Skærmen på Samsung Galaxy Note20 er måske ikke ”all that”

Det ventes, at Samsung vil lancere deres nyeste Note-serie i løbet af august, men skærmen er måske ikke så vild, som mange havde forventet.

August måned plejer at være der, hvor Samsung afslører de nyeste Galaxy Note-enheder. Det ser også ud til, at det bliver tilfældet i år.

Samsung Galaxy Fold 2 og Galaxy Note20-event i start august

Men det ser også ud til, at skærmen på Galaxy Note20 ikke bliver så vild, som mange nok ellers havde forventet. Ifølge Twitter-brugeren Ice Universe er det formentlig en skærm med 1080p opløsning og ”kun” 60 Hz i opdateringshastighed. Det skriver GSMArena.com.

Opdateringshastigheden ser ud til at være noget af det mange producenter sætter fokus på her i 2020. Det ventes også, at mindst to af modellerne i iPhone 12-serien har 120 Hz.

iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Holder oplysningerne fra Ice Universe stik og kommer Galaxy Note20 ”kun” med 60 Hz opdateringshastighed, så er det altså et skridt ned i forhold til Galaxy Note10.

Samsung Galaxy Note20+ får 50x zoom

Det kan dog være strategisk for Samsung for at gøre forskellen på Galaxy Note20 og Galaxy Note20+ større da plusmodellen vil komme med 120 Hz - ifølge rygterne.

Vi er meget klogere på dette, når Samsung har afsløret alle de officielle detaljer om Galaxy Note20-serien.

Hvis du vil vide mere om skærme og hvad opdateringshastighederne betyder for dig, så lyt til denne episode af vores podcast.

Mere til historien

Det ventes, at Samsungs Unpacked event afholdes i august. Det vil være en streaming-event. Foruden Galaxy Note20-serien, så ventes det også, at Samsung vil afsløre Galaxy Fold 2, Z Flip 5G og formentlig Galaxy Watch 3.

Samsung Galaxy S23-serien får stor kamera-opdatering

En softwareopdatering, som forbedrer kameraets ydeevne samt andre rettelser, er på vej til Samsung Galaxy S23-serien.

(mere…)
Når rygterne stikker af og bliver til 'sandhed'

BAGGRUND: En god overskrift sælger kliks – også selvom den er forkert. Kom med bag forhænget.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 test | ualmindelig vellykket

TEST: Prisen er fornuftig og kvaliteten god. Læs min Samsung Galaxy A54 test her. Måske er A54 den eneste mobil, du behøver.

(mere…)
Motorola på vej med nye modeller

Nye detaljer er lækket om de kommende Motorola Moto Edge 40-modeller. Se specifikationerne her.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram