iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Det rygtes, at Apple i deres iPhone 12-serie kommer med to modeller, som har 120 Hz opdateringshastighed.

Tweetet der viser kommunikationen mellem Jon Prosser og Ross Young om, hvilke smartphones der kommer med skærme med 120 Hz opdateringshastighed i 2020 (Kilde: Pocketnow.com / Twitter)

Twitter-brugeren Jon Prosser har lagt et tweet op, hvor han henviser til Twitter-brugeren Ross Youngs liste over smartphones i 2020 med 120 Hz opdateringshastighed. Det skriver Pocketnow.com.

Det ser derfor ud til, at der kommer hele to iPhone modeller i iPhone 12-serien, som altså har 120 Hz opdateringshastighed. Det er iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

PODCAST: Hvor genialt er 120 Hz-skærme egentlig?

120 Hz opdateringshastighed er for mange det ”hotte” i 2020. Men ikke alle er med på den trend. Eksempelvis har Sony Xperia 1 II kun 60 Hz opdateringshastighed.

Det er dog uvist, hvor meget man lige skal tro på rygterne. Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud. Dog har iPad Pro også 120 Hz opdateringshastighed, som du blandt andet kan få glæde af, når du spiller Fortnite.

Rygterne er dog ikke noget nyt, da vi også allerede i sommeren 2019 skrev om, at en eller flere af Apples iPhone-modeller i 2020 kunne få 120 Hz opdateringshastighed.

Du kan se billedet herunder, der viser Jon Prosser’s forudsigelser om specifikationerne på de kommende fire iPhone 12-modeller.

Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)
Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)

Mere til historien

Da Samsung Galaxy S20 Ultra kom på markedet i marts måned havde Tom's Guide undersøgt, hvor meget 120 Hz opdateringshastighed på skærmen betød for batteriet. Det viste sig faktisk, at det betød et øget batteriforbrug.

Mindst én af iPhone 14-modellerne bliver forsinket

Mindst en af de kommende iPhone 14-modeller skulle netop nu være forsinket pga. coronanedlukninger. Det er uvist om det påvirker salgsstarten.

(mere…)
Apples næste præsentation - datoen er klar

Datoen for den næste præsentation fra Apple er netop annonceret. Se tid og dato her.

(mere…)
Disse iPhones forventes at få iOS 16

En ny stor iOS-opdatering er på vej til iPhone. Se her hvilke telefoner, der ventes at blive opdateret til iOS 16.

(mere…)
Motorola på vej med 200 megapixels kamera-telefon

Rygterne svirrer - og har gjort længe - om en kommende Motorola telefon, der har et 200 megapixels kamera.

(mere…)
Lanceringsdatoen for iPhone 14-serien er måske afsløret

RYGTE: Der er længe til, men rygterne svirrer allerede om, hvornår Apple vil annoncere den kommende iPhone 14-serie.

(mere…)
Apple Watch Series 8 – rygter om nyt design

I efteråret kommer Apple Watch Series 8. Rygterne svirrer om, at Apple Watch vil få nyt design.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram