iOS 12.2 beta afslører nye iPads og iPod Touch

0

Den første iOS 12.2 beta er ude til udviklerne. Nu forlyder det, at kildekoden afslører flere nye iPads og en ny iPod Touch er på vej.

Apple frigav i sidste uge iOS 12.2 til udviklerne og kildekoden afslører, at en række nye produkter kan være på vej.

Kildekoden indeholder blandt andet teksten ”iPad11Wifi” og ”iPad11Cellular”, hvilket kunne indikere nye iPads. Rygterne har også svirret om en billigere iPad, samt en ny generation af iPad Mini.

Apple på vej med iPad Mini og ”billig” iPad i 2019

Faktisk er der referencer til fire iPads, som i kildekoden er identificeret som iPad11.1, iPad11.2, iPad11.3 og iPad11.4. Det er både Wifi only og WiFi-Cellular modeller.

Det er iOS-uvikleren Steve Troughton-Smith, som har kigget nærmere i kildekoden og fundet ud af, at der er nogle oplysninger, der kan referere til kommende enheder. Det skriver 9to5mac.com.

Steve Troughton-Smith mener desuden ikke, at nogen af de fire iPads bliver udstyret med Face-ID. Om det betyder, at der er tale om fire forskellige billige iPad-modeller vides ikke.

Apple arbejder nu på iOS 12.2

Kildekoden har desuden en lille reference til iPod Touch, iPod9.1 forlyder det i koden. Så om vi skal forvente, at Apple vil lancere en ny iPod Touch er altså tænkeligt. Den kommer formentlig hverken med FaceID eller Touch ID. Kommer Apple med en ny iPod Touch vil det blive 7. generation. iPod Touch 6. generation blev lanceret i 2015 og denne sælges fortsat.

Det er flere år siden, at Apple både lancerede en iPad Mini og en iPod Touch. Så det er altså spændende om det er produkter vi atter får at se i 2019.

Er dette iPad Mini (5. generation)?

Om disse produkter er på vej eller ej er ikke hverken be- eller afkræftet fra Apple. Men er der hold i ”rygterne” så kunne marts måned være et godt bud til en event. Apple har tidligere lanceret iPad’s i foråret.

MereMobil.dk holder dig opdateret når Apple melder nyt ud.

Mere til historien

Apple oplyste i slutningen af sidste år, at de havde solgt over 400 millioner eksemplarer af iPads igennem årene. I samme ombæring meldte de også ud, at de ikke længere ville offentliggøre salgstal for iPhones, iPads og Macs.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer