Specifikationerne på Samsung Galaxy Note20 Ultra

Så er der nyt om processor, skærm og refreshrate på den kommende Samsung Galaxy Note20 Ultra.

Taget med Samsung Galaxy Note10+
Samsung Galaxy Note10+ kunne tage gode billeder. Angiveligt får billederne fra Note20-serien endnu et løft. Billedet her er taget med Galaxy Note10+ (Foto: MereMobil.dk)

Samsung Galaxy Note20 Ultra bliver en telefon uden de store overraskelser. Det virker på papiret som en naturlig videreudvikling af Note10+ fra sidste år. I hvert fald hvis vi skal tro lækkede specifikationer, der lige nu er i omløb på nettet.

Det er igen ”Ice Universe”, der er kilde til dette læk, som vi naturligvis ikke ved hvorvidt har grobund i virkeligheden.

Ifølge rygterne taler vi om en Note20 Ultra med Qualcomm Snapdragon 865+ processor. Bemærk det lille ”+” i enden. Det er en nyere generation end den Snapdragon 865-processor, der findes i forårets topmodeller fra eksempelvis Sony, OnePlus og Motorola.

Du skal også forvente en skærm med QHD+ opløsning med en maksimal opdateringshastighed (refreshrate) på 120 Hz – ligesom vi har set det i Galaxy S20-serien.

En ting er specifikationerne en anden ting er hvordan telefonen fungerer ved dagligt brug. Her er det altid spændende ved Galaxy Note-serien, da Samsung er kendt for at komme med nye tiltag, der har S-Pen som omdrejningspunkt.

Her kan du se de specifikationer på Galaxy Note20 Ultra, som lige nu er i omløb.

Note20 Ultra specifikationer

  • Qualcomm Snapdragon 865+
  • Skærm: QHD+ opløsning, LTPO-display
  • 120 Hz refreshrate, der kan køre op til QHD+ opløsning
  • Nye kamerafunktioner

Der har også været talt om 100x zoom på Galaxy Note20 Ultra. Galaxy Note+ vil derimod kun komme med 50x zoom.

Ud fra tidligere rygter ser det ud til, at Samsung holder en præsentationsevent for Galaxy Note20-serien i starten af august. På MereMobil.dk følger vi rygterne og den kommende præsentation af Galaxy Note20-serien.

Gensyn med Galaxy Note10-serien (august 2019)

Mere til historien

Det bliver spændende om Samsung med Note20-serien kan leve op til forgængerne. Da jeg anmeldte Galaxy Note10+ konkluderede jeg: ”Galaxy Note10+ indeholder alt hvad du kan ønske dig i en smartphone” og gav den topkarakter. Du kan læse testen af Note10+ her.

GTA 6 - her er hvad vi ved og forventer

Der er gået ni år, siden GTA V blev tilgængeligt. Rygterne om næste generation lever i bedste velgående.

(mere…)
Samsungs Freestyle projektor test | imponerede teknologi med for lidt lys

TEST: Næsten uanset vinklen kan Samsung The Freestyle projektor rettet billedet op. Imponerede! Lysstyrken er projektorens udfordring.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 – de seneste rygter

Der er et godt stykke tid til, at Samsung offentliggør den næste "topmodel" i Galaxy S-serien, men rygterne svirrer allerede nu.

(mere…)
Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro lækket

En S-version af de meget roste Xiaomi 12-modeller kan være stærkt på vej. Detaljer om Xiaomi 12S og Xiaomi 12S Pro er lækket.

(mere…)
Så vild bliver Xiaomi 12 Ultra

RYGTE: Xiaomi har i skrivende stund ikke annonceret Xiaomi 12 Ultra, men rygterne svirrer om telefonen. Se de forventede specifikationer her.

(mere…)
Motorola Razr 3 rygtes bedre og billigere end forgænger

Ifølge rygterne kan den kommende Motorola Razr 3 vise sig at være rigtigt interessant. Rygterne siger, at den bliver billigere og bedre end forgængeren.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
22 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram