iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Det rygtes, at Apple i deres iPhone 12-serie kommer med to modeller, som har 120 Hz opdateringshastighed.

Tweetet der viser kommunikationen mellem Jon Prosser og Ross Young om, hvilke smartphones der kommer med skærme med 120 Hz opdateringshastighed i 2020 (Kilde: Pocketnow.com / Twitter)

Twitter-brugeren Jon Prosser har lagt et tweet op, hvor han henviser til Twitter-brugeren Ross Youngs liste over smartphones i 2020 med 120 Hz opdateringshastighed. Det skriver Pocketnow.com.

Det ser derfor ud til, at der kommer hele to iPhone modeller i iPhone 12-serien, som altså har 120 Hz opdateringshastighed. Det er iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

PODCAST: Hvor genialt er 120 Hz-skærme egentlig?

120 Hz opdateringshastighed er for mange det ”hotte” i 2020. Men ikke alle er med på den trend. Eksempelvis har Sony Xperia 1 II kun 60 Hz opdateringshastighed.

Det er dog uvist, hvor meget man lige skal tro på rygterne. Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud. Dog har iPad Pro også 120 Hz opdateringshastighed, som du blandt andet kan få glæde af, når du spiller Fortnite.

Rygterne er dog ikke noget nyt, da vi også allerede i sommeren 2019 skrev om, at en eller flere af Apples iPhone-modeller i 2020 kunne få 120 Hz opdateringshastighed.

Du kan se billedet herunder, der viser Jon Prosser’s forudsigelser om specifikationerne på de kommende fire iPhone 12-modeller.

Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)
Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)

Mere til historien

Da Samsung Galaxy S20 Ultra kom på markedet i marts måned havde Tom’s Guide undersøgt, hvor meget 120 Hz opdateringshastighed på skærmen betød for batteriet. Det viste sig faktisk, at det betød et øget batteriforbrug.

HomePod Mini fås i en ny farve

Apple er klar med en lille lancering her i sommerferien - en ny farve af HomePod Mini.

(mere…)
Nu kan du teste den næste store iPhone-opdatering

Apple har udgivet den første public beta af iOS 18. Du kan hente den og selv teste på din iPhone.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 og Xiaomi 15 Pro er lækket

KORT NYT: Der er flere måneder til lanceringen, men allerede nu er specifikationerne på Xiaomi 15 og 15 Pro ude.

(mere…)
Samsung Galaxy Buds 3 afsløret inden lancering

Video afslører de kommende Samsung Galaxy Buds 3. Se videoen her.

(mere…)
Smartere Siri kommer først i 2025

RYGTE: Hvis du venter spændt på en smartere Siri, skal du nok vente noget tid endnu.

(mere…)
Xiaomis næste foldbare kommer måske globalt

RYGTE: Den kommende Xiaomi Mix Fold 4 rammer globalt, og vil være verdens tyndeste foldbare telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram