Nu kommer Apples AirPower måske endelig

10

RYGTE: Venter du på Apples opladestation AirPower? Nu forlyder det, at produktionen er i gang. Er dette korrekt kan en lancering være rundt om hjørnet.

Der har været mange rygter og spekulationer om Apples opladestation, AirPower, som blev afsløret i forbindelse med lanceringen af iPhone X tilbage i september 2017.

Apple AirPower
AirPower plade fra Apple der kan lade både iPhone, iPad og AirPods (Foto: Apple)

Siden dengang har der været stille omkring produktet med kun få udmeldinger engang imellem om, at produktet var yderligere forsinket.

Airpower – Apples trådløse oplader er yderligere forsinket

I oktober 2018 skrev vi en artikel om hvorvidt AirPower måske bare skulle glemmes.

Nu er nye rygter begyndt at svirre. Det er Twitter-profilen, ChargerLAB, der skriver, at fra ”pålidelige kilder” er produktionen er startet hos den kinesiske producent Luxshare Precision og at producenten Pegatron starter produktionen den 21. januar 2019.

Det er dog vigtigt at huske, at der kun er tale om rygter. Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget nyt ud omkring AirPower

Dog har analytikeren Ming-Chi Kuo tidligere meldt ud, at han forudså AirPower ville blive lanceret i første kvartal 2019. Det skriver Pocketnow.com.

Er trådløs opladning smart? Få styr på fordele og ulemper

Men før du glæder dig for meget, så afvent lige om Apple melder noget officielt ud omkring dette. MereMobil.dk holder dig opdateret og skriver selvfølgelig når der er nyt i sagen.

Mere til historien

Hvis du vil blive klogere på trådløs opladning, så kan du læse vores baggrundsartikel omkring emnet.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer