Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

Apple fortalte under fremlæggelsen for selskabets kvartalsregnskab, at de ikke længere vil afsløre salgstallene for iPhones, iPads og Macs.

Luca Maestri, Apples CFO, fortalte i forbindelse med selskabets seneste fremlæggelse af kvartalsregnskab, at de ikke længere vil rapportere salgstal for de vigtigste produkter.

Der er tale om salgstallene for iPhones, iPads og Mac-computere. Det skriver Bloomberg.

Om det er for at skjule svage væksttal for Apples produkter eller om det er for at forsøge at rette fokus på hele virksomheden eller hvad der er til grund for dette, er uvist.

-”Jeg var chokeret, men det giver mening. Apple ønsker, at investorer skal fokusere mindre på iPhone-enheder og mere på den samlede Apple-forretning. Det kommer til at tage et par kvartaler for Apple at vinde investorernes tillid med denne nye måde at analysere Apples historie på,” siger Gene Munster, en garvet Apple-analytiker hos Loup Ventures til Bloomberg.

Det er ikke kun Apples salg, der er blevet lavere. En analyse fra IDC viser, at der blev solgt 355,2 millioner smartphones på verdensplan i tredje kvartal. Dette er en nedgang på 6 procent i forhold til samme kvartal forrige år.

Det er også fjerde kvartal i træk, at der altså er dalene salgstal, ifølge IDC.

Apple fortalte også, at de ikke har nået forventningerne til antallet af solgte enheder. Men til trods for dette, så har de altså nået en bedre top- og bundlinje end forventet.

- Ingen iPhone salgsrekord men omsætningen flyver derudaf

Synes du, at det er ærgeligt ikke længere at kunne se, hvor mange iPhones og iPads, der sælges? Eller har det ingen betydning for dig? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du tænker om Apples tiltag.

Mere til historien

Apple offentliggjorde tidligere denne uge to nye iPad-modeller, som har en skærm på henholdsvis 11 tommer og 12,9 tommer.

Apple arbejder med annoncer til iPhone og iPad

Apple har ambitioner om at flerdoble milliardomsætningen på annoncer. Og udvide reklameforretningen markant.

(mere…)
Ny MacBook Air (M2) test | En perfekt studiecomputer, men…

TEST: MacBook Air (M2) fungerer fantastisk, men er en svær mellemvejs-computer at bedømme. Læs inden du køber.

(mere…)
Apple gør klar til større efterspørgsel

Leverandører af dele til den kommende iPhone-serie har angiveligt fået besked på at øge produktionen.

(mere…)
Apple Watch Series 8 får måske ikke nyt design – men nye farver

Nye rygter forventer ikke nyt design på Apple Watch Series 8, men kun nye farvevarianter af de forskellige modeller.

(mere…)
Apple udskyder iPadOS 16 – iOS 16 forventes planmæssigt

Det tyder på, at Apple ikke lancerer iPadOS 16 og iOS 16 samtidig, som de normalt ellers gør. Måske forsinkes iPadOS 16 med en måned.

(mere…)
Rygtebørsen: Apple ændrer på iPhone-farverne

Med kun få uger til en mulig lancering af iPhone 14-serien er der gang i rygtebørsen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
105 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram