Er dette iPad Mini (5. generation)?

0

RYGTER: Rygterne svirrer om en ny iPad Mini fra Apple. Se de lækkede billeder af det som angiveligt er en ny iPad Mini.

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med en ny iPad Mini og produktionen skulle være påbegyndt. Det skriver GSMArena.com. Oplysningerne stammer ifølge GSMArena.com fra China Times og er altså ikke bekræftet af Apple.

Apple på vej med iPad Mini og ”billig” iPad i 2019

Designet skulle være i stil med det, som kendes fra iPad 9,7” (2018).

Om man vil kunne benytte den nye Apple Pencil på den måske kommende iPad Mini er uvist.

Skulle billederne være ægte, så ligner det at den kommer med en 3,5 mm jackstik port i øverste højre hjørne. I så fald er det første gang, at der kommer en iOS-enhed med plads til jackstik siden iPad 9,7” fra marts 2018.

ANMELDELSE: iPad Pro 2018 – iPad er genopfundet

Der er en masse iPad Mini 5 oplysninger i omløb som tydeligt er falske. Derfor anbefaler vi også at tage dette rygte med et gran salt inden der er mere hårdnakkede rygter.

På nuværende tidspunkt er der heller ikke rygter om specifikationerne. Andet end det selvfølgelig forventes at være en opgradering i forhold til den seneste iPad Mini model. Og det skulle det også gerne være, da Apple sidst lancerede en iPad Mini i 2015.

Om der er Face ID, fingeraftrykslæser eller andet – ja det er altså fortsat uvist.

Tror du, at Apple er på vej med en iPad Mini (5. generation)? Og tror du disse billeder er ægte? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Generelt går salget af iPads ganske godt – særligt i forhold til konkurrenterne. Apple har solgt mere end 400 millioner eksemplarer af iPads.

Mere til historien

Siden 2015, hvor den seneste iPad Mini kom på markedet, er der sket noget med skærmene på iPhones – de er nemlig blevet større. Og med iPhone Xs Max og Plus-modellerne er behovet for en iPad Mini måske blevet mindre?

Læs også:
Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer