Apple: Du får ikke længere salgstal for iPhone, iPad og Mac

102

Apple fortalte under fremlæggelsen for selskabets kvartalsregnskab, at de ikke længere vil afsløre salgstallene for iPhones, iPads og Macs.

Luca Maestri, Apples CFO, fortalte i forbindelse med selskabets seneste fremlæggelse af kvartalsregnskab, at de ikke længere vil rapportere salgstal for de vigtigste produkter.

Der er tale om salgstallene for iPhones, iPads og Mac-computere. Det skriver Bloomberg.

Om det er for at skjule svage væksttal for Apples produkter eller om det er for at forsøge at rette fokus på hele virksomheden eller hvad der er til grund for dette, er uvist.

-”Jeg var chokeret, men det giver mening. Apple ønsker, at investorer skal fokusere mindre på iPhone-enheder og mere på den samlede Apple-forretning. Det kommer til at tage et par kvartaler for Apple at vinde investorernes tillid med denne nye måde at analysere Apples historie på,” siger Gene Munster, en garvet Apple-analytiker hos Loup Ventures til Bloomberg.

Det er ikke kun Apples salg, der er blevet lavere. En analyse fra IDC viser, at der blev solgt 355,2 millioner smartphones på verdensplan i tredje kvartal. Dette er en nedgang på 6 procent i forhold til samme kvartal forrige år.

Det er også fjerde kvartal i træk, at der altså er dalene salgstal, ifølge IDC.

Apple fortalte også, at de ikke har nået forventningerne til antallet af solgte enheder. Men til trods for dette, så har de altså nået en bedre top- og bundlinje end forventet.

Ingen iPhone salgsrekord men omsætningen flyver derudaf

Synes du, at det er ærgeligt ikke længere at kunne se, hvor mange iPhones og iPads, der sælges? Eller har det ingen betydning for dig? Skriv gerne i kommentarfeltet herunder, hvad du tænker om Apples tiltag.

Mere til historien

Apple offentliggjorde tidligere denne uge to nye iPad-modeller, som har en skærm på henholdsvis 11 tommer og 12,9 tommer.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
102 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer