Specifikationerne på Samsung Galaxy Note20 Ultra

22

Så er der nyt om processor, skærm og refreshrate på den kommende Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Taget med Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ kunne tage gode billeder. Angiveligt får billederne fra Note20-serien endnu et løft. Billedet her er taget med Galaxy Note10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note20 Ultra bliver en telefon uden de store overraskelser. Det virker på papiret som en naturlig videreudvikling af Note10+ fra sidste år. I hvert fald hvis vi skal tro lækkede specifikationer, der lige nu er i omløb på nettet.

Det er igen ”Ice Universe”, der er kilde til dette læk, som vi naturligvis ikke ved hvorvidt har grobund i virkeligheden.

Ifølge rygterne taler vi om en Note20 Ultra med Qualcomm Snapdragon 865+ processor. Bemærk det lille ”+” i enden. Det er en nyere generation end den Snapdragon 865-processor, der findes i forårets topmodeller fra eksempelvis Sony, OnePlus og Motorola.

Du skal også forvente en skærm med QHD+ opløsning med en maksimal opdateringshastighed (refreshrate) på 120 Hz – ligesom vi har set det i Galaxy S20-serien.

En ting er specifikationerne en anden ting er hvordan telefonen fungerer ved dagligt brug. Her er det altid spændende ved Galaxy Note-serien, da Samsung er kendt for at komme med nye tiltag, der har S-Pen som omdrejningspunkt.

Her kan du se de specifikationer på Galaxy Note20 Ultra, som lige nu er i omløb.

Note20 Ultra specifikationer

  • Qualcomm Snapdragon 865+
  • Skærm: QHD+ opløsning, LTPO-display
  • 120 Hz refreshrate, der kan køre op til QHD+ opløsning
  • Nye kamerafunktioner

Der har også været talt om 100x zoom på Galaxy Note20 Ultra. Galaxy Note+ vil derimod kun komme med 50x zoom.

Ud fra tidligere rygter ser det ud til, at Samsung holder en præsentationsevent for Galaxy Note20-serien i starten af august. På MereMobil.dk følger vi rygterne og den kommende præsentation af Galaxy Note20-serien.

Gensyn med Galaxy Note10-serien (august 2019)

Mere til historien

Det bliver spændende om Samsung med Note20-serien kan leve op til forgængerne. Da jeg anmeldte Galaxy Note10+ konkluderede jeg: ”Galaxy Note10+ indeholder alt hvad du kan ønske dig i en smartphone” og gav den topkarakter. Du kan læse testen af Note10+ her.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer