og WiFi-Cellular modeller.

Det er iOS-uvikleren Steve Troughton-Smith, som har kigget nærmere i kildekoden og fundet ud af, at der er nogle oplysninger, der kan referere til kommende enheder. Det skriver 9to5mac.com.

Steve Troughton-Smith mener desuden ikke, at nogen af de fire iPads bliver udstyret med Face-ID. Om det betyder, at der er tale om fire forskellige billige iPad-modeller vides ikke.

Apple arbejder nu på iOS 12.2

Kildekoden har desuden en lille reference til iPod Touch, iPod9.1 forlyder det i koden. Så om vi skal forvente, at Apple vil lancere en ny iPod Touch er altså tænkeligt. Den kommer formentlig hverken med FaceID eller Touch ID. Kommer Apple med en ny iPod Touch vil det blive 7. generation. iPod Touch 6. generation blev lanceret i 2015 og denne sælges fortsat.

Det er flere år siden, at Apple både lancerede en iPad Mini og en iPod Touch. Så det er altså spændende om det er produkter vi atter får at se i 2019.

Er dette iPad Mini (5. generation)?

Om disse produkter er på vej eller ej er ikke hverken be- eller afkræftet fra Apple. Men er der hold i ”rygterne” så kunne marts måned være et godt bud til en event. Apple har tidligere lanceret iPad’s i foråret.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple melder nyt ud.

Mere til historien

Apple oplyste i slutningen af sidste år, at de havde solgt over 400 millioner eksemplarer af iPads igennem årene. I samme ombæring meldte de også ud, at de ikke længere ville offentliggøre salgstal for iPhones, iPads og Macs.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram