iPhone 12 Pro får måske 120 Hz refreshrate

Det rygtes, at Apple i deres iPhone 12-serie kommer med to modeller, som har 120 Hz opdateringshastighed.

Tweetet der viser kommunikationen mellem Jon Prosser og Ross Young om, hvilke smartphones der kommer med skærme med 120 Hz opdateringshastighed i 2020 (Kilde: Pocketnow.com / Twitter)

Twitter-brugeren Jon Prosser har lagt et tweet op, hvor han henviser til Twitter-brugeren Ross Youngs liste over smartphones i 2020 med 120 Hz opdateringshastighed. Det skriver Pocketnow.com.

Det ser derfor ud til, at der kommer hele to iPhone modeller i iPhone 12-serien, som altså har 120 Hz opdateringshastighed. Det er iPhone 12 Pro og iPhone 12 Pro Max.

PODCAST: Hvor genialt er 120 Hz-skærme egentlig?

120 Hz opdateringshastighed er for mange det ”hotte” i 2020. Men ikke alle er med på den trend. Eksempelvis har Sony Xperia 1 II kun 60 Hz opdateringshastighed.

Det er dog uvist, hvor meget man lige skal tro på rygterne. Apple har på nuværende tidspunkt ikke meldt noget ud. Dog har iPad Pro også 120 Hz opdateringshastighed, som du blandt andet kan få glæde af, når du spiller Fortnite.

Rygterne er dog ikke noget nyt, da vi også allerede i sommeren 2019 skrev om, at en eller flere af Apples iPhone-modeller i 2020 kunne få 120 Hz opdateringshastighed.

Du kan se billedet herunder, der viser Jon Prosser’s forudsigelser om specifikationerne på de kommende fire iPhone 12-modeller.

Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)
Specifikationer og priser på de kommende iPhone-modeller, hvis Twitter-brugeren Jon Prosser får ret (Kilde: Pocketnow.com / Jon Prosser)

Mere til historien

Da Samsung Galaxy S20 Ultra kom på markedet i marts måned havde Tom’s Guide undersøgt, hvor meget 120 Hz opdateringshastighed på skærmen betød for batteriet. Det viste sig faktisk, at det betød et øget batteriforbrug.

iPad Pro 2024 er fortryllende lækker

TEST: Du ønsker dig iPad Pro i 2024-modellen, men det er nok ikke den, at du køber. Læs her min 13-tommer iPad Pro test.

(mere…)
Dette vidste du ikke om Apple Pencil Pro

Da Apple lancerede nye iPads tilbage i maj måned, så fik vi også Apple Pencil Pro, med en sjov detalje.

(mere…)
Bliv klar til EM og få livescore på din iPhone-låseskærm

TIP: Det er ved og være tid til EM i fodbold. Med Live Activity kan du få livescoren direkte på låseskærmen.

(mere…)
Specifikationerne på Xiaomi 15 er lækket

RYGTE: Specifikationerne på den kommende Xiaomi 15 skulle være blevet lækket i Kina.

(mere…)
Disse iPads kan opdateres til iPadOS 18

LISTE: Apple har givet en smagsprøve den næste store iPadOS-opdatering. Se hvilke iPads der kan opdateres til iPadOS 18.

(mere…)
iPadOS 18 kommer med lommeregner-app til iPad

Apple har fremvist de kommende software-opdateringer. En af nyhederne i iPadOS 18 er, at iPad nu får sin egen officielle lommeregner-app.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
38 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram