AirPower er på vej til foråret

RYGTE: Apple vil i løbet af foråret lancere en ny generation af deres AirPods, men også den længe ventede opladedock AirPower skulle se dagens lys.

Apple AirPower
AirPower plade fra Apple der kan lade både iPhone, iPad og AirPods (Foto: Apple)

Der har været mange skriverier om Apples AirPower, som blev fremvist tilbage i 2017. En lancering inden udgangen af 2017 blev det aldrig til. Og i 2018 var der periodisk meget stille omkring produktet.

Men nu skulle AirPower opladestationen langt om længe være på vej. En lancering i foråret ventes at være en realitet. Det skriver Mysmartprice.com.

Apple AirPower – lanceres den eller glemmes den?

AirPower er angiveligt tykkere end det var forventet i første omgang. Det kan være konstruktionen, der har gjort, at AirPower er blevet udskudt ad flere omgange.

Apple skulle desuden arbejde på flere ”ekskluvie features” til AirPower. Hvis dette handler om software, så skal vi nok vente indtil iOS 13.

AirPower opladestation ventes at få en pris på omkring 150 dollars.

AirPower er kompatibel med iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8 Plus og iPhone 8. Dette er de enheder, som understøtter trådløs opladning.

Det er uvist, hvornår AirPower præcis kommer i handlen, samt hvad den danske pris vil blive. Men MereMobil.dk holder dig opdateret når der er meldt noget officielt ud fra Apple.

Apple har i skrivende stund ikke oplyst hvorvidt AirPower vil blive lanceret i løbet af foråret.

Dog stemmer rygterne overens med hvad vi skrev i januar 2019. Her skrev vi nemlig, at produktionen ville starte i slutningen af januar og AirPower ville blive lanceret i første kvartal.

Nu kommer Apples AirPower måske endelig

Mere til historien

Det rygtes også, at Apple vil lancere en konkurrent til streamingtjenesten Netflix. Denne skulle måske også se dagens lys i foråret. Dermed kan det blive et ret spændende forår for Apple. Apple har ikke meldt noget officielt ud omkring denne heller.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram