Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Apple fortalte under fremlæggelsen for selskabets kvartalsregnskab, at de ikke længere vil afsløre salgstallene for iPhones, iPads og Macs.

Luca Maestri, Apples CFO, fortalte i forbindelse med selskabets seneste fremlæggelse af kvartalsregnskab, at de ikke længere vil rapportere salgstal for de vigtigste produkter.

Der er tale om salgstallene for iPhones, iPads og Mac-computere. Det skriver Bloomberg.

Om det er for at skjule svage væksttal for Apples produkter eller om det er for at forsøge at rette fokus på hele virksomheden eller hvad der er til grund for dette, er uvist.

-”Jeg var chokeret, men det giver mening. Apple ønsker, at investorer skal fokusere mindre på iPhone-enheder og mere på den samlede Apple-forretning. Det kommer til at tage et par kvartaler for Apple at vinde investorernes tillid med denne nye måde at analysere Apples historie på,” siger Gene Munster, en garvet Apple-analytiker hos Loup Ventures til Bloomberg.

Det er ikke kun Apples salg, der er blevet lavere. En analyse fra IDC viser, at der blev solgt 355,2 millioner smartphones på verdensplan i tredje kvartal. Dette er en nedgang på 6 procent i forhold til samme kvartal forrige år.

Det er også fjerde kvartal i træk, at der altså er dalene salgstal, ifølge IDC.

Apple fortalte også, at de ikke har nået forventningerne til antallet af solgte enheder. Men til trods for dette, så har de altså nået en bedre top- og bundlinje end forventet.

Ingen iPhone salgsrekord men omsætningen flyver derudaf

Synes du, at det er ærgeligt ikke længere at kunne se, hvor mange iPhones og iPads, der sælges? Eller har det ingen betydning for dig? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du tænker om Apples tiltag.

Mere til historien

Apple offentliggjorde tidligere denne uge to nye iPad-modeller, som har en skærm på henholdsvis 11 tommer og 12,9 tommer.

MacBook Air opdateres med ny chip

Nu kommer MacBook Air i to nye udgaver, der kører på den nyeste chip fra Apple.

(mere…)
Spotify vinder… Milliardbøde på vej

Intet mindre end 1,8 milliarder euro i bøde er på vej fra EU-Kommissionen til techgigant.

(mere…)
Rygterne svirrer om nyt Apple-produkt

Skal man tro de seneste rygter, så forlyder det, at Apple måske vil annoncere et nyt produkt i denne uge.

(mere…)
Apple klar med egen sportsapp

Apple har lanceret deres egen sportsapp, som f.eks. leverer resultater og statistik i realtid.

(mere…)
Disse iPhones kan måske opdateres til iOS 18

Apple ventes, at komme med en ny stor iOS-opdatering i efteråret. Her er listen over de iPhones der ventes at kunne opdateres til iOS 18.

(mere…)
Apples elbil Apple Car droppet

Apples elbil har ladet vente på sig og nu forlyder det, at deres Apple Car-projekt er droppet helt.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
105 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram