Er dette iPad Mini (5. generation)?

RYGTER: Rygterne svirrer om en ny iPad Mini fra Apple. Se de lækkede billeder af det som angiveligt er en ny iPad Mini.

Rygterne svirrer om, at Apple er på vej med en ny iPad Mini og produktionen skulle være påbegyndt. Det skriver GSMArena.com. Oplysningerne stammer ifølge GSMArena.com fra China Times og er altså ikke bekræftet af Apple.

Apple på vej med iPad Mini og ”billig” iPad i 2019

Designet skulle være i stil med det, som kendes fra iPad 9,7” (2018).

Om man vil kunne benytte den nye Apple Pencil på den måske kommende iPad Mini er uvist.

Skulle billederne være ægte, så ligner det at den kommer med en 3,5 mm jackstik port i øverste højre hjørne. I så fald er det første gang, at der kommer en iOS-enhed med plads til jackstik siden iPad 9,7” fra marts 2018.

ANMELDELSE: iPad Pro 2018 – iPad er genopfundet

Der er en masse iPad Mini 5 oplysninger i omløb som tydeligt er falske. Derfor anbefaler vi også at tage dette rygte med et gran salt inden der er mere hårdnakkede rygter.

På nuværende tidspunkt er der heller ikke rygter om specifikationerne. Andet end det selvfølgelig forventes at være en opgradering i forhold til den seneste iPad Mini model. Og det skulle det også gerne være, da Apple sidst lancerede en iPad Mini i 2015.

Om der er Face ID, fingeraftrykslæser eller andet – ja det er altså fortsat uvist.

Tror du, at Apple er på vej med en iPad Mini (5. generation)? Og tror du disse billeder er ægte? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder.

Generelt går salget af iPads ganske godt – særligt i forhold til konkurrenterne. Apple har solgt mere end 400 millioner eksemplarer af iPads.

Mere til historien

Siden 2015, hvor den seneste iPad Mini kom på markedet, er der sket noget med skærmene på iPhones – de er nemlig blevet større. Og med iPhone Xs Max og Plus-modellerne er behovet for en iPad Mini måske blevet mindre?

Læs også:
Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Elon Musk forbyder brug af Apple

Tesla-ejeren Elon Musk har reageret på Apples lancering af Apple Intelligence i blandt andet iPhone og iPad.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram