iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Det rygtes, at Apple i deres iPhone 12-serie kommer med to modeller, som har 120 Hz opdateringshastighed.

Tweetet der viser kommunikationen mellem Jon Prosser og Ross Young om, hvilke smartphones der kommer med skærme med 120 Hz opdateringshastighed i 2020 (Kilde: Pocketnow.com / Twitter)

Twitter-brugeren Jon Prosser har lagt et tweet op, hvor han henviser til Twitter-brugeren Ross Youngs liste over smartphones i 2020 med 120 Hz opdateringshastighed. Det skriver Pocketnow.com.

Det ser derfor ud til, at der kommer hele to iPhone modeller i iPhone 12-serien, som altså har 120 Hz opdateringshastighed. Det er iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

PODCAST: Hvor genialt er 120 Hz-skærme egentlig?

120 Hz opdateringshastighed er for mange det ”hotte” i 2020. Men ikke alle er med på den trend. Eksempelvis har Sony Xperia 1 II kun 60 Hz opdateringshastighed.

Det er dog uvist, hvor meget man lige skal tro på rygterne. Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud. Dog har iPad Pro også 120 Hz opdateringshastighed, som du blandt andet kan få glæde af, når du spiller Fortnite.

Rygterne er dog ikke noget nyt, da vi også allerede i sommeren 2019 skrev om, at en eller flere af Apples iPhone-modeller i 2020 kunne få 120 Hz opdateringshastighed.

Du kan se billedet herunder, der viser Jon Prosser’s forudsigelser om specifikationerne på de kommende fire iPhone 12-modeller.

Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)
Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)

Mere til historien

Da Samsung Galaxy S20 Ultra kom på markedet i marts måned havde Tom's Guide undersøgt, hvor meget 120 Hz opdateringshastighed på skærmen betød for batteriet. Det viste sig faktisk, at det betød et øget batteriforbrug.

Salget af iPhone 14-modellerne skuffer

Apple har angiveligt bedt leverandører om at sænke hastigheden på produktionen.

(mere…)
Er dette Samsung Galaxy S23 Ultra?

Nye billeder er dukket op af det, som måske er den kommende Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
iPhone 14 test | rigtig god men overflødig

TEST: iPhone 14 er en rigtig god , men prisen er simpelthen for høj og nyhederne mangler. Læs min iPhone 14 test her.

(mere…)
Sådan fortryder du afsendelse af en iMessage

TIP: Du kan fortryde afsendelse af en iMessage på iPhone og iPad. Læs her hvordan du redigerer og fortryder en iMessage-besked.

(mere…)
iPhone 14 Pro test | den største nyhed længe

TEST: Nyhedsværdien er reel på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max, men prisen er høj. Læs min iPhone 14 Pro test her.

(mere…)
Apple Watch Ultra og nye AirPods Pro er i butikkerne

I dag har Apple salgsstart på den længe ventede anden generation af deres populære AirPods Pro, samt deres helt nye Apple Watch Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram