Samsung Galaxy Watch 3 – alle rygterne

0

Det kommende Samsung Galaxy Watch 3 forventes at blive lanceret om et par måneder. Vi har samlet alle rygterne om Samsungs kommende smartwatch.

Samsung Galaxy Watch
Det kommende Samsung Galaxy Watch 3 forventes at få en tyndere ramme om skærmen, end det vi kender fra modellen på billedet. (Foto: Samsung)

Samsung Galaxy Watch 3 er dukket op i forbindelse med forskellige certificeringer samt lækkede informationer og rygter over de seneste måneder. Det skriver Pocketnow. Tidligere rygter har blandt andet afsløret en roterende ramme om skærmen og forskellige størrelser.

Lækre nye high-end PC’ere fra Samsung

Nu ser det imidlertid ud til, at mere eller mindre alle informationer om det kommende smartwatch har fundet vej til internettet. Samsung Galaxy Watch 3 forventes lanceret i slutningen af juli forud for Samsungs Unpacked-arrangement, som finder sted den 5. august 2020.

Alt vi ved om Samsung Galaxy Watch 3

Først og fremmest kommer uret i to varianter; 41 mm med en skærm på 1,2 tommer og 45 mm med en skærm på 1,4 tommer.

Som vi kender det fra tidligere Samsung-smartwatches, vil Galaxy Watch 3 også få den roterende ramme om skærmen – om end sandsynligvis tyndere end tidligere. Selve skærmen bliver beskyttet af Gorilla Glass DX.

Samsung Galaxy Watch 3 specifikationer

  • RAM: 1 GB
  • Lagerplads: 8 GB
  • Styresystem: Tizen OS 5.5
  • Batteri: 41 mm får et batteri på 247 mAh & 45 mm får et batteri på 350 mAh
  • Hus: Rustfrit stål eller titanium
  • Pulsmåler: Ja, med 8 pulsmålende fotodioder, som også vil understøtte blodtryksmåling
  • EKG: Ja, men det er endnu uvist om det vil være tilgængeligt ved lancering
  • Beskyttelse: IP68 samt MIL-STD-810G
  • Andet: LTE, GPS og WiFi

Udover det nye smartwatch forventes Samsung at lancere minimum to nye telefoner – en efterfølger til den foldbare, Samsung Galaxy Fold, samt det nye flagskib, Samsung Galaxy Note20.

Mere til historien

I takt med at vi nærmere os Samsungs Unpacked-arrangement, tiltager rygterne selvfølgelig også. Det forlyder blandt andet, at vi kan få reklamer i næste version af Samsungs styresystem – måske er dette dog blot en ondsindet rygte.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer