Samsung Galaxy Watch 3 - alle rygterne

Det kommende Samsung Galaxy Watch 3 forventes at blive lanceret om et par måneder. Vi har samlet alle rygterne om Samsungs kommende smartwatch.

Samsung Galaxy Watch
Det kommende Samsung Galaxy Watch 3 forventes at få en tyndere ramme om skærmen, end det vi kender fra modellen på billedet. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Watch 3 er dukket op i forbindelse med forskellige certificeringer samt lækkede informationer og rygter over de seneste måneder. Det skriver Pocketnow. Tidligere rygter har blandt andet afsløret en roterende ramme om skærmen og forskellige størrelser.

Lækre nye high-end PC’ere fra Samsung

Nu ser det imidlertid ud til, at mere eller mindre alle informationer om det kommende smartwatch har fundet vej til internettet. Samsung Galaxy Watch 3 forventes lanceret i slutningen af juli forud for Samsungs Unpacked-arrangement, som finder sted den 5. august 2020.

Alt vi ved om Samsung Galaxy Watch 3

Først og fremmest kommer uret i to varianter; 41 mm med en skærm på 1,2 tommer og 45 mm med en skærm på 1,4 tommer.

Som vi kender det fra tidligere Samsung-smartwatches, vil Galaxy Watch 3 også få den roterende ramme om skærmen – om end sandsynligvis tyndere end tidligere. Selve skærmen bliver beskyttet af Gorilla Glass DX.

Samsung Galaxy Watch 3 specifikationer

  • RAM: 1 GB
  • Lagerplads: 8 GB
  • Styresystem: Tizen OS 5.5
  • Batteri: 41 mm får et batteri på 247 mAh & 45 mm får et batteri på 350 mAh
  • Hus: Rustfrit stål eller titanium
  • Pulsmåler: Ja, med 8 pulsmålende fotodioder, som også vil understøtte blodtryksmåling
  • EKG: Ja, men det er endnu uvist om det vil være tilgængeligt ved lancering
  • Beskyttelse: IP68 samt MIL-STD-810G
  • Andet: LTE, GPS og WiFi

Udover det nye smartwatch forventes Samsung at lancere minimum to nye telefoner – en efterfølger til den foldbare, Samsung Galaxy Fold, samt det nye flagskib, Samsung Galaxy Note20.

Mere til historien

I takt med at vi nærmere os Samsungs Unpacked-arrangement, tiltager rygterne selvfølgelig også. Det forlyder blandt andet, at vi kan få reklamer i næste version af Samsungs styresystem - måske er dette dog blot en ondsindet rygte.

Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram