Ny billig Samsung-telefon med stor skærm

Samsung Galaxy A20s bliver nu tilgængelig i Danmark til en skarp pris. Stor skærm, stort batteri og fingeraftrykslæser på bagsiden – men motoren er lille.

Samsung Galaxy A20s
Samsung Galaxy A20s (Foto: Samsung)

Har du behov for en smartphone med en rimelig stor skærm, uden den koster ret meget, så er det Samsung Galaxy A20s du skal se nærmere på. Galaxy A20s koster godt 1.400 kroner.

Telefonen byder på 6,5 tommer skærm, hvilket på nær 0,2 tommer, er den samme størrelse som skærmen på den noget dyrere Samsung Galaxy S20+.

Her holder sammenligningen også op. Var Galaxy A20s en bil ville det være en ”mikrobil” med alle de begrænsninger og mangler den nu byder på. Præcis som i mikrobilen kommer du fra punkt A til B – omend det ikke er så lækkert som på de lidt dyrere telefoner.

En lille motor der måske dækker behovet

Det er klart, at for 1.400 kroner får du ikke ydelser, der sparker benene væk under dig. A20s har relativt lille processorydelse. Ifølge Geekbench yder Galaxy A20s som en Galaxy S6 gjorde i 2015 ved såkaldt multicore-benchmark – 898 point.

Galaxy A20, som A20s udspringer fra, ligger på 837 point i den samme test mens A20e scorede 852 point. Til sammenligning ligger Galaxy S20-serien på omkring 3.000 point i en tilsvarende måling.

Nu er spørgsmålet jo ikke altid selve målingen men om processoren dækker behovet.

Uden jeg har haft Galaxy A20s i hånden, er min vurdering, at telefonen sandsynligvis er fin til at gå på Instagram og andre sociale medier med, men du skal ikke købe telefonen, hvis du er typen der hele tiden sidder med smartphonen i hånden.

Pressefotos af Samsung Galaxy Note20 er lækket

Stort batteri – lang batteritid

Samsung Galaxy A20s har et batteri på 4.000 mAh, hvilket i forhold til en processor, der ikke bruger ret meget strøm, fordi den ikke kører så stærkt, er rigtigt fint. Der medfølger tilmed en 15 watt oplader i salgspakken, hvilket vil give dig en fornuftig opladningshastighed.

På bagsiden sidder en fingeraftrykssensor og du får et triplekamera samt 8 megapixels frontkamera. Du skal dog ikke forvente de vilde resultater fra kameraerne.

På kommunikationsdelen er kun Wi-Fi 802.11 b/g/n understøttet og Bluetooth er version 4.2 mod 5.0 i nyere telefoner. Galaxy A20s har således ikke Wi-Fi 802.11 ac eller Wi-Fi 6. Heller ikke 5G-nettet er telefonen klar til.

Du skal se flere specifikationer herunder.

Samsung Galaxy A20s kan købes i Danmark fra slutningen af juli. Som nævnt er prisen 1.399 kroner. Farvemulighederne bliver sort, hvid og blå.

Rygterne taler om, at Samsung måske et stykke ude i fremtiden dropper at vedlægge opladere i salgspakken, men ved Galaxy A20s er der opladeren fortsat med.

Samsung Galaxy A20s
Samsung Galaxy A20s (Foto: Samsung)

Specifikationer: Samsung Galaxy A20s

 • Skærm: 6,5” (720 x 1.560 pixels)
 • Hovedkamera: 13 MP, 8 MP ultra vidvinkel, 5 MP dybdekamera
 • Frontkamera: 8 megapixels
 • Processor: Qualcomm Snapdragon 450
 • RAM: 3 GB
 • Lagerplads: 32 GB
 • MicroSD-kort: Ja. Op til 512 GB
 • Batteri: 4.000 mAh, 15 watt hurtigopladning
 • Mål: 163.3 x 77.5 x 8.0
 • Vægt: 183 gram
 • System: Android 9, Samsung One UI 2.0

Mere til historien

Samsung Galaxy A20s er i familie med Samsung Galaxy A20 og A20e. Galaxy A20 blev præsenteret i april 2019 mens Galaxy A20s oprindeligt blev lanceret internationalt den 23. september 2019. Der er således tale om en forholdsvis gammel telefon, der nu bliver tilgængelig i Danmark.

Pixel 7 Pro er næsten en Samsung-telefon

Indmaden i Google Pixel 7 Pro er primært fra Samsung, viser oplysninger fra Counterpoint Research, som har skilt enheden ad.

(mere…)
Samsung-telefonerne kan allerede købes

Salget af Samsung Galaxy S23-telefonerne er begyndt. Se hvilken ny Samsung-telefon, der sælger bedst.

(mere…)
Samsung Flex – du kan leje din Samsung-telefon

Samsung er klar med en ny service, der lader dig leje en Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Her er Samsungs nye Galaxy Book serie

Windows-computere i lækkert design, fed skærmkvalitet og kraftig ydelse - samt høj pris. Her er Galaxy Book3 Ultra, Book3 Pro 360 og Book3 Pro.

(mere…)
Det koster Galaxy S23’erne hos 3

PRISER: Du kan købe Samsung Galaxy S23 billigt hos 3. Der er dobbelt op på GB uden at det koster ekstra.

(mere…)
Samsung Galaxy S23-serien – pris og tilgængelighed

OVERBLIK: Samsung Galaxy S23 koster 7.499 kroner for den billigste. Få prisoverblikket på Galaxy S23-serien her.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram